Tausta

perjantai 8. maaliskuuta 2013

Picfic: Mafioso (part 2)


Heii ~ n w n

Ennen kuin aloitetaan itse tarinaa, vastailen taas muutamaan kysymykseen, joita viime postaukseen tuli. :) (Ihan vaan sen takia, ettei tarvi samaa vastausta kirjottaa kommenteissa moneen kertaan, se tuntuu jotenkin vähän hassulta :D)
Eli:
- Sofien peruukki on For my dollista.
- Samoin Julietin peruukki.
- Muokkaan kuvat Paint Shop Prolla ja PhotoScapella. ^^

Siinä se.
Suuri kiitos jälleen kaikista ihanista kommenteista, myönnyin menemään tonne märkään nollakeliin kuvaamaan tätä vain, koska ne piristi mua taas valtavasti. ^^ (Montahan kertaa mä oon tuonki sanonu. :'D No ihan sama, te ansaitsette paljon ylistystä <3)

Suosittelen lämpimästi pistämään tuon musan päälle, se on nimittäin erityisen tärkeä osa tätä tarinaa~ ^-^
Edelliseen osaan pääsee muuten tästä.
 

Picfic: Mafioso (part 2)
Sofie: Aurinko on jo laskemassa, ja samalla pakkanen kiristyy...
Sofie: ...joten Amanda...
Sofie: ...sattuuko sinulla olemaan ideoita, miten kannamme tuon neidin sisälle ilman, että kukaan katkaisee jalkaansa?
Amanda: *harmissaan* Ei. Tästä tulee ihan mahdotonta, emme me voi saada häntä vietyä kaksien portaiden ja kynnyksien yli.
Sofie: *huokaisee ja vilkaisee taakseen* Pakko meidän on silti jotain tehdä...

Sofie: ... sillä hän jäätyy pian tuohon, ja sekään ei olisi kovin kannattavaa.

Amanda: Hmm...Ei kai sitten auta muu kuin ruveta kantamaan. En minä ainakaan keksi mitään muuta.
Amanda: ... Ellei sitten odoteta, että Travon tulee takaisin sieltä, minne ikinä menikin. Hänhän tuon tytön tännekin asti kantoi.
Sofie: *katsee hölmistyneenä Amandaa* Siinä voi kestää pitkään, tuo tyttö ehtisi kyllä jäätyä siihen mennessä. Meidän vain täytyy...

Amanda: *keskeyttää* Hei! Katso!
Amanda: *tuijottaa hämmästyneenä eteensä*
Amanda: Minne se tyttö oikein katosi?

Sofie: ? *kääntyy hämillään ympäri*

Sofie: *tuijottaa tyhjää maata* Mitä...?

Sofie: *kuiskaa* Mitä ihmettä täällä oikein tapahtuu?Hetkeä myöhemmin muualla...Travon: En voi vieläkään uskoa sitä.

Travon: Voiko Dexterin kaltainen poika oikeasti osoittautua tappajaksi? 
 
Travon: Sitä paitsi missä hän edes on? Minulla ei ole koskaan kestänyt näin pitkään etsiä häntä..

Travon: Ei hän kovin kaukana voi olla.

Travon: *kuulee yhtäkkiä tutun äänen takaansa*

?: Hei, 'haamupoika'.
Travon: Hm?
Travon: *kääntyy hitaasti ympäri*
Travon: *pitkä hämmästynyt katse*
Travon: ?!
Dexter: *ivallisesti* Näytät jotenkin järkyttyneeltä, Travon. Onko jokin vialla?
Travon: ... Dexter, mistä sinä sait hänet..?
Dexter: *naurahtaa* Ai tämän tytön? No, kävin hakemassa hänet äsken takaisin, sillä hän ei näköjään kuollut ensimmäisellä tappoyrityksellä.
Dexter: Minun täytyy ikävä kyllä tehdä koko temppu uudestaan, koska joku oli nähtävästi irrottanut hänen hirttoköytensä liian aikaisin, enkä saanut siis tehtävääni päätökseen.
Dexter: Eihän sinulla Travon muuten satu olemaan mitään tekemistä sen asian kanssa..? *hieman ärtynyt hymy*
Travon: *ei ole kuulevinaan* ... Miten en aikaisemmin tajunnut, että sinä olisit osa sitä mafiaryhmää... En olisi sinusta kyllä osannut koskaan uskoa.

Dexter: *naurahtaa uudestaan* Minä taas olin suorastaan hämmästynyt, kuinka kauan sinulla kesti tajuta se. Olin varma, että tämä minun 'kaksoiselämäni' paljastuisi sinulle heti.
Travon: Toisaalta en ymmärrä, mitä järkeä tässä sinun kaksoiselämäleikissäsi edes on.
Travon: Suoraan sanottuna olet typerä, Dexter. Miten saatoinkin kuvitella, että olisit jollain tavalla erilainen, kun tajuaisin kuka todella olet.. Vaikka olisitkin osa menestyvää mafiaporukkaa, vaikutat yhä siltä samaiselta kakaralta, jonka olen aina tuntenut.
Dexter: *kiristää hampaitaan* Niinkö?
Dexter: *löysentää otettaan köydestä* Nyt minulle tuli kyllä sellainen olo...

Dexter: *pudottaa köyden maahan* ...että en aio sittenkään tappaa tätä tyttöä ensin...

Dexter: *kävelee lähemmäs* ...vaan ehkä minun pitäisikin säästää hänet viimeiseksi, ja päästä ensin sinusta eroon. Olen katsellut jo aivan tarpeeksi sinua, Travon, ja tahtoisin todella tappaa sinut. 

Travon: Voi kuule, minä kun juuri unelmoin surmaavani sinut ensin, Dexu. *hymyilee* Itse asiassa olen unelmoinut siitä jo pitkään, melkeinpä syntymästäni asti.

Dexter: No hyvä, sittenhän meillä molemmilla on ihan vaatimaton tavoite. *nopeuttaa vauhtiaan*

Dexter: Katsotaan siis, kumpi meistä saa toteutettua tavoitteensa.

Dexter: *työntää Travonin ärtyneenä puuta vasten*
Travon: Kuvittelitko todella, että pystyisit viemään minun henkeni...? Sinulla on rima kyllä valitettavasti aivan liian korkealla.

Dexter: Enpä usko.

Travon: *ilkeä hymy* Näytät olevan tosissasi. No, ihan sama se minulle on.

Travon: Parempi tappaja siis voittakoon.

53 kommenttia:

 1. IHAN MAHTAVA tarina ! En voi oikeesti ees sanoin kuvailla tätä, toi loppu varsinkin, Travonin ja Dexun kohtaus oli ihan maaginen, ku jostain leffasta! Tätä tarinaa kattoessa tulee muutenkin sellanen tunne ku jotain maailman parhainta leffaa kattois. Ja sitten vielä pitää hehkuttaa, että toi musa on TÄYDELLINEN. Se loi tähän ihan _TÄYDELLISEN_ tunnelman ja sopi tähän ihan älyttömän hyvin. Toi musa oli oikeesti nappivalinta - aivan mahtava tähän.
  Suosittelen siis kaikkia laittamaan sen päälle ~~
  Mutta siis ihan upea tarina, jatkoa pian. *0*

  VastaaPoista
 2. O_________________O ♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 3. IHAN SAIRAAN MAHTAVA, IHANA JA KAIKKEE!!! Äää jätit ton just hyvään kohtaan mutta se oli varmaan tarkotuskin. Miks musta tuntuu että Dexu on ihanampi pahiksena? <3

  VastaaPoista
 4. Ihana, ihana ja ihana!!!!!!! Nää sun kt:t on aina nii hyvin ja huolella tehtyjä (: Näit on nii kiva luk, innostun aina ku oot tehny jonkun tarinan! Toivottavasti tulis nopeesti uus <3

  VastaaPoista
 5. Ihanaa ! Dexter oli kuin olikin pahispoika >:3 Näistä tarinoista kyllä huomaa miten paljon vaivaa sä oot nähny. Näitä on tosi kivaa lukea kun kaikki tapahtuu sillein järkevästi eikä mitään "Dexter oho sä olitkin tappajatrolli, etpäs ollukkaan, ny mä tapoinkin sut ihan turhaan EIIIIIII !!" juttuja xd

  VastaaPoista
 6. Holyyes !!! ♥♥♥ TÄMMÖSIÄ NÄIDEN MAFIADRAAMA KUVATARINOIDEN JUURI PITÄÄ OLLAKKIN > w > ! Ensiksi se alkaa jostakin jännittävästä jutusta, joka rupeaa hieman ratkeamaan, sitten saadan selville jotain mullistavaa ja nyt tämä ? :3 Voiko parempaa toivoa ;w; ?
  Kuvakulmat, laatu ja musiikki ♥ Kolme kärpästä yhdellä iskulla n___n ! (Sekä tämä neljäs kärpänen täältä ruudun takaa, hehe^)
  Musiikki oli ihana, naaaw mä rakastan sun musiikki valintojasi c:
  Tokavika kuva <3 *Syvä huokaisu* Voika olla Travonia komeampaa, rohkeampaa, parempi huumorisempaa ja ihanempaa olla olemassa ? *o* Nyyh harmin paikka ettei Travon ole oikea ihminen e.e
  Jesh, Dexter vs. Travon 83 Hihi, jätit tän täydelliseen kohtaan, kiitos Annika :---3 !!
  Okei, sun kolme täydellistä neitokaista, on täydellisiä ♥ Amanda on ihana ja se sopii Travonille niiin hyvin + Amanda on vaaleanpunainen ~3~ Sofie taas on päiden käänyttäjä, kun miettii Sofieta lumihangessa, niin sen huomaa sieltä hyvin ja se on ihanaa > o < Juliet taas on söpö kun se.. nukkuu ? o__o Tai on pökerryksissä, joo kyllä pyöryksissä sopii tohon paremmin ^^"
  Eihän tässä voi muutakun odottaa jatkoa.. hehehe jätit tän liian jännään kohtaan TT3TT Toivottavasti jatkat taas pian oih suurmestari ♥
  ps. Dexulle sopii pahiksen rooli >8)

  VastaaPoista
 7. O.O
  Apuaaaaa aa aa ! Olisin normaalisti Dexuliinin puolella, muttakun jos Travon häviää niin niin Juliet kuolee ...! ;_; Kamalaa !!!
  Osaat kyl tehdä näitä kuvatarinoita niin upeasti että ää, aina niin mielenkiintosia ja jännittäviä. :D

  VastaaPoista
 8. Eäähähähähähä, ei ne voi tappaa toisiaan ;______; Dexumiäs oli parasihana vaik onki tommonen kaksnaamanen pahis ja Travonki on ihanaparaskomistus (Dexter on silti paras t. Enya) jajaja jeee. JATKAS PIAN RAKAS LAPSI


  t. enya zipi allu rosamiundeli

  VastaaPoista
 9. Tää oli vaan aivan jotain USKOMATONTA ! PahisDexu ^w^ ♥
  Rakastan sun kuvatarinoita ^-^ !

  http://nukkenimun.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Uuuuuu, tajuttoman siistii!! Oot niin hyvä keksii näitä juonenkäänteitä!!! Ja muutenkin oot ihan sikahyvä kuvaamaan näitä tarinoita ja kaikki kuvakulmat yms on niin uskottavia ja muutenki sun nuket onihania <3<3 Dexter on paha poika, en ois silti uskonu siitä tommosta o.o Jatkoajatkoajatkoa

  >sallajanuket.blogspot.fi
  >step-awayy.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Dexter eieieieieieeieieieiei saa! Ei tämä voi olla totta ;_____; Miten Dexter pystyy olemaan noin kauhea? :O Ihana kuvatarina! Jatkoa odottelen innolla~ :)

  VastaaPoista
 12. Herranen aika, Annika miten sä osaat? O.O
  ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 13. <.<
  >.>
  Pojat pojat, ei saa tapella ;__;
  Toi musiikki sopi tähän tarinaan ihan sairaan hyvin D: Muutenki taas tosi jännä osa ja kaikkeee äwäwäw. Toistan taas itteeni, mut laatu oli ihan moitteeton, asennot oli tosi luonnollisia ja muutenki... Teet ihan jumalaisen hyviä tarinoita, Annika! ♥

  VastaaPoista
 14. Äää, herran jestas Dexter, älä anna minulle syytä alkaa inhota sinua taas 8'< ~ Hah, mahtava tarina jälleen kerran, en voi kuin ihastella. Kaikki asennot ja repliikit ne on niin luonnollisia ~ Itse en koskaan pystyisi samaan.
  Ja sekin miten alan kohta kuvitella poppoosi oikeasti elävänä öwö. En enää kykene ajattelemaan niitä nukeiksi. Minun mielestäni ne siis elävät, oikeasti.

  ---
  give-me-your-helping-hand.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. ....................... Mitä mä sanoisin..... DEXU SÄ TEIT SEN TAAS! Miten voin enää luottaa suhun!? Ensin käpötät sydämmeeni kilttinä poikana. Ja paskat. Oletkin oikea pikku pahis! Dexu tuo sattui. :( Travon TAPA DEXU! Se on satuttanu liian monia! Tai älä sittenkään! Dexu tapa TRAVON! Tai älä sitäkään! Koska Travon on VIATON!
  ____________________________________________________________________________
  Ihana laatu! Tarina on täydellinen! Musiikki lisäsi jännitystä. Jatkoa piakkoin. Joillekkin annetaan tarinoiden teko lahja. :D Mulle taas ei. Mutta mitä väliä! Mun yksi viidestä Jumalasta päivitti! *pyörtyy* Tarinaa ei voi sanoin kuvailla. Älyttömän hyvä! (y) Aina, kun päivität alkaa juhlat! Oot kehittyny ihan älyttömästi! Just tälläsiä jännitys tarinoita on liian vähän! Mutta onneksi yksi osaa hommansa ja HITON HYVIN!

  VastaaPoista
 16. AH, taas kerran tämmöne maailmanhuppuluokan laatunen nukketarina ♥

  VastaaPoista
 17. Ihana ihan oikeesti ♥ Ei ois koskaa uskonu et Dexu on joku mafiaukkeli o.o

  VastaaPoista
 18. AAAA!! Kamalan jännittävä ja koukuttava ja ihana kuvatarina! Oot kyllä ehottomasti paras kuvatarinoiden tekijä! :)
  ++ millä kameralla kuvaat? c:  >> inmydolleyes.blogspot.com <<

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aawww kiitos kauheesti! ♥
   Mun kamera on Nikon D50. :)

   Poista
 19. JATKOA NYT HETI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 20. Miten tää on niin hyvä siis aivan MAHTAVA en löydä sanoja. PARAS!!!!!!!!

  VastaaPoista
 21. Ihanaaaaaa jatkoa ja äkkiä!!!!!!!!!!!!!!

  VastaaPoista
 22. Miks mä kuolin taas? <3 Miks oi miks sä oot näin mahtava tarinoiden loitsija? n u n Sä oot ilkee >,3 Mutmut oikeesti, tääki niin jännittävä ja haluun heti jatkoo, koska en kestä enää oottaa mitä täs tapahtuu c:: Jaja juliet on aivan täydellinen ja travon ja amsku ja sofie ja dexu ja dexusta paljastuikin kunnon paha poika, oikeestaa arvasinki sen jo aikoja sitte, että 'lempeän' dexterin alta paljastuu vielä jonain päivänä pahis <3 nomonomnom~~ Rakastan pikku pahis poikia nam! > 3 < Miks sun nuket on noin ihania? ; n ; Alkaa itkettää ja tää tarina, niin mahtava, jatka oikeesti nopeasti c------;

  VastaaPoista
 23. Aiivan mahtava tarina ja laatu oli niin nam nam! Nukkejesi ihonvärit ovat niin aitoja (paitsi Travonin) ^w^

  VastaaPoista
 24. Dexter, siis DEXTER?? Omfk, siis tää on yhä just mahti käänne tähän. Äää, mua pelottaa Travonin puolesta. ;___; Dexu kuinka saatoit tehdä tämän Sofielle?! Musiikki sopi hyvin taas, ja laatu on tosi hyvä. Juliet on niin kauniss, kuten Amsku ja Sofie-pallero. :D Pian uus osa?

  VastaaPoista
 25. Tykkään noista poikien asuista, tuntuu sopivan niiden hahmoille hyvin. ^^'
  Mutta odotan innolla jatkoa~ :DD

  F-

  VastaaPoista
 26. Tosi laadukkaita kuvia ja musiikki sopi hyvin. c: Loppu jäi aika jännään kohtaan. Toivottavasti jatkat pian. ^^

  VastaaPoista
 27. Söpöä cx eivaa o . o''
  miu tuube toimi ja video ei toimi ; n ; itken

  Mut eiks hirttämisessä kuole silleen et köysi katkasee selkärangan niska kohasta ja siin kuolee keskushermosto joka hallihtee keuhkoja ja sydäntä ja siks kuolee heti ö w ö? vai onko Dex vähä huono ja saa tapettua vaa kuristamalla~ eivaa *anteeksi ylitarkka minäni x___x*

  ugh, blogisi on aaivan ihana enkä tarkoita mitään pahaa x'c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vau, oot ensimmäinen lukija joka huomasi asian! ;D Oon odottanutkin tätä. Eli joo, mun sisko huomautti mulle täysin samasta asiasta Julietin saapumistarinan luettuaan, mutta voihan asian ajatella niin, että nämähän eivät ole ihmisiä vaan nukkeja - niihin ei siis välttämättä päde tämä upea teoria nopeasta kuolemasta hirttämällä~ ^-^

   Niin ja suuri kiitos kaikille kommenteista, ootte mahtavia!! c; ♥

   Poista
  2. Nukeilla selkärangan katkeaminen on sama asia kun kaulatappi sanoo itsensä irti :-D

   Poista
 28. <.< Jatkoa!!


  Dollworldx.blogspot.fi

  VastaaPoista
 29. AAAAAHHHHH
  ^ toi varmaan kertoo mun fiiliksett ::D IHAN TÄYDELLISTÄ, KUKAAN EI PYSTYIS TON PAREMPAAN. UPEAA JÄLKEÄ. piste

  VastaaPoista
 30. *w* <3 Oon sanaton, tai voin vaan sanoa TÄYDELLINEN *u* <3<3<3<3

  VastaaPoista
 31. Ihana ja jännittävä kuvatarina!!>.<

  VastaaPoista
 32. Oijoijoijoijoi. o.o
  Nyt meni kyllä jännäks. Ei sillä, tää tarina on joka kerta ollut aivan valtavan jännittävä, mutta aina sinä vaan pistät paremmaksi! :D
  Oijoijoi, haluan jatkoaaaa~!
  Tää on yksi niistä harvoista kuvatarinoista, joista oikeesti en malta odottaa jatkoa. Kun on olemassa paljon niitä kuvatarinoita, joita on mukava lukea, mutta en hirveästi odota jatkoa sinänsä. Mutta tämä blogi on kaikkinensa upea, great job! ♥
  Oon kyllä ehkä vähän surullinen kun Dexu osoittautuikin NOIN pahikseksi. :< Mutta valtavan jännää, tosiaan, odotan innolla jatkoa!! ♥

  VastaaPoista
 33. Jatka tai kidutat minua!!!!
  ___________________________
  Pulliplov.blogspot.fi

  VastaaPoista
 34. Ihan hirmuisen jännittävä! Alko iho mennä kananlihalle loppua kohti... ÖuÖ Jatkahan pian! (Sun postaustahdissa ei tosin ole mitään vikaa, se on niin nopea :P)

  VastaaPoista
 35. uiuiuiui ihana :3 nyt pelottaa kumpi herroista voittaa ja toivotaan että Dexu saa
  jonku opetuksen ja lopettaa noi pimeet hommat (:

  VastaaPoista
 36. Iiih ihanaaa!!!♥♥♥♥ jatka tosi pian!

  VastaaPoista
 37. aaa dexu ihii äkkiä jatkoa tai syön pääni <3 <3 <3 <3 <3

  VastaaPoista
 38. Asaddjazjlfhdlskjfjdlkjflkdajfökdjfökadbksbxklsdabfklorhdkljfodsj!!!!!!!!!! <3<3<3<3<3
  Eiiiih!!! Mä en haluu ett kumpikaan kuolee!!! ;A;
  Jokatapauksessa, tää oli ihana picfic ja musa sopi TÄYDELLISESTI!
  Odotan innolla jatkoa. ;)

  VastaaPoista
 39. Oh god! Annikaaa! >0< Tää on täydellinen!
  Jännitävä, ristiriitoja, laatu! <3, nuket jaaaajajajja kaikki! ^^
  Eeeh.. Tää on ihan liian jännitävää! Kukaan ei saa kuolla.. ;;3;;
  Jumaloin Travonia! <3 <3 Jaa Dexteriä! Ihana nahkatakki Dexulla! ;3
  Jatkoaaa! D8 <3

  VastaaPoista
 40. Siis tää on aivan mahtava blogi, jännä kt ja ja... kaikki tässä blogissa, en voi kuvailla tätä~♥

  VastaaPoista
 41. Ihana, jatka nopee<3<3<3<3<3<3<3<3<3

  VastaaPoista
 42. Eieieieiei! Nouuuu voi ei en halua että kummallekkaan käy huonosta :/ Yhyy, jatka nopeasta.

  VastaaPoista
 43. Anteeksi, tää vie mut sanattomaksi, ja en oikeesti pysty kommentoimaan. Upea. Mahtava.

  VastaaPoista
 44. ÄITISARVINEN! O.O

  mitähelevettiä tää on ihan paras. ihan paras. paras. PARAS!!!:OO


  siis mitä oon sillee whaat ja sillee häääh ku oot noin mahtava ihminen ja ku sullo noin mahtava mielikuvitus ja nuket ja öö wau O-O

  en keksi muuta järkevää, muuta ku että WAU. oon sanaton.

  VastaaPoista
 45. Siis ihanaa ❤️❤️❤️ sä oot antanut minulle tosi paljon inspiraatiota joten kiikiit❤️

  VastaaPoista