Mistä kaikki alkoiHeips!

Jos olet We Are Alive -blogin tarinoiden uusi lukija, tällä postauksella pääset nopeasti kärryille siitä, mistä tilanteesta tarina lähtee liikkeelle!

Mun blogi on siis aikoinaan koostunut useasta eri tarinasarjasta:
- Palkkatappajan tarina
- Mafioson tarina
- Silmämestarin tarina
- Haamujen tarina
- Kellosepän tarina

Oon kuitenkin pienen blogiremontin aikana päättänyt luopua kahdesta ensimmäisestä tarinasarjasta, koska tein ne niin nuorena, että ne eivät ole kauhean johdonmukaisia tai muutenkaan järkeviä juonen kannalta. Siksi tämä postaus vain tiivistää nopeasti sen, mitä Mafioson tarinassa tapahtui ja mihin tilanteeseen siinä jäätiin, jottei Silmämestarin tarinaa tarvitse aloittaa ihan ilman taustatietoja! ;D

Lukuiloa! ♥


picfic: Mistä kaikki alkoi?

(Kertaus Mafioson tarinan tapahtumista)Tervehdys. Täällä puhuu Sofie Prentiss.


Käydäänpä nopeasti läpi, mitä Pahanpuolen kaupungissa on tapahtunut tämän vuoden aikana. 
Kuten olen aiemmin tainnutkin jo mainita, minun, Amandan, Travonin ja Dexterin elämään on mahtunut jos jonkinmoista koettelemusta.
Viimeisin ja kaikista karmivin niistä on ollut tämä tyttö. Juliet.Ongelmamme alkoivat siitä, kun kaupungissa rupesivat kiertämään huhut tuntemattomasta 14-vuotiaasta tytöstä, jota mafia jahtasi hyvin veristä kissahiiri-leikkiä muistuttavalla tavalla.Yhtenä harmaana helmikuun päivänä Travon ja minä ajauduimme puolivahingossa pelastamaan tämän mafian ahdisteleman mysteeritytön.Myöhemmin samana päivänä meille kuitenkin paljastui varsin karmeita yksityiskohtia Julietista ja häntä vainonneesta rikollisryhmästä.Ensimmäinen paljastuksista oli se, että Dexter kuului tähän rikollisryhmään.Poika, joka asui kanssamme saman katon alla ja johon olin häpeäkseni ihastunut, oli siis tietämättämme osa suurta rikollisjärjestöä.Toinen paljastus oli se, että ryhmän jäsenistä juuri Dexter oli yllyttänyt koko mafian viattoman Juliet-tytön perään.Ja kolmas oli se, että Juliet-tyttö oli todellisuudessa kaikkea muuta kuin viaton.

Ennen kuin Dexter pääsi kunnolla selittämään minulle, kuka Juliet on, tyttö oli jo itse antanut siitä vihjeen.


Hän nimittäin pääsi käsiksi Travonin aseeseen ja ampui minua sillä. Onnekseni luoti osui vain jalkaani, mutta välikohtauksen seurauksena Juliet pakeni ja katosi olemattomiin.Myöhemmin Dexter paljasti minulle kaiken tietämänsä Julietista.Hän kertoi, että tyttö oli tullut kaupunkiin surmatakseen viimeisen silmämestarin – minut.Heti kun tieto silmämestarin metsästäjästä oli kiirinyt mafian korviin, Dexter ryhtyi kollegoineen etsimään tätä mystistä metsästäjää. Dexter yritti siis suojella minua.Meillä ei ole valitettavasti vieläkään aavistusta, miksi Juliet haluaa tappaa minut.Silmämestareita on kyllä aikoinaan vainottu kallisarvoisten silmiemme ja kykyjemme takia, mutta meille on täysi mysteeri, ovatko ne todella Julietinkin motiiveja. Epäilen sitä.Joka tapauksessa on selvää, että hän on vaarallinen.


Viime aikoina tilanne on vain pahentunut pahentumistaan.Travon ja Dexter joutuivat loppukeväästä väkivaltaiseen yhteenottoon Julietin kanssa.Metakassa Amanda joutui epäonnekkaasti välikäteen, mikä johti siihen,että Juliet haavoitti Amandaa.Samassa välikohtauksessa kuitenkin myös Juliet loukkaantui. Travonin hyökkäyksessään käyttämä magia vahingoitti tytön silmiä.Lopputulos ei ollut kaunista. Amanda selvisi hengissä vain juuri ja juuri Dexterin parantajantaitojen avulla. Hän vaipui kuitenkin koomaan, josta hän ei ole vielä tähänkään päivään mennessä herännyt.Mitä tulee Julietiin, hänkin on hengissä.


Dexter on nähnyt hänet toukokuussa kerran vilaukselta, mutta hänen mukaansa Julietin silmät olivat muuttuneet pikimustiksi.


Se tarkoittaa, että Travonin hyökkäys oli todella tuhonnut hänen silmänsä lopullisesti.Kevät on ollut raskas meille kaikille.Amandan onnettomuus teki Dexteristä kiireisen, sillä tytön pitäminen hengissä on vaatinut paljon hänen ammattitaitoaan. Travonista tapahtunut teki puolestaan hieman alkoholisoituneen.Se, mitä loppuvuosi tuo tullessaan, selviää Silmämestarin tarinassa.

Tervetuloa seuraamaan kieroutunutta elämäämme.