Silmämestarin tarina, luku 2


Terve~ ^^
(Ja hyvää juhannusta! :D)

Kuten edellisessä postauksessa lupasin, kuvasin kuvatarinan jatkoa teille!
En tästä sen enempää selittele, mutta sen sanon, että edellinen osa kannattaa katsoa ennen tätä. Siihen pääsee tästä.

Picfic: Kerro, kerro kuvastin...

Juliet: *hämillään* Miksi toit minut tänne? En mielelläni katso itseäni peilistä, joten tämä paikka -


Juliet: - ei tunnu kovin kotoisalta.

?: Eikö? *naurahtaa myötätuntoisesti* No, älä huoli. En viivyttele sinua täällä enää kauaa.
?: Vaikka ajatus tuntuukin sinusta vastenmieliseltä, voisitko katsoa itseäsi tähän peiliin ja kertoa, mitä näet siellä?


Juliet: *tuijottaa synkästi peilikuvaansa* Näen siellä itseni. Tietysti.

?: Kerrohan minulle sitten, Juliet, miksi sinä et näe siellä minun peilikuvaani, vaikka minä istun juuri parhaillaan vieressäsi ja kuiskin korvaasi näitä kiperiä kysymyksiä?

Juliet: *epävarma ääni* Koska sinä olet näkymätön.

?: Aivan. Ja sinähän tiedät, Juliet, että olet ainoa henkilö, joka tietää näkymättömyydestäni. 

?: Mutta viimeinen ja tärkein kysymys kuuluu: oletko varma, että olet ainoa, joka tietää minun olevan olemassa?

Juliet: Totta kai. En ikinä kertoisi sinusta kenellek-

?: *musertaa peilin hajalle* Riittää, Juliet. Et ilmeisesti aio ymmärtää pointtiani.
Dexter ja Sofie ovat saaneet tietää minusta, koska he näkivät sinut toissa päivänä. Minähän käskin sinua pysymään heiltä näkymättömissä.


Juliet: *pelästyneenä* M-mitä..? Mutta... mutta miten? Olen piileskellyt metsässä, en kuvitellut tulevani siellä nähdyksi..!

?: *hiljentää ääntään* Shh, rauhoitu. Sillä ei ole enää väliä, vahinko on jo tapahtunut. Tästä lähtien sinun on toteltava kuitenkin tarkkaan neuvojani. Jos nimittäin epäonnistumme vielä yhdenkin kerran...

?: .. meidän molempien kohtalo on sama kuin tällä peilillä.~ Seuraavana päivänä ~
Dexter: Sofie, kuuntele minua. Se on täysin loogista, että täällä olisi toinen silmämestari. Sille ei ole mitään estettä, sillä kuten itsekin tiedät, silmämestareiden määrästä ei ole enää vuosiin pidetty kirjaa.

Sofie: *tuijottaa poikaa ahdistuneesti* Minä... minä en suostu uskomaan sitä. Dexter, ei täällä voi olla toista silmämestaria!

Dexter: Minäkin olen tästä ihan ymmälläni, mutta mitään muuta selitystä Julietin yhtäkkiselle silmien parantumiselle ei ole.

Dexter: En tiedä asiasta mitään, mutta voin uskoa, että tämä piilossa ovelasti pysynyt silmämestari on tavalla tai toisella koko tämän Juliet-hässäkän takana. Juliet on vasta nuori tyttö, joten tuntuisi realistiselta kuvitella, että hän tekisi työtään vain jonkin karismaattisen auktoriteetin ohjaamana. Tämä auktoriteetti voisi hyvinkin olla salaperäinen silmämestari. 

Sofie: Mutta.. *pudistelee päätään* ...tarkoittaako se samalla myös sitä, että meillä on taas yksi vihollinen lisää?

Dexter: *hymyilee pahoittelevasti* Siltä se alkaa ikävä kyllä näyttää.

Sofie: *huokaisee* Tämä ei voi olla enää mahdollista..

Sofie: Juuri kun luulin, että voisimme taas jatkaa elämää normaalisti, minulla onkin yhtäkkiä vastassani sekä hän että vielä silmämestari, jonka vahvuudesta meillä ei ole mitään selkoa. *haikeana* Dexter, minusta alkaa tuntua..

Sofie: *painaa päänsä vaikeroiden alas* ...että minun olisi aika luovuttaa.
En vain jaksa tätä enää!

Dexter: *hämmästynyt katse*
Dexter: *nostaa tytön päätä* Rakas silmämestarini, miksi ihmeessä sanot jotain tuollaista? Sinähän et ole luovuttamassa, okei?

Dexter: *tuijottaa tyttöä lempeästi* Tuollainen puhe on naurettavaa, joten en halua kuulla sitä enää ikinä .sinun suustasi. Toisin kuin se toinen silmämestari, sinä et ole pelkuri.

Dexter: Ymmärretty?

Sofie: *katsoo poikaa haikeana* Dexter..

Sofie: Minä...

Sofie: *irrottaa kätensä* Minä olen pahoillani siitä, että olen ollut näin vaikea...

Dexter: ?
Sofie: *nousee ylös* Taidan mennä kotiin miettimään tätä asiaa.

Sofie: *lähtee laahustamaan vastahakoisesti poispäin*

Dexter: *huutaa tytön perään* Sofie hei.
Sofie: ?

Dexter: Muistathan kävellä nopeinta reittiä kotiin? En tykkää ajatuksesta, että kävelet yksin tällaisina aikoina. Ymmärräthän?
Sofie: *hymyilee vaivalloisesti* Älä huoli, Dexu. Osaan kyllä olla varovainen.


~     ~     ~


~ tunnin päästä ~


Dexter: Hmm. Näyttää siltä, että kohta alkaa sataa.

Dexter: Toivottavasti Sofie on päässyt jo kotiin. En todellakaan pitänyt siitä, että hän lähti yksin käppäilemään kotiin.


Dexter: *huokaisee* Äh, mikä idiootti minä olen? Miksen mennyt hänen mukaansa?

Dexter: Sofie oli niin hermostuneen oloinen, että hän sai minutkin rauhattomaksi. Huh, on parasta mennä äkkiä kotiin, ennen kuin..

Dexter: *pysähtyy yhtäkkiä*

Dexter: *jähmettyy paikoilleen*

Juliet: Mitäs kuuluu, mafiapoika~?

Dexter: *ei saa sanoja suustaan kivun lamauttamana*

Dexter: ...


Dexter: *lysähtää maahan*

Juliet: *hymyilee ivallisesti* Mitä, etkö pitänytkään tästä pikku yllätyksestä? No, ei sinun tarvinnutkaan pitää. Pääasia on, että mestarini on tyytyväinen. Kenenkään muun tyytyväisyydestä minun ei tarvitse huolehtia.
Dexter: *kaatuu maahan*

Juliet: Näin siinä käy,

Juliet: - kun tietää liikaa.


~     ~     ~


Kommentit piristäisivät~! ♥ ówò

Kommentit

 1. Ihana kuvatarina, taas! Oot ihan mestari tekee kuvatarinoita, opeta muaki. ö.ö

  VastaaPoista
 2. Sun tarinat paranee ja paranee ja samalla mun kommentointikyvyt rapistuu pois. *-* Ihana tarina taas kerran. Jotkut ne vaan osaa. >___< ♥ Jatkoa ja pian, kiitoos!

  VastaaPoista
 3. Tää oli niin upee ja uskomaton♥ asdfgh oon sanaton *-* oon kirjottanu tän kommentin nyt kolme kertaa, joten en nyt mitään romaania kirjota. Toi peilikohtaus oli niin upee, se särkyminen oli tosi hieno. Dexter ja Sofien on söpöjä yhdessä :3 Jäi kyllä niin jännään kohtaan, jatkoa pian >3< Laatu oli täydellinen, kuten myös nuket, juoni, vuorosanat, musiikki ja kaikki muukin ♥ Kertakaikkisesti täydellinen, oot kyllä tosi taitava ;)

  VastaaPoista
 4. Mahtava tarina! Yksinkeraisesti täydelline, sä oot ihan sairaan hyvä tekee kuvatarinoita <3. Kaikki nää lavasteetkin tässä oli upeita ja nukkejen asennot tosi luonnollisia. Osaat muutenkin kuvata sairaan hyvin eri kuvakulmista, ja laatu on ashshfnfk upeaa <3<3. öööääh kuolen liian täydellistä, sulan *w. Kumpa mäki osaisin tehä kuvatarinoit noin hyvi!

  dolly-factory.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Todella upea Kuvatarina! Kaikki lavasteet jne. Ne oli tosi hienoja, ja laatu ♥.♥ Jännittävään kohtaan jäi, odotan innolla jatkoa c: ♥

  VastaaPoista
 6. ET MUUTEN VARMASTI HAIHDU ILMAAN SUN MUOKKAUSTEN TAKIA (koita ymmärtää toi järkevästi) KOSKA NOI OLI LIIIIIIIIIAN HIENOT <3<3<3 Saat kuule sitten kun joskus tulen teille niin opettaa minuakin o u o
  Rakastan näitä, just tällaisia mysteeri juttuja ja sitten kun joku ilmestyy vain jostakin nurkan takaa puukko kädessä niin minä pidän (y) Ai että ihanaa että joku pitää myös näistä puukottelu jutuista, eikun 8--D En viitsi tunkea kaikenmaailman kysymyksiä nyt tähän, mutta kysyn sitten eri välityksen kautta niitä ~
  Toi peilikohtaus O____O Ohmy toi viimeinen kuva näytti just siltä että Julietin kaula halkes tai jotain :o Ja toi toinen silmämestari on aikas.. creepy 8--3 Mutta minuahan se ei haitta (tai no haittaa, koska Dexter ja Sofie ovat vaarassa) ja ajatella että Julle on noinkin uskolias tuolle hämäräperäiselle pojantyllerölle (siis mille :' D).
  Mitä muuten Dexterin silmille kävi, koska ne näytti erilaiselta tossa lopussa (that is very good point) önö"
  Toi viides kuva oli muuten ihan sairaaan mahtipontinen :--3 Jäin tuijottelee sitä vähäksi aikaa kunnes kuulin mun kännykkäni piippaavan, mutta halusin ensiksi lukea tän tarinan ja kirjoittaa kommentin joten 8) Toi musiikki muuten oli <3<3<3<3 Rakastan tota kappaletta, meinasin tehdä siitä musashootinkin, mutta sitten se jäi jonnekkin tyynyn alle, en tiedä D': Mutta kaikilla ihmeellisillä sanoillani tarkoitan tällä kommentilla sitä, että tää koko kokonaisuus tässä kuvatarinassa oli TÄYDELLINEN ♥

  ps. Saat muuten katsoa higurashin, koska teet tällaisia murhamysteerikauhujännityssöpöily kuvatarinoita ja Dexterin ja Sofien olisi pitänyt pussata tossa yhdessä kohtaa (haluan nähdä kun sun nuken pussaa, joomoi > u <)

  VastaaPoista
 7. ää Dexter ei saa kuolla! Mutta ihan paras kuvatarina silti <3

  VastaaPoista
 8. Ihana kuvatarina! Kaikki lavasteet ja varsinki peili upeitaah *_*♥♥ Juliet on ihana ja Sofie & Dexter söpöjä yhessä ♥

  VastaaPoista
 9. Uuh saan aina jonkun sydänkohtauksen ku luen näit sun tarinoit :D Taas kerran niin taitavasti kuvattu ja tarkkaan mietitty! Sun ideoist vois tehä vaik leffan ^u^

  VastaaPoista
 10. Sun kuvatarinat on jotain parhautta äääää ; - ; ! Äkkiä jatkoa, Dexutin ei saa kuolla senkin parsasormi ! >:o

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtava!!!!!
  Ja upeasti kuvattu<3<3<3

  VastaaPoista
 12. Mikis kaikki kuolee?????????????????????????
  ????????????????
  ?????????????
  ??????????
  ????????
  ??????
  ????
  ???
  ??
  ?


  ?
  Ps. oli muuten hyvin kuvattu!

  VastaaPoista
 13. abuaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

  VastaaPoista
 14. JULIET!!!!!!!!!! MÄ TUUN TAPPAMAAN SUT! TAPOIT MUN POJAN!!! SAAT MAKSAASIITÄ HENGELLÄSI! MÄ LÖYDÄN SUT VIELÄ! JA SEN MC ?:in JA TUHOON TEIDÄT! JOS KOSKET SOFIEEN!!!! MÄ TUHOAN SUT JA KAIKKI MIKÄ OLI SULLE ARVOKASTA!!!! JUMALAUTA!!!! YMMÄRRETTY?!

  suomeksi: Ihan mahtava tarina! :o Musiikki sopi täydellisesti :3 Peili wow! Oikeesti! Oot mahtava! Sun nuket on mahtavia! :O Oon ihan sanaton! D: Paha juttu...... MUTTA DEXU RAKKAANI! <3 <3 love love love <3 Kappale toi sopivaa jännitystä. Sun tarinoissa on aina joku mitä ei voi ennalta arvata. Silloin, kun Dexu järkytty. Mä ajattelin eka, että Sofie olis kuolleena. Mutta. Mitens sitten kävikään.....D: Juliet on aika paha 14 vuotias.... :/ Mitä AIKA!? VAAN TOSIIIIIIIII PAHAAAAAAAAA!!!!!!!!! tuleeko musta kans tollanen 14 vuotiaana.... Hmmmmm........ Tätä pitää miettiä..... Mä kyllä tuhoon Dexun tilalla mun pikkusiskon ;D HEI! Ei TÄÄ OLE VITSIN AIHE! VAAN VAKAVA ASIA! DEXU!!!!!!!!!! ARMAANI!!!!!!!! TAISTELE!!!!!! JOKU PELASTAA SUT VIELÄ!!!!!!!!!!!!!! SÄ ET SAA KUOLLA!!!!!!! ET MISSÄÄN TAPAUKSESSA! JA SOFIE! AJATTELE! JOS LUOVUTAT TRAVON JA AMSKU ON VAARASSA! ET SAA LUOVUTTAAA!!!!!!!! *fanityttö kiljuntaa väliin* nyt mun on ehkä mentävä rauhottumaan nukkejen kanssa tuonne ulos....... NÄÄ!!! Kommentointi jatkuu! Ajatus katkes..... .....
  Mutta rakas hyvää Juhannusta! <3

  p.s katoin viime osan. Ja aloin selaamaan kommentteja. Sitte huomasin että olit vastannut... Siitä alko todella suuri fanityttö huuto.;D


  starpullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 15. Joop tää tarina on vaa liian hieno ja upee ja jännä ja kaikkee yhyy ;A; <33 muokkaukset on jotai mahtavaa ja tää juoni on vaa nii ihana *o* en varmana keksi mitää järkevän pitkää kommenttia mutmut toivottavasti kelpaa ^___^

  VastaaPoista
 16. Nyt teet kyllä nopeesti lisää!! En kestä!! Oli ihana kuvtarina ja nukkeloiset on söpöjä!! <3

  VastaaPoista
 17. Aivan täydellinen jatko-osa, uh<3 Ihania kuvia ja muokkaus aiiivan superduperihana :D Ootan innolla jatkoo :3

  VastaaPoista
 18. IHANAAAA JATKA PIAN !!!!! :333
  yh R.I.P dexu ;_; ♥

  VastaaPoista
 19. Mahtava :3 Ite alotin nukkeilemisen vasta, mutta sun blogia on seurailtu koko ajan ;3 - ennenkin kuin nukke saapui ~

  nukkeblogii.blogspot.com

  VastaaPoista
 20. OOOOHHH MYYYYY FFFF***** GOD!!! rakastan tätä kuvatarinaa♥ tää on syy siihen miks tää blogi on ihan PARAS!
  Juliet...:
  mä tuun viel ja SYÖN SUT!!!! SÄ TAPOIT DEXTERIN!! *murinaa*
  Mystinen ääni:
  ... SUN SYY!!!! I HATE UUU >n< SDJKFHNSDAKSHIFUhsndkasdeuhejnfuwgdeawiodadhsujnh tuun ja syön sutki!!

  DEEEEXTEEERRRR!!!! TUUUN JA PELASTAN SUTTTT!!!!!!! I LUUUV UUUU♥♥♥

  VastaaPoista
 21. Ooh~ Jäipä jännään kohtaan owo Toistan itteeni kun sanon tän mut oot vaan ihan sairaan hyvä tekee näitä! Tää on niin upeesti kuvattu ja näyttää niin aidolta ;w; Äh, liian upeeta o3o

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. EI HEMMETTI MIHIN KOHTAAN TÄÄ JÄI ;A; FFS HALUUN JO NÄHÄ SEURAAVAN OSAN XD Oot ihan mestari näiden teossa, ihan oikeesti >m< ♥ Dexter ja Sofie on oikeesti niin söpöjä ;w; Toiki kohta missä ne oli iiiiihan lähekkäin nii hyvä etten karjunu täällä: "PUSSATKAAA GODDAMMIT!" :DD Muttaah joo, laatu oli ihan täydellinen tässäkin ja tää koko tarina oli ihan täydellinen ja toi peilikohta oli ihan huisin hienosti tehty >o<" Annika, sä vaan osaat. ^^"

  VastaaPoista
 23. ei DEXTER!!!!!!!! ;;3;; Yyyh! OIKEESTI EI VOI OOLA TOTTA!!!!! herää henkiin Dexte kulta<333

  VastaaPoista
 24. Oi, että taas kerran jännittävä tarina! :3 Voi tota, Dexua, eihän se nyt voi kuolla.. Samaa mieltä olen myös Shiron kanssa, että halun jo nähä seuraavan osan! Aina kaikki sarjat loppuu tällee, ettei millään jaksais oottaa suraavaa osaa.. :(

  T: dollsrmylove, perustin nyt sitten sen Pullip-blogin. Saa köydä kurkkaamassa. http://buttoneyedsweetie.blogspot.fi/ ;) Tosiaan se on vasta alotttu joten oikeen mitään siellä ei vielä ole..

  VastaaPoista
 25. Sairaan hyvä kuvatarina! ♥ Ihanan jännittävä ja upee laatu. Jatka pian! c:

  VastaaPoista
 26. EIII DEXTER!!!!
  Haluun nähä jo seuraavaan osan! Haluun tietää miten Dexterille käy!

  VastaaPoista
 27. IHANA KT!!!!! Oot yksinkertaisesti paras ♥

  VastaaPoista
 28. Mä en oikeesti kestä. OOT IHAN SAIRAAN HYVÄ TEKEE NÄITÄ ! *o* <3<3
  Oon seurannu sun blogia tooosi kauan, ja oon aina ollu iha sanaton näistä kuvista jaja tarinoista jaja shooteista jaja *w*
  DEXUUUUPOIKAAAA ! )''': VARO VAA JULIET, ET HERÄÄ ENÄÄ ENS YÖNÄ OLLENKAA! ònò

  VastaaPoista
 29. Waaaaw, miksmiksimiksiiii? ; u ;
  Niin ihana, niin täydellinen<3 Jälleen kerran n 3 n Oi annikasetä :3333 Tää oli tosi hyvä, ja kaikki kuvat niin tarkkoja, jajaja sun tarinoittes juoni on aina jotenki niin mahtava ja niin mielikuvituksellista ja siis niin ihanaaaa * 3 * <3 En keksi ees sanoja, vaan jotku osaa > u < Mut ei, ei dexter saa kuolla D_: Okei, ei se kuole, miten hupsu ajatus, ei se supermies kuole ikinä, vaikka sille tapahtuis mitä (?) >:-----------DD <3 Kyllä, ja jos dexu kuoliski, ni se jotenki ninjailis ittensä eloo ^^' nun
  Joo'o, mut postaa pian, haluun nähä jo miten täs käy >333 <3

  VastaaPoista
 30. Eiiii!! Dexuuuuu!! I miss you!!!


  Mut joo... Ihana kuvatarina en vaan taas osaa sanoo mitään!! :((

  VastaaPoista
 31. SÄÄ SENKIN PIKKU MURSU SÖIT MUN DEXUPOJAN! :3 Juliet,i kill juu vielä some day c:< Öyyh,miks oi miks sulla pitää olla noin hyvä kuvaustaito? Anna vähän palaa mullekki,pliis? xD

  VastaaPoista
 32. Mahtava tarina. <3
  Julietilla on murrosikä pahimmasta päästä. O_o
  Dexter ei saa kuolla. :'(

  VastaaPoista
 33. Aivan mahtava jatko-osa tähän tarinaan! MUTTA EI DEXU SAA KUOLLA!!! ;___; Eihän se kuole, eihän? Ei saa. .w.
  Mutta tää jatkuu tosi jännittävänä. Miten Dexter oli noin huolimatooon. ;__; Juliet-parka, se tyyppi ei oo hyväks. :D Ja Sofie...
  Laatu on tosi hyvä ja kuvat on hienoja kuten aina. Oot niin taitava kuvaaja! :3 Asettelet nukkes aina hyvin ja käytät kuvakulmia monipuolisesti. Ihailen kuvias aina. :) Valitset aina myös hyvät kuvauspaikat. Ne sopii nekin hyvin tarinaan. Tarinaan, jonka juoni on aivan mahtava. ^w^
  Ole kiltti ja jatka pian! Ootan täällä innoissani uutta osaa. :33

  VastaaPoista
 34. Oiiiiiiiii :o
  Juliet, Älä koske dexteriin :(
  Tulen ja puren jos dexter kuoli takias ._.
  hienoa, nyt vaikutan älyy vapaalta ihmiselta :3
  mydollplaying.blogspot.fi
  Ihana kuvatarina <3

  VastaaPoista
 35. ääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääää........................... miten voit olla noin taitavaaaa............... en käsitää!!!!!! aivan upeaa ! O_O (hm, kuvaat Dexterin kättä aika usein -_-)

  VastaaPoista
 36. OMG MITEN HYVIN KUVATTU ; _________ ; ♥
  Olet taitavaaaa ~ ♥
  Noi kaikki kohtaukset oli niin mahtavasti suunniteltu ja apuwah :333 Sulin aivan ♥
  Miten Dexulle käyy ; n ; </3

  VastaaPoista
 37. NÄÄ KUVAT OLI JOTAIN AIVAN MAHTAVAA! Annika olet mestarikuvaaja ; - ;
  Sain jonkun ihme kohtauksen kun Sofie ja Dexu ei pussannutkaan :((((((( Ja sitten Dexua vielä tökitään teräaseilla! ;n; Rakas kultapoikaseni, ethän mene kuolemaan? </3

  VastaaPoista
 38. 😍 mahtavaa jatka äkkiä
  Tahtoo tietää mitä bexsukalle käy :3

  VastaaPoista
 39. No sehän loppu ilosesti xD Mut toi veri on tosi hienoa! miten sä sen teet :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä, happy ending ;D Tein veren semmosella punaisella elintarvikevärillä, johon sekotin ihan vähän siirappia sekaan niin siitä tuli vähän tummempaa :3

   Poista
 40. Eeei Dexter ; o ; miksii ? Mut joo, ihana tarina, tosin hieman haikea ja surullinen mut toimintaakin tässä riittää ja oot yks parhaimmista kuvatarinan tekijöistä mitä tiiän ö w ö♥

  VastaaPoista
 41. Oikeesti miten sä osaat tehdä näin ihanii kuvatarinoita?! Nää kaikki muokkaukset ja voi että ♥ Viides kuva on oikeesti ihan mahtava, jäin tuijottamaan sitä varmaan minuutiks - lisäks luin tän varmaan viidesti läpi >w< Miten sä osaat?! Toi verikin oli tosi hienosti tehty! Mutta... Dexuu!! D: Sä et saa kuollaah... Annika, mä tuun muutamaan sun kässäriäs sen verran, että Dexun puolesta kuolee joku muu! ;_; Miten Amsku, sitä ei oo näkyny pitkään aikaan - saiko Dexu parannettua sen pään? Jos ei saanu ja Dexu kuoli, kuka Amskun sitten hoitaa kuntoon?! owo Muumipuolustusvoimatkin ovat sanattomia tästä ihanasta kuvatarinasta :3

  VastaaPoista
 42. Tosi ihania kuvia, kiva kun tuli taas jatkoa tähän tarinaan.

  cutepullipdiary.blogspot.fi

  VastaaPoista
 43. Ostatko kaikki peruukkisi samasta kaupasta? öwö
  ja kaupan nimi? :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En osta yhdestä paikasta. :) Mutta ostan eniten näistä paikoista:
   http://www.formydoll.com/index.php
   http://www.eluts.com/index.php

   Poista
 44. Oooooooh. owo (Mun kommentit sitte alkaa kaikki ihan yhtä tyhmällä tavalla aina... xD)
  Ja sori kun olen näin myöhässä, olin koko juhannuksen mökillä kaukana sivistyksestä, joten en päässyt kommaamaan... 8D

  Mutta niin, picficistä. Tuskinpa nyt taaskaan yllätyt jos sanon että tää vaan on ihan sairaan hienoa. :D Oikeesti. Kaikki sun hahmot ovat upeita yksilöitä (vaikka olenkin vähän vihainen Julietille, ei Dexua saa lävistää! :'c), kuvat on niin hienoja ja kaikki on niiiiiin siistiä. ♥♥♥
  Aivan mahtava picfic jälleen kerran, eihän tätä voi kun arvostaa, että joku osaa luoda tällaista hienoa tarinaa!
  Eipäs minulla muuta, jatkoa odotellessa vain sitten~ ♥
  Ainiin joo, ja Sofie, nyt sun pitää herättää Dexter henkiin suutelemalla sitä, eiks niin? o3o ♥♥♥

  VastaaPoista
 45. HELVETTI SUN KANSSA VAROKIN JOS DEXU KUOLEE!!


  NIIN siis upee picfic TAAS KERRAN ja ihanat kuvat ja äää miten osaat >.< Kauheen ristiriitanen olo koska Juliet on mun lemppari sun nukeista (täydellisyyden ruumillistuma) mutta Dexter ;__; Dexupoika on liian ihana, en kestä jos sille tapahtuu jotain ;__;

  VastaaPoista
 46. Siis ihan mahtava. Hienosti tehty toi loppu.

  VastaaPoista
 47. Kiitos löysin ihania peruukkeja <33

  VastaaPoista
 48. Mä oon sanaton! *.* Sä oot ihan sairaan hyvä tekemään kuva tarinoita! Kuvat, tekstit, kaikki! <3 <3 <3 <3 <3
  Ihan uskomattoman hyvä!

  VastaaPoista

Lähetä kommentti