Silmämestarin tarina, luku 5


Heheei ~!
Oon kuvannu teille kuvatarinan jatkoa, hope you like it! ^^'
Edellinen tarina kannattaa katsoa ennen tätä, pääset lukemaan sen tästä: klick!


Picfic: REM [osa 1]

Travon: *kävelee kylmässä syystuulessa* Juliet, minä löydän sinut vielä.
Travon: *naurahtaa* Ja voit olla varma, että kun löydän sinut, kukaan ei voi parantaa sinua tällä kertaa.
Dexter: Heippa, Travon~!

Travon: *säpsähtää pirteää ääntä*
Dexter: *hymyilee pojan takana* Minulla olisi hieman asiaa sinulle.
Travon: *nostaa haulikkonsa piipun poikaa kohti*
Häivy.
Travon: En jaksa kuunnella juttujasi tänään ollenkaan.

Dexter: Hei, äläs nyt! En minä sinun hermojasi kauaa koettele, tahtoisin vain kertoa sinulle hieman unestani.

Travon: *puuskahtaa huvittuneena* Vai unestasi? Oletko tosissasi?Dexter: "Amanda on odottamassa sinua tulevassa painajaisessasi." Kuulostaako tuo lause kenties tutulta?
Travon: Mitä... Miten sinä tuon tiedät?
Dexter: Minun lienee parasta näyttää sinulle eräs paikka, Travon.

Travon: ?


~     ~     ~
Dexter: *kulkee määrätietoisesti metsäpolkua pitkin Travon kannoillaan* Sofielle ja minulle selvisi eilen, että olimme nähneet edellisenä yönä samanlaista unta. Siinä oli Juliet, joka puhui pahaaenteilevästi Amandasta. 

Dexter: Se sai minut olettamaan, että sinäkin olit nähnyt hänestä unta, koska hikoilit kuin pieni porsas herätessäsi känniuniltasi takapihalla.

Travon: *hieman ärtyneenä* Mikä tarkalleen ottaen on pointtisi..?
Dexter: Pointtini on, että mahdat itsekin tuumia, miten voimme kaikki kolme nähdä samanlaista unta. Kysymystä pohtiessani minulle valkeni, että saamme kiittää ilmiöstä tätä uutta salattua silmämestaria.
Travon: *epäluuloisena* Miten voit olla varma? Jos temppu oli kerran silmämestarin tekosia, eikö Sofienkin pitäisi tietää, miten se toimii?

Dexter: Tämä temppu on valitettavasti sellainen, jonka vain harvat silmämestarit osaavat.

Dexter: Siksi voimmekin olettaa, että tämä salattu silmämestari ei ole mikään ihan tavallinen tallaaja. Hän on hemmetin vahva.

Tutkittuani asiaa muutaman tunnin sain selville, että temppu on nimeltään REM-unen häiritsijä. Sen avulla silmämestari pystyy kontrolloimaan kenen tahansa unia haluamallaan tavalla.
Dexter: Kun jatkoin tätä nerokasta salapoliisityötä, löysin kirjastosta kokoelman, johon on listattu kaikkien silmämestarisukujen kuolinilmoitukset viimeisten sadan vuoden ajalta. Yksi sieltä löytyneistä nimistä varasti huomioni.

Dexter: Luettelossa mainittiin eräs Kelvin-niminen poika, joka tuomittiin jo lapsena kuolemaan salaisena pidetystä syystä. Häntä ei kuitenkaan ehditty teloittaa, sillä hän kuoli teloitusvankilassa syttyneessä tulipalossa. Jäänteet haudattiin lähelle asuinaluettamme.
Travon: Anna kun arvaan: olemme nyt matkalla sen pojan haudalle, vai?

Dexter: *pysähtyy* Itse asiassa olemme jo perillä. Saanko esitellä, tässä on nuoren Kelvin-pojan hauta!
Dexter: *alkaa nostaa kiviä pois haudan päältä* Ja koska eilen täällä käydessäni olin erittäin uteliaalla tuulella, päätin myös katsoa tämän haudan sisään ja todeta erään asian.

Dexter: Tadaa, esiin tuleekin tällainen näky.

Travon: *hieman hämillään* Hänen kallonsa...?
Dexter: *hymyilee* Ei, se nimenomaan ei ole Kelvinin. Kallon muoto ei sovi silmämestarille, silmäkuopat ovat aivan liian kapeat ja haperot. Mutta se, joka jäänteet tänne hautasi, halusi ihmisten luulevan niitä Kelvinin jäänteiksi. Ihan vain siltä varalta, että joku tulisi tutkimaan hautaa.
Travon: *ottaa hämillään askeleen lähemmäs*
Travon: Tarkoittaako tämä siis sitä, että joku on yrittänyt lavastaa tämän Kelvin-silmämestarin kuoleman..?

Dexter: Kyllä. Ja tämä lavastaja oli mitä todennäköisimmin Kelvin itse.
Dexter: En tiedä, mitä teloitusalueella oikeasti tapahtui tulipalon aikaan, mutta on selvää, että Kelvin on pysynyt lavastetusta kuolemastaan asti näkymättömissä jo pitkään. Hän on nykyään varmasti teini-ikäinen.

Travon: Hm, teini-ikäinen silmämestaripoika, jolla on vahvuutta luultavasti kymmenkertaisesti meihin verrattuna. Onko minulla siis mahdollisuutta kukistaa häntä?Dexter: *madaltaa ääntään* En ole varma, mutta niin kauan kuin Amanda on hänen ja Julietin hallussa, sinun on syytä yrittää. 
Travon: Tiedän. Teen mitä vain saadakseni Amandani takaisin.Samaan aikaan kaukana, metsän toisella laidalla ~Juliet: *tuijottaa Amandaa mietteliäänä*
Mitähän minun kuuluisi tehdä hänen kanssaan?
Juliet: Silmämestarini ei ole paljastanut vieläkään, mikä virka Amandalla on tulevaisuuden kannalta.
Juliet: *sujahtaa hyllyn reunalle* Hmm, ehkä minun olisi aika käydä kysymässä häneltä hieman lisäohjeita.
Juliet: *naurahtaa ironisesti* Älä huoli, Amanda. 
Juliet: Tulen kyllä pian takaisin.
Juliet: *kävelee hetken päästä sateen kastelemalla nurmikolla*  Silmämestarini. Missä oikein olet?
Juliet: Tiedän kyllä, että olet täällä, Kelvin. Tarvitsen sinulta kipeästi lisäohjeita, sillä et ole kertonut minulle juurikaan aikeistasi.

Kelvin: Niin. En ole tosiaankaan paljastanut sinulle seuraavaa tehtäväämme kokonaisuudessaan.
Juliet: *uteliaana* Mikä se sitten on?

Kelvin: Jos katsot eteesi, voin näyttää sen sinulle.
Kelvin: *pitää kirvestä näkymättömissä käsissään* Tämä on seuraava tehtävämme.
Juliet: *hämillään* Onko ... onko tuo minulle? Kuuluuko minun surmata Amanda tuolla?
Kelvin: Ei.

Juliet: Mutta miksi sitten -Kelvin: Juliet, kuuntele minua.
Et ole ehkä itse sitä huomannut, mutta emme ole edenneet viime aikoina juuri ollenkaan. Minulla on vain vähän energiaa, koska suurin osa voimistani menee näkymättömyysloitsun ylläpitämiseen. Sinä puolestasi olet toiminut varsin holtittomasti.
Kelvin: *ojentaa kirveen tytölle* Tämän kirveen sinä annat Amandalle, kun hän herää. Se on nyt hänen.
Juliet: *katsoo hämillään kirvestä* Miksi? Tuleeko Amandasta... yks meistä?

Kelvin: Kyllä. Amandasta tulee -manipuloitu aseemme.

Kommentit

 1. Aivan mahtava kt o.o ♥ En ymmärrä mistä sä repäset nää aiheet ♥
  Jee, eka kommentti :3

  Pullipgarden.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Yli ihana <3 Sä osaat ;) Pelästyin tuossa lopussa. D:

  VastaaPoista
 3. Ihana, rakastan!!! LISÄÄ! ♥

  VastaaPoista
 4. Tosi ihana OwO Kauniita nukkeja, ja nam toi laatu :3 ♥♥♥

  • http://littledollsland.blogspot.fi/ •

  VastaaPoista
 5. ooh, haluun jo jatkoa !! hieno juoni taas kerran. jännittää mitä käy xdd

  VastaaPoista
 6. wäääh hirveää. tarvon pelasta amanda pian

  VastaaPoista
 7. Huhhuh, tunnelma tiivistyy...D: Olet oikeasti (jälleen kerran sanon tämän:D) käsittämättömän taitava ja ihailen sua suunnattomasti. :> Teethän pian taas seuraavan osan.~ *koiranpentuilme* :3

  > dandelion-doll.blosgpot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. OMGOMGOMGOMGOMG.
   siis oikeesti D: En ymmärrä sua, miten oikeesti saat aikaan tämmöstä... mahtavuutta? :O <3 Tää oli niin upee tarina, musa meni just mahtavasti niin, että loppua kohden se muuttu semmoseks intensiiviseks ja entistä jännittävämmäks. Tavallaan kamalaa, mitä Amandalle tulee varmaan tapahtumaan, mutta toisaalta mua kiinnostaa tosi paljon nähdä, millanen siitä tulee >:3
   Kelvin vaikuttaa aika fiksulta pojalta, 7-VUOTIAANA teki paljon sääntörikkeitä ja lavasti oman kuolemansa. ö___ö Ihan upee tarina, ja oih ihailen taas sun asevarastoa, Travonin haulikko ja varsinkin toi kirves on niin upeita <3 Tosi hienosti sait ton kirveen näyttämään siltä että se leijuis ilmassa, en tiiä miten mutta hienolta se näytti :D Voisin kirjottaa tähän kommenttiin kaiken mitä kirjotan yleensä, mutta en nyt kirjota niitä juttuja hienoista asennoista, laadusta, ihanista nukeista ja muusta sellasesta. Kaikki on silti totta, tää tarina, kuten jokanen muukin sun kt, oli täydellinen. <3

   my--steeoheart.blogspot.fi

   Poista
  2. Hups kirjotin sen vastauksena D:D ei ollu tarkotus.

   Poista
 8. "Kelvin is a warm and evil word" ~
  Tai no tosi lämmin, aika kylmähkö kyllä se on :o
  WOW. Oikeasti. Mä sain jonkun aivoinfarktin tästä kuvatarinansta, koska tää oli ihan hemmetin upea, jos sä et ole vielä tajunnut sitä että joka kerta kuolen johonkin tautiin kun näen sun kuvatarinat niin nyt oli ehkä parasaika tajuta se (y)
  Mä en nysty pistää noita mun normaaleja KAWAIII juttuja ja selityksiä ja hymiöitä tähän näin, koska mun aivot eivät toimi kunnolla (tai milloin ne olisi edes toiminutkaan XD)
  Okei saat selittää nämä asiat mulle;
  MITEN HELKUTISSA SAAT KIRVEET LENTÄMÄÄN (& samalla mutkin tästä tuolista pois, eiku 8---D) Aagh, olisi pitänyt pyytää silloin kun olin teillä niitä muokkausopetusta tunteja, niin osaisin itsekkin käyttää noita hemmetin kuvanmuokkaus- ohjelmia ja luomaan jotain lentämään (..vai muokkasitko sen edes lentämään 8)) ?)&& ANTEEKSI VELJENI on päässyt jo monta kirosanaa, menen tämän kommentin jälkeen nurkkaan häpeämään ~
  Miten sun kuvat ovat niin laadukkaita? Miten osaat rajata ne oikean lailla? Miksi sulla riitää mielikuvitusta? Ja miten- - Ja miten Travon kehtaakin osoittaa Dexteriä aseella ?! (Ton kysymyksen kysyi Scarlet ;))
  Nyt kun olen päässyt yli pahimmistakin kohtauksesta voin aloittaa mun kawaii- kohtaukset <3<3
  Mä rakastan niin kovasti tota Travonin huolehtivaisuutta Amandaa kohtaan ^3^ ♥ Se on niin söpöä, voih, nyt mä en voi kuin vain toivoa parasta niiden kahden kyyhkyläisen puolesta e3e Ja sitten meidän Dexter, (joka itseasiassa näytti älykkäältä tossa kuvatarinassa) oli tosi ihana ja tutki kaikkien puolesta jotain hauskaa kirjaa ja löysi tieto haamupojastasi eli KELVINISTÄ >33 Eheh toi 'REM-unen häiritsijä' voima kuulostaa kivalta 8) I want more information <3
  Niin ja arvostan muuten sitä kuinka kauan jaksat kuvata tätä sun kuvatarinaasi :--D <3 Vaikka se vaikuttaakin hitaalta, se on yllättävän laadukasta silti ♥♥ (Ainakin mitä mä nyt sun kuvatarinoitasi olen kattonut tässä näin ^3^) Mä ihastuin musiikkivalintaan, toi just tollasen creepyn ja jännittävän tunnelman lisäyksen, josta Sonja pitää ♥´ω`♥
  Travonin ja Dexterin keskustelut alkavat aina sillä, että Dexter uhataan tappaa, eiku 8)) Mutta toi pääkallo oli cool <3 Haluan muuten että sä jatkat tätä upeaa tarinaa, jossa on upeat vuorosanat ja kaikki on yhtä täydellisyyttä *-*
  Annika oneetan, this picfic was GRANDILOQUENT ;33 !! (piti käydä kattoo sanakirjasta että mikäs se sana olikaan englanniksi 8'D) Nobody can't beat your picfics, with their picfics [suomeksi(jos et tajunnut mun huonoa englantia)= Kukaan ei pysty päihittää sinun kuvatarinoita, niiden kuvatarinoilla] Koska sä olet vain yksinkertaisesti grandiloquent ihminen ja teet aina ihan hemmetin täydellisiä tarinoita <3
  Kiitos jos jaksoit lukea tämän romaanin, mutta nyt sinun grandiloquent (ton sanan toisto taitaa ylikuormittua mulla) brother kiittää ja kuittaa ─‿‿─ ♥

  VastaaPoista
 9. O M O♥ Ihan järkyttävän hyvä osa taas tätä ylimahtavanupeetajärkyttävänhyvää kt'tä ಥ 3 ಥ Travoon mee ja pelasta Amandaa!!!!!!! Tosi mahtavat muokkaukset taas ja laatukin on tosi ihana♥ Jaaaa tarkennukset ja juoni on myös tosi supermega mahtavat *Q* Juliet on taas niin kawaii ಥ _ ಥ EN KESTÄ!! Tuo biisikin sopi täydellisesti tähän kt'seen ja, äfskoji > . < Rakastan tota paikkaa missä oot kuvannu ton 'hauta kohan' näyttää tosi ihanalta ; w ; Jos saan udella niin missäpäin se on? :D Sun nukettimilla on aina tosi ihanat vaatteet niinku tässäkin kt'ssä♥ Oon 99.9% varma että oot tilannu uuden nuken 8--D (oon varmaan väärässä muttajoo...) Toivottavasti Sofieta nähdään pian tässä kt'ssä o u o Neitonen on niin ihanainen :3

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitos tosi paljon ihanasta kommentista! ♥ ^^
   Tuo hautapaikka on kuvattu meidän takapihan takana olevassa metsikössä, eli ei sen ihmeellisemmässä paikassa. :D Heheh, voin myöntää ihan suoraan, että en ole (vielä) tilannut uutta nukkea, mutta säästämässä olen! n__n

   Whoaaa, kiitos mielettömästi kaikille kommentoijille mahtavasta palautteesta, oon todella otettu! ♥♥ c:

   Poista
 10. Upea ja hyvin keksitty!!! Mistä sä keksit noi kaikki nimet ja noi, upeaa jälkeä jälleen kerran.

  VastaaPoista
 11. Vau. Jännää!! Sul on aivan mahtavia ideoita näihin sun Picficeihin!! Toi leijuva kirves oli tosi hieno!!

  --
  http://pullipglamour.blogspot.fi

  VastaaPoista
 12. Tosi hyvä tarina taas kerran! :3 Ja kysyisin vielä, että mistä tuollasia kuvia saa, mitä sulla on tossa kukan kohalla? (siis mistä ite oot ottanu sen?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! :--3 <3 Itse hommasin tuon kukkasen ihan vaan googlesta ja pienensin sen sitten oikeaan kokoon. (:

   Poista
 13. UU aivan upea tarina jälleen kerran o u o'
  Kelvin, suloinen nimi. Nyt yrittää saada päähänsä miltä tämä näyttää. Jos herra on näkymätön, näkyykö tämän vaatteet ja onko hän alasti? Umh. Tosin jos hän vain huijaa muiden silmiä että muut eivät näe? *ömm anteeksi, tuo musiikki ja niin upea kuvatarina pehmitti aivoni*
  Taijat yli-ihmiskuvaustesi lisäksi osata taikoa kirveitä lentämään @ u @

  VastaaPoista
 14. APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA APUA

  ................. TÄ ON PARAS OSA TÄTÄ DRAAMISTA IKINÄ APUA OIKEESTI IHAN UEPA MAHTAVA OSA <3<3<33<3<3<33<3<33<3<33 EN MALTA OOTTAA JATKOA, MUSA SOPI NIIN TÄYDELLISESTI JA KAIKKEE <3<3<3<33<33<3<3<
  *laittaa capsin pois päältä* ewe
  oikeesti apua en kestä, sun blogista on tän draamiksen takia tullut yks mun ehdottomasti lemppariblogeista. ja tää draamis vetelee todella korkeeta tasoa tällä hetkellä, upeeta. sanat ei riitä kuvaamaan tunnelmaa jonka sait täs kuvatarinassa aikaan. VAU. ja toi leijuva kirves oli tosi hieno :o ♥

  taidan mennä lukemaan ton toisenkin kerran... *o* <3333

  VastaaPoista
 15. Ooooooooooh... :0
  Tuleekohan se Kelvin koskaan ihan oikeasti näkyville? :)


  littlehomelittlelife.blogspot.com

  nukkeblogii.blogspot.com

  VastaaPoista
 16. hui... sydän pamppaili kun tätä katto, ihan oikeesti :O aivan upeaa! mahtavaa, että joku saa tehtyä tällasta jännitystä. myös kaikki tehosteet oli taas upeita - toi "ilmassa oleva" kirves :D wow. Musiikki oli upee valinta - se luo aivan omanlaisensa jännityseksen.

  VastaaPoista
 17. Hui jännäks menee O.O Tää on jo niin ihmellisen koukuttavaki (joo nyt vasta olen muka koukussa tähän)! Olisko myytävänä tätä kuvatarinaa huumeena :D?

  VastaaPoista
 18. Woaah, sain ihan kylmät väreet! o 3 o
  Voisin taas kerran ylistää sun mahtavaa mielikuvitusta, kun sinä se jaksat aina yllättää näillä joka kerta vain mahtavammilla picficeillä! ; o ; Nyt tää tarina menee semmosta kyytiä että huh huh > u < Odotan innolla jatkoa ! ^-^

  VastaaPoista
 19. Oiii.. Jatkoaa... Niin ihana ja jännä. toivottavasti Amanda pärjää...♥

  VastaaPoista
 20. Tää oli taitavasti tehty :o Wau ~
  Odotan innolla jatkoa ♥

  VastaaPoista
 21. Ohoh, sinulla on samanlainen kirves kuin minulla....
  Ihana tarina <3
  mydollplaying.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Apua, voi Amandaa! Mahtavaa tarinaa kuten aina ja mukava nähdä nuo pojat noinkin sopuisina.Voi, odotin niin, että tuo suloinen pikkuinen nättimys Juliet heivaisi vihdoin tuon pahis-roolinsa!! Nyt pojat pelastatte ihanaisen Amskun! Ihanat muuten nuo metsämaisemat 29:nnessä kuvassa!!! Miksi meillä ei ole noin nättiä metsää..

  VastaaPoista
 23. OOOOOOOHHH MYYYYYYH GOOOOOOOODH!! tää muuttu just 1373923561x paremmaks♥

  VastaaPoista
 24. LIIIIIIIAN MAHTAVA!!!!!!!!! JATKA PIAN! OOT SUPER TAITAVA KUVAMAAN JA TEKEE NÄITÄ KUVATARINOITA!

  VastaaPoista
 25. O M G! Tää oli aivan IHANA!!!! Hejnwmkamisbubunwini oikeesti sekoon!
  Travon mee pelastamaan Ampsu pian > . <

  VastaaPoista
 26. Tää kuvatarina on tosi uniikki ja älykkäästi rakennettu, varsinkin koin sellasen WAU ilmiön, kun Dexter kerto Travonille siitä Kelvinistä ja MITEN HEMMETISSÄ SUN NUKKEJEN KIRVES LENTÄÄ O___O Kuolen joka ikinen kerta, kun teet kuvatarinan ja pyörin lattialla 5 tuntia tuskissani sen jälkeen, koska mun mieli järkkyy tällasista asioista, kuten mahtavista kuvatarinoista. Oon niin onnellinen, että joillain ihmisillä vaan riittää mielikuvitus ja taidot tällaseen yksin ! (kuten mulla ei, teen serkkuni kirjoittamasta tarinasta kuvatarinaa 8DD) Sitten sun kuvat on ylijumalaisen laadukkaita ja osaat laittaa nukkes realistisiin asentoihin, etkä silleen että näyttää siltä ku nuket olis jotai robotteja joiden kädet ei taivu kunnolla ja ne olis sillee eojfilfweuifheuixfwfjocfdkfxdwjkq.

  Okei, pointti siis oli se, että JATKA PIAN TAI MINÄ TULEN JA- et halua tietää loppua, se on liian karmaiseva 8)

  VastaaPoista
 27. Upeen jännittävä tarina, jatkoo<3
  ;D

  VastaaPoista
 28. Apua C:
  Ihana jatkoa tosi nopsaa jookos aivan sairaan ihana kuvatarina <3
  Rakastan siun kuvatarinoitasi C;

  VastaaPoista
 29. upeeta :0!! Vau, jatkoo nopeesti :0 IHANA!!!

  doll-universe.blogspot.com

  VastaaPoista
 30. Tosi hyvä ja upee laatu, niinkuin aina. Jatka pian! c: <3

  VastaaPoista
 31. OOOOIIIIIIIIIIIIIII!! Vitsi hyvä!! Kuin osasit mitottaa ton musiikin silleen et se alko JUST SILLON ku tos tuli toi vika kuva ja manipoloitu- hömpötykset? Ja kirveeees!! Se leiju ilmassaa.. Mä en osaa muokata noin hyvin!! Oot taivaasta pudonnu enkeli.. O.o Jjajajajajjajajajajajja miten saat dexun silmät hohtamaan jajajajajaaaaaaa...! Tuun hulluks. Oot paras. Tää blogi on paras. TOIVOTTAVASTI HUOMASIT TÄN KOMMENTIN: Oot taivaasta pudonnu enkeliiiih! @.@

  VastaaPoista
 32. Ootko sä joku leffan kirjottaja tai jotain?????????????????????
  Nää suntarinas on niin niin ihanaa!

  VastaaPoista
 33. Oooh, tää oli jälleen kerran ihan älyttömän jännä! owo
  Voi että, Travon ja Dexter (ninja-ladies-man 8DDD) on ihania~ ♥♥♥
  Tykkäsin tosi paljon tästä osasta, kuten kaikista edellisistäkin. 8D Tää oli valtavan jännä, ja jätit tän tosi ilkeesti tollaseen jännään kohtaan!! >w< Sinä senkin, haluan tietää miten tämä jatkuu~! >n<
  Ja Juliet on yhtä suloinen kuin aina. ♥ Ei ehkä niinkään luonteeltaan (Julietin luonnetta kuvailisin enemmänkin hyvin kiinnostavaksi, mikä on siis hyvä asia), mutta tuo lookki on niin söpö. ♥ Nuo hiukset ja vaatteet ja kaikki. ♥
  Tykkään niin paljon kaikista sun nukeista, voi awwws. >w< ♥
  Ja laatuhan oli toki sitä normaalia Annika-laatua, elikkäs elikkäs täydellistä~ ♥
  Ja olen ihan varma että nuketat kuitenkin tämän Kelvinin, joten palan halusta nähdä uuden poitsusi (ellei se olekin jo nuketettu, hehee, who knows~). ♥ ~wo Ja toivottavasti Amanda-suloisuudelle ei käy huonosti, koska silloin Travon on hyvin surullinen (ja minä myös). :<< Eikä Travsku saa olla surullinen. 8<<
  Noh, mutta siis very awesome kuvatarina (8DD), jatka piann~! ♥

  VastaaPoista
 34. Ihan oikeesti en keksi enää mitään sanottavaa! Saat mut joka hemmetin kerta niin mykistyneeksi postauksiesi jälkeen kun ne ovat niin hyvin tehty. Mä vihaan sua, mut samalla jumaloin ja rakastan myös ~♥ (Älä ymmärrä väärin!) Kelvin kuulostaa erittäin mielenkiintoiselta jätkältä :D Haluan nähdä sen pian jos siis aijot "nukettaa" hänet ;)

  VastaaPoista
 35. AIVAN UPEE!!! ♥♥ Ja tosi jännä, oot uskomattoman hyvä kuvatarinoissa, ääää :3:3♥

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 36. IIIIK!!! Amandaaa! :0 Vitsi oli hyvä! Äkkiä jatkoa!!! <3 Miten voit olla niin hyvä? 0.0

  VastaaPoista
 37. Jatka jatka jatka...!
  Tosi hyvä tarina :3

  VastaaPoista
 38. Piristi kivasti aamuani tämä tarina :3 Ja aina yhtä mielenkiintoinen! Jätät aina tarinat niin jänniin kohtiin, miten Amandan nyt käy!?

  VastaaPoista
 39. Aaaaawww:33 <3 oikeestii, miten sä osaat, nyt mun silmät ja aivot oikeesti hyppäs mun päästä ja lähti kävelemään vaaleenpunasee pilvilinnaa mis hyppii sateenkaaren pääl pinkkei ponei ja oksentaa sateenkaarii > u < koska oikeesti, miks sä osaat tehä näin hyviä tarinoitaaa? ;u; oikeesti, mä rakastuin taas, ja liian paljo c::
  Kaikki sun nukkes * o * <3 On niin jumalallisia ja niitten luonteet tulee entist paremmpi esii jaja ne on niin ahh, syötäviä~ . u .
  Ja tää juoni menee entist jännemmäks . o .
  Mmut postaa taas pian!~

  VastaaPoista
 40. Mistä Julietin peruukki on tilattu? ^^

  VastaaPoista
 41. Joo mä en edes voi sanoa mitään enää >///////////< :D
  Tää on aivan liian mahtava tarina kommentoitavaksi. Sanotaan vaikka, että jatka nyt nainen ihmeessä niin nopeasti kuin pystyt! :D
  sun silmämestarisi tunkeutuvat mun uniin ellen saa tietää jatkoa pian.

  VastaaPoista
 42. Tosi hyvä! Toi musa toi tähän tarinaan jännitystä;)

  VastaaPoista

Lähetä kommentti