Silmämestarin tarina, luku 13Heipparallaa~ ^^

Tää viikko on ollu koulussa inhottavan rankka, koulujutut pursuaa jo korvista ulos wääh. ; - ;
Kouluhommista huolimatta päädyin kuitenkin tekemään kuvatarinan täksi kerraksi, koska tarinan kuvaaminen innosti mukavasti viikonloppuna. n w n
Edellisen tarinan voi katsoa tästä: pöö!picfic: Minä pelkäänTravon: *upottaa lapion lumeen* Tämä taitaa olla oikea kohta.
Travon: *heittää lunta pois kuopasta*
Amanda: Travon, mitä me siis oikein etsimme täältä hangesta? Se on minulle vielä vähän hämärän peitossa.

Travon: Olen piilottanut kuukausia sitten muutaman aseen maan alle, joten tulimme kaivamaan ne ylös täältä.
Travon: Tarvitsemme pientä asevaraston laajennusta nyt, kun tämä uusi silmämestaripoika on osoittautunut hiukan vahvemmaksi tyypiksi kuin oletimme.

Amanda: *pirteästi* Sittenhän meidän pitää ruveta heti kaivamaan, että löydetään se aarre ennen pimeää! 

Travon: Aarteesta minä en kyllä puhunut.. ^^'Travon: *kääntyy Dexteriin päin* Hei, sinä.

Travon: Mitäpä jos raahaisit sen ahterisi tänne ja alkaisit lapioida? Sinähän niitä aseita ylipäätään halusit.
Dexter: *virnistää* Hyvin se kaivaminen näyttää sujuvan teiltä kahdeltakin~ 
Dexter: Sitä paitsi minä olen täysin työkyvytön Kelvinin takia. Minulla on vieläkin hänen kenkänsä muotoinen painauma rintalastassani. Hyvä kun pääsin tänään edes sängystä ylös!
Travon: *huokaisee* Vai niin. 
Travon: *vilkaisee sivulleen* Minulla on kuitenkin yksi homma, jonka sinä voit rintakivuistasi huolimatta suorittaa.

Travon: *katsoo kiven päällä istuvaa tyttöä* Saat nimittäin mennä puhumaan Sofielle. Hän on istunut tuolla jo pitkän aikaa sen näköisenä, että hän voisi kaivata juttuseuraa.
Dexter: *nousee hämillään jaloilleen* Milloin hän tuonne ilmestyi?! En edes huomannut hänen tuloaan!
Dexter: *kävelee rivakasti tytön luo*
Dexter: Mites menee, Softis? Näytit aika haikealta, ainakin tuolta kaukaa katsottuna.
Dexter: *istahtaa tytön viereen*

Sofie: *huokaisee* En halua nyt jutella.
Dexter: *katsoo tyttöä pitkään* Olet minulle yhä vihainen, ja sinulla on täysi oikeus siihen. Olen edelleen valtavan pahoillani siitä, mitä tapahtui. Olin täysin ajattelematon ja vastuuton jättäessäni sinut yksin Kelvinin kynsiin ja --

Sofie: En minä siitä murehdi. Olen antanut sinulle jo anteeksi.
Sofie: Olen vain...hieman huolissani siitä teloittajasta, jonka tapasin siellä teloitusalueella silloin, kun Kelvin jätti minut sinne.

Dexter: *hämmentyneenä* Miksi ihmeessä olet huolissasi teloittajasta?^ *klicks*


Sofie: Koska hän vapautti minut sieltä. *hiljentää ääntään* Muistan, kuinka hän avasi kahleeni silmäillen ympärilleen ja hätisti minut nopeasti pois. Hän siis teki teloittajien suurimman rikoksen. Teloittajat eivät koskaan saa päästää teloitettavaa vapaaksi ilman neuvoston lupaa.
Dexter: Olen varma, että hän tiesi mitä teki. Jos nimeäsi ei ollut kirjattu edes teloitusrekisteriin, muut teloittajat eivät voi saada mitenkään selville, että hän päästi sinut vapaaksi. 

Sofie: Hm, ehkä niin. *epävarmasti* On kuitenkin eräs toinenkin asia, joka huolestuttaa minua.
Sofie: Eilen illalla minulle valkeni, miksi Kelvin oli halunnut viedä minut juuri teloitusalueelle tapettavaksi. Hänhän olisi päässyt minusta eroon vaivattomammilla ja varmemmillakin keinoilla.
Sofie: Muistan teloittajan todenneen, että Kelvin koettelisi häntä. Ehkä juuri siitä oli kyse: kokeesta, jossa testattiin uskollisuutta.
Sofie: En tiedä, mistä se teloittaja ja Kelvin oikein tuntevat toisensa, mutta olen varma, että heillä on syystä tai toisesta huonot välit, ja Kelvin halusi testata minun kustannuksellani, olisiko teloittaja vielä hänen puolellaan.
Koska hän päästi minut kuitenkin vapaaksi, se oli selvä merkki Kelvinille. Tyttö ei ole hänelle lojaali samalla tavalla kuin Juliet.
Sofie: *avaa hitaasti silmänsä* Ja nyt minä pelkään sen teloittajan puolesta. Pelkään sitä, miten Kelvin suhtautui hänen petturuuteensa.
Dexter: *pitkä hiljaisuus* ... Vau. Olet selvästi miettinyt tätä asiaa tarkkaan.
Tämä on totta tosiaan ongelmallinen kuvio, mutta mielestäni sinun ei silti tarvitse murehtia siitä teloittajasta. Teloittajat ovat vahvaa porukkaa, he osaavat pitää itsestään huolta.
Sofie: *tuijottaa ankarasti eteensä* Saatat olla oikeassa, Dexter. Hänkin voi olla vahva.

Mutta onko hän yhtä vahva kuin Kelvin?
Lili: *kävelee illan hämärässä*

Lili: Olen tainnut tulla vainoharhaiseksi.
Lili: Aina tietenkin elää mahdollisuus siitä, että sen silmämestaritytön vapauttaminen oli suuri virhe, mutta miksi minulla on näin outo olo koko asiasta?
Lili: *naurahtaa* Joskus minä mietin vakavasti, miten ihmeessä minä voin olla teloittaja. Ajattelen aina liikaa asioita. Minä tunnen liikaa.

Lili: No, ehkä opin vielä. Jonain päivänä osaan olla täysin tunteeton...

Lili: *kääntää katsettaan*

Lili: ...Ei.
Lili: *tuijottaa nuoren teloittajan ruumista* Tänään ei tosiaankaan ole se päivä, jolloin voisin olla tunteeton.

Lili: Minä tunnen pelkoa. Pelkoa Kelviniä kohtaan. 
Minä tiesin koko ajan, että sen silmämestaritytön vapauttaminen tulehduttaisi välini Kelviniin entisestään.

Sitä en näköjään osannut kuitenkaan odottaa,Lili: *kuiskaa ääni väristen* - että Kelvin kostaisi siitä kollegani hengellä.


~       ~       ~ Kommentit

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ääääh Kelvin on moukka! >:o

  Mutta taas kerran niin täydellinen kt, palvokaamme Annikaa o u o

  VastaaPoista
 3. Upea kt! ♥ Sun kuvatarinat on vaan aina niin hienoja, sä osaat kuvata tosi hyvin ja kaikkee :3

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Nää sun kuvatarinat on aina vaan niin mahtavia ! > u <
  Ja kaikki sun nuketkin on vain niin ihania u w u

  VastaaPoista
 5. Hyvä luoja *O*
  upea laatu, hienot kuvakulmat, mahtavat repliikit ja kauniit nukettimet = täydellistä! x o x
  Ihana osa ~

  VastaaPoista
 6. Jälleen kerran mahtava kuvatarina mahtavalta blogaajalta~
  Rakastan sun nukkeja <3
  Saat aina noi kaikki jutut niin täydellisen hienosti, toi hirttoköysi omg *Q*
  Wäääää alan huutaa!! Ei saa olla niin täydellinen ;-;
  Asdfgh joka kerta ku luen sun tekemän kuvatarinan osa musta kuolee koska oikeesti. Oot liian hyvä.

  VastaaPoista
 7. Hellurei! Mahtavaa että koulukiireistä huolimatta jaksat kuvata kuvatarinaa eteenpäin, olen ihan koukussa siihen :D Pitkästä (noh, pitkästä ja pitkästä) aikaa saamme taas nähdä Travonia ja Amandaa! Mukavaa :) Lili on ihana, ja oikeastaan paljon sympaattisempi kun ensin luulisi. Kelvin on puolestaan osoittanut olevansa aivan yhtä kavala murhamies (kavalamapi) kuin ensin luulin. Noh, mahtavaa joka tapauksessa, Dexter ja Sofie ovat niin symppis pari ja tarinasi on ihan mahtava ja traaginen (ja sen olen tainnut käydä täällä ennenkin sanomassa). Postaa taas pian (tai siis kun ehdit ja jaksat ja niin), täällä ainakin odotellaan sun postauksia aina yhtä innokkaina!

  VastaaPoista
 8. Oi Annika! Tosi tosi tosi ihana kt! Jatka pian! Voi kun Sofie ja Dexter on suloisia =)

  VastaaPoista
 9. ...ja minun kun piti lukea huomiseen kokeeseen ja sinä olitkin postannut ja sitten oli luettava postaus ja kommentoitava ja MITEN TUOLLAISEN TARINAN JÄLKEEN VOI KESKITTYÄ JOHONKIN USKONNONKIRJAAN kiinnostaa jo muutenkin senverran mahtavasti ettei liikahyvät kt:t ainakaan auta koska ne vievät ajatukseni ihan täysin harhapoluille...

  Köhköhköh. Siirrytäänpäs asiaan. Voi taivas kun tämä on taas niin sulavasti etenevää ja luontevaa ja täydellistä! Olet oikeasti liian taitava, tarina imaisee lukijan ihan täysin mukaansa ja koko ulkomaailma häviää.

  Alku oli ihanaa jatkoa edellisestä osasta, tuo koko juttu lähti niin ihanan mahtaisasti jatkumaan aeeaa. Paitsi että Dexter hyihyi sinä laiskiainen. Repesin rintalastakommentille pikkuisen ja sain valit siitä etten lue kokeeseen. Jännä vaan että kyllä Dexter näemmä kummasti ihmeparantuu kun Sofie mainitaan 8))

  Lili alkaa vaikuttamaan ihanasti inhimilliseltä, mutta olen nyt huolissani pienestä teloittajaneidistä! Oli kivaa lukea vähäsen sitä, mitä Lilin päässä liikkuukaan paitsi että nyt pelottaa kaunokaisen puolesta...

  Tuo ruumis LIIKA SIISTI TOTEUTUS ah hirttosilmukka ja nuo veret nam (moi olen ihan normaali), herää väin kysymys onko tuo veri jäädytetty jalkoihin, jos on niin wau :O Vai onko se jotain maalia hmm nyt mietityttää. Miten noin siistin efektin saa aikaan. Tai öh älä kerro, haluan pitää mystisyyden verhon ja kuolla uteliaisuuteen x) Mysteerit on kivsuja.

  Okei voisi palata kirjan pariin (kyynel ;-;) pakko vaan vielä loppuun sanoa että naurattaa jo etukäteen oma tuleva isulini kun vertaa Kelviniin... Voivoi. Ovat hieman vastakohtia, ihan vähän vaan :DD

  VastaaPoista
 10. ooooh<3<3<3 ihanaihana vaaavaaavööö möhköfantti

  VastaaPoista
 11. Veli sulla on ihan uskomaton sävelkorva tai niinkuin eh kai ymmärrät ö . ö ♥ Olen ensinnäkin otettu siitä että suostuin käyttämään tota musiikkia siun tarinassasi, ah se sopi tähän tarinaan ja sitä juuri tarkoitan. Tuntui siltä että ihan kuin olisit miettinyt tän tarinan just silleen että joka ikinen kohta tosta musiikista olisi tarkoitettu just kaikkiin kuviin hyvin tunnelmallisesti ja eäh en osaa selittää, mutta toivottavasti ymmärrät ; w ;'
  Ja again, aloitetaanpa muuten nyt hehkuttamaan tota kuvatarinan nimeä. Niin simppeli ja yksinkertaista yksinkertaisin nimi 'Minä pelkään' voi aiheuttaa mulle kylmiä väreitä *u* Ew tässähän menee ihan sanattomaksi ja toi kuvatarinan nimi loi ainakin mulle sellaisen tosi epävarman olon tulevasta OLEN AINA RAKASTANUT TARINOITASI ah ja nyt ne vaan paranee ja paranee *-* <3 Siun nukkejesi asennot olivat niin eläviä että huhuh, en edes halua tietää että minkälaista vaivaa oot nähnyt siellä maassa maatessasi siihen että saat nukkeasi a. Elävän oloisiin asentoihin b. täydelliset kuvakulmat korostamaan niitä c. LAATTTUUUH. Kaikki oli taas kerran niin päätä huimaavaa että en edes osaa sanoin kuvailla tätä tunnetta ('x
  Sekä vuorosanat, jotka olivat niin vainoharhaisen ja pelokkaan ja hullunkurisen hauskanlaiset tällä kertaa 8D Ensinnäkin noi Lilin vuorosanat ja asennot olivat ainakin mun silmissä vainoharhaisia. Varsinkin tossa kuvassa missä Lili sanoo että "Olen tainnut tulla vainoharhaiseksi" oli niin upea kuva, koska Lilin katse on just tollanen tarkkailevan epävarma siitä että mitä se seuraavaksi joutuu näkemään tai kokemaan ja sitten toi pimeä metsä ja 'oletko varma ettet ole yksin'- tunne tossa kuvassa pääsivät hienosti esille ; o ; ♥ Ja jos nyt pitää sanoa vielä jotain vuorosanoista niin on pakko mainita että toi Travonin ja Dexun keskustelu oli kyllä aika upea XD koska neiti Dexter, eiku (8

  Mutta ah sun nuket ♥ Ne on niin mahtavia persoonia (varsinkin Travon ja Kelvin ja tietty Lili ja Amsku jajaja no ne kaikki on ;______; <3) Oot kyllä luonut varsin upeat nuket veliseni (; erityisesti Dexter hehe. Ja mua rupes naurattaa toi kun Travon käski Dexun raahata ahterinsa ylös tuolta maasta ja wow miten saat jopa tällaiseen murhadraamaan lisättyä tollasta sonjalle menevää huumoria 8D Mutta sitten toisaalta saat näiden siun kuvatarinoidesi avulla mun sadistisen puolen esiin koska arvaa kuka pomppasi ylös nähtyään ton verisen ruumiin roikkumassa puussa 8'3 Se kohtaus oli just sellanen WHAAT- kohtaus tai no, ei sitä koskaan olisi arvannut että mitä Kelvin olisi suunnitellut Lilille ns. kostoksi siitä ettei hän ollut luottamuksen arvoinen >:o ! Toi kuva missä Lili on lyyhistynyt maahan ja ajattelee 'Ei' katsoen sitä ruumista oli dramaattinen kuva. Lilin katse oli jotenkin niin epätoivoinen, mutta toisaalta se näytti siltä että se arveli että jotain tällaista tapahtuisi, mutta se ei halunnut uskoa sen omiin ajatuksiin, yäh voi Lili- parkaa q____q'
  Mutta sitten kun siirämme ajatuksemme tohon Kelvin kuvaan jossa tää aivan huippuluokan silmämestari nojaa tyynenä puuhun oli niin sanoinkuvailemattoman upea ö . ö <3 Siis yhdeksi pieneksi kuvaksi wow. Noi bokehit tuolla takana olivat upeat ja tarkennukset tossa kuvassa taas osuivat aivan täydellisiin kohtiin ♥ Ja i have no idea että ootko muokannut tota kuvaa, mutta jos oot, niin oot tehnyt sen näyttämään just tollaselta hämäränsumuiselta kylmältä talvi illalta, mutta jos et ole muokannut niin sitten et voi olla ihminen veli-chan , w , <3 oot vaan niin mahtava tarinankertoja, näihin sun tarinoihin jää aina koukkuun ja odottamaan lisää ♥

  Mutta joo, yäh harmi että sulla on niin paljon koulujuttuja ; u ; Yritä selvitä niistä Annikainen ! >w< ja ihanat vaattet siun nukeillasi muuten oli tässä tarinassa, varsinkin Travonilla (x <3 Mutta erinomaista työtä ja postaile taas pian ^ - ^ ♥

  VastaaPoista
 12. Kolmas kertan kun kirjotan, mutta ihan sen arvosta.

  Siis upee tarina! <<<3 Nukkejen luonteet tuli tässä musta upeesti esille: Dexter on laiskimus, Amanda on viaton aarteenkaivaja, Sofie on pohdiskelia, Kelvin on ilkeä, Tarvon on Tarvon ja Lili on just tollanen.

  Luin tota kun Sofie selittä Dexterille ja tuli "tyntyntyyy!" olo, Sitten tulee Lili ja pian tulee toi ruumiskohta, OMG se oli peloottavantäydellinen. Eiei Kelvin, ei saa tapaa, Toi koko tarina oli niin "hämyisä". Voi yksisarvisenpeppukarva kun en osaa kommentoida >.< Häpeen ;w; Mutta joka tapuksessa: IHANANSIISTIUPEINJAMAHTAVINKUVATARINAA <3<3<3

  VastaaPoista
 13. Kuvittelenko vaan, vai muuttuuko nää sun kuvatarinat koko aja raaemmiks XD

  VastaaPoista
 14. odotan jatkoa <3 ^^
  Rakastan ihania tarinoitasi <3
  Ja kun silmäsi välttää, tulen ja vien Dexterin mukanani 8)

  VastaaPoista
 15. Upea kuvatarina ja musiikki sopi paremmin kuin hyvin! ♥

  VastaaPoista
 16. Apuah, aivan upea kuvatarina taas Annika <3333
  Kelvin on oikee pahis, ootan innolla että jatkat taas, oot varmaan paras tekee kuvatarinoita jonka tiiän cx

  VastaaPoista
 17. Oikeesti. Oikeesti.
  Miten osaat? Toi alku oli tosi upee, ja mietin aina että miten keksit näin täydelliset vuorosanat ja kaikkee ;3; Ja toi verinen ruumis + iida = iidan sekokohtaus siitä miten annika on täydellinen kuvatarinoiden tekijä

  Tää oli semmonen tosi... ööhöhö en osaa sanoinkuvailla, mutta tosi upee *kuvittele tähän sata sydäntä*

  VastaaPoista
 18. Wooh, tosi mahtava kt taas kerran♥Annika, oot ihan liian hyvä kuvaamaan ja ihan liian hyvä keksimään näitä mahti kt'eitä, haluaisitko antaa edes hippusen sun taidoistas mulle ( ´ ▽ ` )ノ
  Hyi, toi hirttokohta oli tosi pelottavan aidon näkönen ja se sai mulle kylmiä väreitä , w ,
  Lili on niin kawaii toi sen peruukki on ihan yli ihana Q w Q Toivottavasti Kelvin ei satuta pikku Lili raukkaa ´Д`

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. Toi loppu oli niin upea herran jestas *Q*

  VastaaPoista
 20. Voi luoja, kun on mahtava ja hyvä laatuinen kuvatarina!

  Miten sä osaat tehä näitä? Ite oon niin laiska, että... Ja muutenki viikolla, kun jaksan mennä ulos, niin siel on jo pimeetä. D: Inspistä mulla on, mut nuo D; ^^ Ja miten nää on niin hyvä laatuisia? :o Tietty se on hyvä, mutta silti. :D

  Ja jatkathan pian? :3

  VastaaPoista
 21. O_O

  ...miten ihmeessä...

  ...

  ...MITÄ TAIKUUTTA TÄMÄ ON

  *palvoo palvoo* Palvokaa jumalatartamme, OOOOMM! *palvoo palvoo*

  Palvokaa hänen kekseliäisyyttään, hänen taitojaan, hänen äärimmäistä tietämystään kuvatarinoiden ja bloginpitämisen suhteen, OOOOMM! *palvoo palvoo*

  Eli:

  OMG. Kehtaatkin! :D
  Ihana kuvatarina, yks parhaimmista, mitä IKINÄ oon lukenu! ♥
  Lovin' it! Sä oot niin taitava, ja joka ikinen noista kuvista on vaan niin täydellinen!

  Sä saat ihanasti noiden nukettimiesi olotilan esiin, vaikka eihän niiltä kasvoissa liiku kuin pää, silmät ja luomet! Ihana miten erotan hassusti miten jokaisella on tietynlainen fiilis, esimerkiks toi huolestuneisuus Sofien kasvoilla tai toi suru ja epätoivo Lilin kasvoilla kun neiti näkee ruumiin köydenjatkona... :)

  Ihanasti tykkäsin myös tästä fiiliksestä. Kuten rakas ystäväni Silvery sanoikin, niin kun luin tätä niin edes äänekkäästi terassia imuroiva isäukkoni ei häirinnyt. Tuli FLOW, jos tiedät mitä tarkoitan. :D

  Oijoijoi Dexter miten minunkaltaiseni oletkaan. :D
  Mä väitän etten voi toimia mitään jos on vaikka pikkuvarvas hieman kipiä tms. ^.^" Ihana tuommoinen "Jeah yritäpä vaan saada mut töihin" -fiilari!

  Miten sä tyttö oikeen ossaat? Kaikki on aivan täydellistä! Siis kuvat, nuket, vaatteet, lavasteet, juoni, tekstit... Sä selvästi tiedät mitä oikeen haluat ja sä toteutatkin sen aivan loistavasti! ♥

  VastaaPoista
 22. vAU! upea tarina <3

  Pakko myöntää, että hieman itseä huvitti; travonilla tuollainen kunnon iso lapio, ja Amandalla pieni, 'hiekkalapio', mutta tämä oli todella söpö järjestely :D! (oikeasti travon tahtoi nähdä naisensa vain kyykkivän hameessa maassa, eiku)

  Pikku neiti dexteriin sattui 8( paha paha Kelvin! ''mutta dexter alotti'' se on totta *o*!


  Upea tarina Annikaiseni! :D toivon että postailet taas pijaan~

  VastaaPoista
 23. Taas kerran mahtava superhyvä kuvatarina♥!! Muuten kiinnostaiskos liittyä uuden blogini lukijaks?;)
  untuvataivas.blogspot.fi

  VastaaPoista
 24. omgomgomgmogoggmgmgmg postasit ja apua aivan ihana tarina jajjaaa sääliksi kävi hirtettyä pikkuvauvaa ;__; ok ei se tainnu vauva olla muuta apaua gaash ;__; laatu oli täydellistä ja dexter on täydellinen ja kaikki on täydellistä D: <3 ja apua

  VastaaPoista
 25. Rakastan noita sun kt:itä! Ne on niin ihania :>

  VastaaPoista
 26. Ei mitään rajaa nwn mutta pullip kt:t ei tunne rajoja, niinkös ;3 ihaana kt (joko taas) mahtawaa juoni+idea+pullipit+juoni+tyypit+tarina+ruumis+sanat+nuket+ajatus+hahmot +nukettimet+...hetki, tässähän ihan sekoaa nwwn

  VastaaPoista
 27. Hyvä kt, ja hyvälaatuisia kuvia! :3

  VastaaPoista
 28. Uuuuuhhh ;3;
  Vau oot niin mahtava bloggaaja <3 Toi loppuun tuleva musiikki sai mun selkäpiin karmiin, siis vauh <3 Mä en kestä tätä ihanaa tarinaa ja kaikkee sitä kylmien väreiden tunnetta <3 Siis vau ja vielä kerran vau <3

  VastaaPoista
 29. hyrrr mitkä väristykset sainkaan lopussa *-* Aivan mahtavaa, todellakin! Tarina on aivan loistava, ja onnistut joka kerta joka osassa! :3 Musiikki sopi aivan täydellisesti loppuosaan, tarinaan pääsi uppoutumaan kunnolla. Kadehdin kuvaustaitojas, asettelet nuket aina niin hyvin ja kuvaat loistavista kuvakulmista c: Toivottavasti saadaan pian jatkoa ^-^

  VastaaPoista
 30. Mä en muuta voi sanoa kuin että olen sanaton *-* <3

  HYI. HYI. HYI. Tiedätkös, miten paljon toi musiikki vapautti mun kehossa kylmiä väreitä? Paljon, sen voin sanoa. Ja nyt mulla on taas kylmä. HYI.

  Kenen toi riippuva ruumis on? Ja mitä toi punanen on? (eivarmaanketsuppia;D)

  Mä en palvo sua, vaan Liliä ♥♥♥ Lili on vaan niin kaunis.. Samoin Sofie >:3

  Mistä sä kaivat noi musiikit? *-*"

  VastaaPoista
 31. Taas jälleen kerran aivan mahtava osa suurta kuvatarinan sarjaasi!
  Odotan innolla seuraavaa osaa.

  VastaaPoista
 32. IHANA KT<33 Annika oot ihan paras bloggaaja✨ Laatu on M A H T A V A ja kaikkien nukkejen asennot yms. täydellisiä. Ja toi musiikki sopi tohon niin hyvin mulla menee vieläki kylmät väreet ewe
  Odotan jo innolla seuraavaa postausta💙

  VastaaPoista
 33. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 34. MYYYYYYHHH LIIIAN IHANA TARINAAAA *Q*
  En jaksa nyt kirjoittaa (laiska...) mitään kilometrikommenttia, sorry ;/////;
  Mutta siis laatu, juoni, asennot, jne.. IHAN PARHAITA!!!

  VastaaPoista
 35. APUA IHANA TARINA JATKA PIAN ;___;

  VastaaPoista
 36. *palvoti palvoti* Please, teach me Master! Miten tällaisia kuvatarinoita tehdään? D: Oot ihan loistava. Tää oli taas kerran moitteeton luomus ♥ En ikinä lopeta sun ihailemista :D sun innostuksen, taitojen ja kaiken muun ^^ Oot paras :3

  VastaaPoista
 37. Aah perfect! Liian hienoooo * - *

  VastaaPoista
 38. Sulle tupsahti haaste! ^u^

  http://hermionen-nuket.blogspot.fi/2014/02/good-things-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hybä yritys saada shoutoutti Annikalta. Näin suurella lukijamäärällä ei oikein kehtaa linkata ketään koska se on vaan niin epäreilua kaikkia muita kohtaan. Itselläni oli yli 500 lukijaa lopettaessani nukkeilun itse eli tiedän kyllä mistä puhun.

   Poista
 39. Loistava kuvatarina taas kerran- niin kuin aina! Oli ihana nähdä monta hahmoa tarinassa! Voi miten höpsö Amsku on- aarretta etsimässä! Ihana se 'neiti Dexter' siellä Travonin selityksissä! Ihan hämmentää, miten joku voi osata tehdä näin mahtavan kt:n!

  VastaaPoista
 40. Hyi! Tää oli pelottava! Mutta toosi hyvä ;)

  VastaaPoista
 41. Rakastan näitä sun kuvatarinoita!
  raakautta voisi kyllä vähän vähentää ja toivottavasti kaikki loppuu vielä hyvin eli siis että kelvinin julmuus katoaisi tai jotain

  VastaaPoista
 42. Jee, aivan paras :DD

  VastaaPoista

Lähetä kommentti