Silmämestarin tarina, luku 15
Nyt ärsyttää.

Voin suoraan sanoa, että nyt mun innostus kuvaamista kohtaan sai kokea aika kivan alamäen, koska multa katosi parin päivän aikana kaikki mun kuvauspaikat. ;__; Jotkut metsämiehet tuli ja kaato kaikki metsät, joissa oon aina kuvannu mun kuvatarinat & shootit. Mua harmittaa ihan älyttömästi, koska sinne meni mun kaikki tärkeet kuvauspaikat.

Mulla on muutenkin nykyään ollu vähän vaikeuksia tän tarinan kanssa, ja mun kuvauspaikkojen tuhoaminen pilasi innon tätä tarinaa kohtaan ihan kokonaan. Voi siis olla, että.. äh en tiiä, tää tarina varmaan menee jo aika loppusuoralla. x__x En usko että tää tarina ketään niin paljon kiinnostaa, että se olis sen arvoista että raahaisin kaikki mun nuket jonnekin kilometrien päähän metsikköön kuvatarinoiden kuvaamista varten.

Olin kuitenkin jo viime kuvatarinaa tehdessä kuvannu puolet tästä seuraavasta osasta, joten sain tän osan nyt aikaiseksi. Tää ei todellakaan oo mitään huippulaatua, koska tein tän aika.. köh ärtyneessä mielentilassa.
Ja anteeks tämmönen pitkä valitus, mutta en yleensä valita täällä oikeen mistään, ja nyt kun ottaa päähän niin paljon tää asia niin pakko se oli kertoa. ,__,

(Linkki edelliseen osaan tässä)


picfic: Minä pelkään (part 3)Kelvin: Juliet, herää.
Juliet: *räväyttää silmänsä auki*
Kelvin: Nouse.
Kelvin:  *vetää tyttöä kiireisesti perässään* Olemme tulilinjalla.
Travon: Hitto, hän tiesi meistä. Menetin näkyvyyden.

Lili: Lähdetään perään.


~       ~       ~Sofie: *tuijottaa pelikorttia tarkkaan*

*laukaus*
Sofie: *laskee aseen* Napakymppi.
Dexter: Vau. Melkoinen tähtäys, pupuseni!
Dexter: *laskee kätensä tytön olkapäälle* Olen ylpeä sinusta, Sofie. Vaikka et pystyisi käyttämään silmiäsi aseena, niin voit käyttää niitä aseen tähtäimenä. Ei tuollaista osumaa saa kuka tahansa.

Sofie: Kiitos, Dexter. Harmi vain, että hyvä näkö ei riitä, jos haluan päihittää Kelvinin. Hänellä on vähintään yhtä tarkat silmät kuin minulla.
Dexter: *katsoo kaukana puussa roikkuvaa pelikorttia* Mutta jos tuo kortti olisi ollut Kelvin, hän makaisi nyt haavoitettuna maassa. Ei sinun siis tarvitse osata kaikkia silmämestareiden kikkoja, kunhan vain osaat ne kaikista olennaisimmat.

Sofie: Tuo on kyllä totta...Amanda: *istuu keinussa tylsistyneenä*
Amanda: Missähän Travon on.. Häntä ei ole näkynyt koko aamuna missään.
Amanda: *nostaa katsettaan* Satutteko te kaksi tietämään, minne Travon on mennyt?
Dexter: *kääntyy Amandaan päin* Näin hänet kyllä aamulla, mutta hän oli silloin mysteerisellä tuulella eikä kertonut, minne oli matkalla.
Sofie: Hän käski meitä huolehtimaan, että sinä pysyt meidän lähettyvillämme sillä välin kun hän on poissa. En tiedä minkä takia, mutta luultavasti hänellä on siihen jokin hyvä syy.
Amanda: *nousee keinusta* Vai niin..

Dexter: Noniin, eiköhän jatketa. Tällä kertaa viedään pelikortti vielä hitusen kauemmas!
Sofie: Käy minulle. 

Amanda: *huokaisee* Miksi Travon haluaa, että nuo kaksi vahtivat minua? En minä tällaista päivää halunnut. ;_;
Amanda: Minusta tuntuu, että hän ei ymmärrä, että osaan huolehtia itse itsestäni.

Amanda: Ehkä minun pitäisi etsiä hänet ja kertoa..
*hiipii pois piha-alueelta*  .. että pärjään ilman lapsenvahtejakin.


~       ~       ~
Kelvin: *kyyristyy suuren sammaleisen kiven taakse* Tämä sopii hyvin piilopaikaksemme.
Juliet: Kelvin, emme me voi tänne jäädä... Ne kaksihan ovat ihan pian täällä..!
Kelvin: *tyynesti* Älä huoli, he eivät ehdi tänne asti. 

Juliet: Mitä sinä tarkoitat? He tietävät kyllä, missä me piileskelemme!Kelvin: Niin tietävät, mutta se ei haittaa. Näin matkalla jotain, mikä varmasti muuttaa heidän kulkusuuntansa pian. 
Travon: He taisivat lopettaa vihdoin pakenemisen.
Lili: Tuolla he ovat.
Travon: Edetään varovasti. He tuskin piiloutuivat noin näkyvästi ilman suunnitelmaa.
Juliet: *ravistaa poikaa kauhuissaan* Olen tosissani, Kelvin! He ovat kohta täällä! Mitä sinä muka näit, kun olet noin rauhallinen?
Kelvin: *hymyilee hieman* Näin Amandan.
Juliet: *hämillään* Amandan? Mitä siitä?


Samaan aikaan lähistöllä


Amanda: *katselee epävarmana ympärilleen* Ehkä ei olisi pitänyt karata Sofien ja Dexterin luota. He ovat varmaan huolissaan.
Amanda: Mutta olen jo tullut näin pitkälle, joten enää ei kannata kääntyä ympäri.
Amanda: *astuu varoen jäälle* Ja olen varma, että kuulin juoksuaskeleiden ääniä täältä suunnasta.
Amanda: Ne askeleet saattoivat hyvinkin olla Travonin!
Amanda: *kuulee yhtäkkiä narahduksen*
Amanda: Voi ei..

*jää hajoaa tytön alta*
Travon: *hätkähtää* Kuulitko tuon?

Lili: Kuulin. Aivan kuin jotain olisi pudonnut veteen.Amanda:  *yrittää turhaan saada otetta liukkaasta jäästä* En.. en pääse ylös..!
Amanda: Apua! Auttakaa joku!

Travon: Voi helvetti, sehän oli Amandan ääni.
Minun on nyt mentävä.
Lili: *hämillään* Mitä? Kesken tehtävän? Juliet ja Kelvinhän pääsevät pakoon.

Travon: Olen pahoillani, mutta tämä on tärkeämpää.
Kelvin: *kuiskaa piilopaikassaan* Mitäs minä sanoin, Juliet?

Amanda taisi tietämättään juuri pelastaa meidät.Kommentit

 1. Vastaukset
  1. Oli pakko, muuten eka kommentti-mahis olis menny ohi ;-) Surullista että sun kaikki kuvauspaikat meni, munkin kodin vierestä on kaadettu pari vuotta sitten sellainen ihana pikkumetsä, ja just syksyllä kaadettiin pois sellanen ihana pensasaita, joka sai sellasen pienen metsikön näyttämään ihan mysteeriseltä ;___; Joten ymmärrän hyvin ;___; Kuvatarina ei kuitenkaan ollut yhtään huonompi kuin aiemmin, aivan loistava tarina!! Postauksen alussa olevassa kuvassa näyttää siltä ettei myöskään Travon taida pitää niistä metsämiehistä :DD No en mäkään ;___; Älä lopeta pliis tai mitään, mua ainakin kiinnostaa tää tarina niin paljon että mene kuvaamaan kauaskin ;___; Nää sun ihmeelliset silmäkuvat on jotain niin aaawws *Q* Niin kuin tässäkin tarinassa *Q* Mutta siis aloitat tarinasi ihanan vauhdikkaasti, nytkin Kelvin vetää Julietia hätäisesti pois, niin tulee heti toiminnallinen fiilis ;-) Ja arvaa kuka lensi (jälleen) tuonne seitsemänteen Annika-taivaaseen kun oli tuo Lili x Travon pyssykuva osui silmiini...? *Q* Joo, minähän se olin :D Ja nopsasti mentiin tuonne Amandan, Sofien ja Dexu-ihq-komistuksen luo, ja tuo korttijuttu oli niin upeasti toteutettu että asdfkjsklöä ö.ö Ja pikku Amsku, huolissaan Travonista ja lähtee omin päin <33 Jälleen kerran kuvakulmat oli ihania, kuten tuo kun Amsku istuskelee tuolla keinussa tylsistyneenä <3 Ja tuo jää särkyy-tilanne oli liian täydellinen, ja kun Amanda huutaa apua ja Travon joutuu lähtemään ;___; Nyyhkistä kun oli täydellinen tarina jälleen kerran <33 Upea, ei tässä muuta voi sanoa!! Jatkathan pian?

   Poista
 2. Uuu jatkoo pian o__o Ja ihania kuvia jälleen ♥

  VastaaPoista
 3. Mitähh D: Törkeää kuvauspaikan tuhousta! Itselläni on kyllä jo niin, että joudun kävelemään n. kilometrin päähän aina kuvaamaan..
  Ihana tarina jälleen kerran ♥ Toivon niiin paljon että jatkat tätä tarinaa, se on niin kiehtova :c

  • http://littledollsland.blogspot.fi/ •

  VastaaPoista
 4. Eikä! Minullakin kävi vähän sama juttu.. tähän meidän läiheseen koivu ''metsään'' mikä on kyllä aika pieni kävi näin..puolet metsästä kaivettiin, tilalle tulee taloja ;(

  Ihana kt, oot oikeesti Jumalatar tekee näitä ja toivon että jatkat tätä tä on niin hyvä! Apua miten Amandan käy? ;( ♥

  VastaaPoista
 5. Meillä on kaadettu tosi monia metsiä myös, mutta koska asun ihan keskellä metsää niin kuvauspaikkoja löytyy silti. Odotan jo kesää että pääsen tuonne yhteen metsään jossa en ole ennen kuvannut...

  Mutta Amandan jäihintippuminen oli toteutettu upeasti! Yritin samaa joskus omilla nukeilla kuvatarinassa, mutta toteutus tosiaan vammasi aika pahasti :'D
  Dexu taas on taas syötävän söpö kuten aina ♥ Sun kuvatarinat piristää aina päivää! Luen ne moneen kertaan, vaikka en välttämättä jaksakaan kommentoida.

  VastaaPoista
 6. äääääääää uskomattoman ihana!!!! määä kuolen<3 ymmärrän tunteesi, mun parhaiden kamujen talon vieres oleva mettä kaadettiin ja siel oli meille tärketä paikkoja ja oltii leikitty aina siellä...kauheeta miks ihmiset tuhoo kallista maata

  VastaaPoista
 7. Hööh, tosi harmi että ne kaikki metsät kaadettiin ; ____________ ;
  Mutta siitähuolimatta tosi mahtava kt , u , Nuo kuvakulmat on taas tosi mahtavia ja laatu taas jotain super mahtavaa c: Toi kohta missä Amanda tippuu tonne veteen on kyllä tosi hienosti kuvattu , w , Wääh miten uskalsit laittaa Amandan tonne veteen~?

  minunsuloisetnuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 8. Äääwhh!! How you can be so incredible? Jumalainen kirjoittajani, miten? ;W;
  Julietin peruukki on muuten ihana, ei sillä että haluisin sen väriset hiukset, heh

  AAAAGRJBOFDKBFGOBNFOBNPLLKHNFFJ ne ihmiset kuolee, jotka kaatoi jumalani kuvausmetsän >:)) Mä voisin lainata Lilin giljotiiniä (miks mä aina ensin kirjotan sen k:lla, kiljotiini) ja leikkiä olevani teloittaja, mwaha 8DDDD

  Miten sä pystyt kastelemaan pikku-Amskun? *shok*

  (ja vielä pikkukysymys, oon tekemässä blogia ja voisin johonkin kommenttiin liittää osoitteen, voisitkohan vilkaista? ^^")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eääh apua kiitos tosi paljon, ihana kuulla ; w ; ♥ Mäkin haluaisin mielelläni nähdä niiden metsämiesten päät giljotiinissa, argh > n <'
   Itsekin ihmettelen, miten uskalsin kastella Amskun, mutta ei siitä onneksi mitään vahinkoa seurannut~ Ja totta kai voin vilkaista blogisi, jos vain joskus linkkaat sen ^^

   Wääw kiitos kaikille kun ootte jaksanu kommentoida ; 3 ; ♥ Teidän kommenttien lukeminen saa kyllä väkisin hymyn huulille, heh >///<

   Poista
 9. Tää käy aina vaan jännemmäks, tosi hyvä osa taas kerran 8)
  Ne metsän kaatajat on ihan moukkia! >:c

  VastaaPoista
 10. Niin mahtava taas!

  Osaan ottoni kuvaus paikkojesi tuhoutumisesta

  VastaaPoista
 11. Voi harmi!
  Kuvat livat siltikin todella hienoja.

  VastaaPoista
 12. Taas ihan älyttömän jännittävä ;__; Kauheet metsän kaatajat >:(

  VastaaPoista
 13. Ei, Annika, mä __EN HALUA__ että tää tarina loppuu, koska tää on mun lempitarina koko tässä pienessä ja ärsyttävässä maailmassa, joka päätti sitten kaataa veljeni lempikuvauspaikat ;w; Tää tarina on oikeasti mulle tärkeä, joten jos lopetat tän ehkä niin kai sä jatkat tätä sitten uusilla osilla ja kaikilla. Koska jos sä lopetat tarinoidesi tekemisen kokonaan niin mä itken kyyneleitä sekä verta, se on jo sanomattakin selvää ;n; Mä rakastan sun tarinoita, oon aina ihaillut ja jumaloinnut niitä, mä ymmärrän miltä susta tuntuu. Ja sen takia mua ärsyttää se, mä ammun jokaisesti ihmisestä joka saa sut surulliseksi niin reikäjuustoa asdfkja okei mutta kunhan ymmärsit sen pointin että sun tarinat on liian jumalaisia ja osaat kuvata niitä ja kaikkea ♥♥ jos sä raahat itsesi kilometrien päähän toiseen metsään kuvaamaan sun tarinaa, mä olisin siitä enemmän kuin kiitollinen, koska nää sun tarinat on niitä joissa sitä arvokasta kädenjälkeä saa nähdä parhaimillaan !! ; 3 ; ja mä arvostan sua myös bloggaajana tosi paljon, mutta valinta on sinun, toivon vaan että sun mieli piristyisi, sitä mä eniten haluan. En halua että oot surullinen ;////; *itkua*

  Mutta eh tämäkin osa oli taas tollasta täydellisyyttä parhaimillaan ö____ö ♥♥ Kaikki kohtaukset ja nukkejesi asennot yms olivat liikaeläväisiä :o Liian elollisen oloisia sekä realistisia ja musta tuntu että sun ihanat nukkesi tulee ton ruudun läpi ja hyökkää mun kimppuun halilla >8) varsinkin Travon hehe, eiku. Mutta siitä puheenollen sun kaikki nuket näky tässä tarinasssa >;33 Mutta toi Amandan tippumiskohtaus oli elävästi toteutettu tai sitten toi korttien ampu kohtaus tai toi takaa-ajo ja äh. Sun nukkejesi liikkeet ja eleet ja se miten sä uskallat upottaa nukkesi sinne veteen, se on jotain ihaltavaa ja nerokasta ♥ Tossa ampumiskohdassa oli hienosti kuvattu eka se kortti ja sitten kortti sen laukauksen jälkeen ja wow mitä kuvakulmia oot tässä käyttänyt q o q mä oon kateellinen sun mielikuvitukselle, koska silloin kun se pääse loistamaan, niin silloin se myös loistaa ! 83 Toi kohtaus missä Amanda kävelee jäällä ja sitten tapahtuu tipahdus ja sitten kun aina välillä tulee se takaa-ajo- kohtaus ja taas sitten Amanda niin se oli niin realistisesti tehty öwö Ihan kuin jostakin elokuvsta tai jotain~ Tää osa oli jännittävä ja upea, tällaista täydellisyyttä ei näe kuin sinun kuvatarinoissakin senkin pikku kuvatarina sekä kuvausnero >:33 <3 !
  Okei nyt mä alan vasta oikeasti kunnolla parittamaan Jullea ja Kelviniä *nosebleed* koska eheh mä luulin tossa yhdessä kohtaa kun Juliet ravistaa Kelviniä että Juliet aikookin pussata Kelviniä XD ehhe lol mutta en mä voi tälle (pervolle öhöh eiku) ajattelutavalle mitään. ja sitä paitsi JulietxKelvin paritus on jotain niin käsittämättömän upeaa ;____; <3 Velikultapieni, tämä on imperatiivi eli käskymuoto aka ruotista otettua, Tee noista kahdesta salakavalasti pari *3* ? ♥ ja holymfssadkj TOI EKA KUVA TRAVONISTA *sonjakiljuntaa ja dramaattisia henkäisyjä* Oot veli paras <3 Rakastan Travonia, sen luonetta, ulkonäköä ja kaikkea. Mä paljon Travonia ja hei nyt mä palvon nukkea (sekä sen omistajaa (88 <3 hehe) niin alkaakohan tää mennä jo vähän ylikieroksille?..EI ! Travon on ylitäydellinen pessimisti joka välitttää Amandasta ihan liikaa ♥ suloista. Ja oli ihanaa nähdä toi Dexterin ja Sofienkin osuus tässä tarinassa ja kaikki oli taas kohdillaan >u< !

  ja koska html-koodi ei hyväksytä niin jatkan tätä kommenttia koska pari mun mietittäni jäi tohon loppuun jotka haluan jakaa sulle~ ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tätä sun tarinaa on muuten ihana miettiä loogisesti. Koska tää sun tarina ei ole sekava niin tän miettiminen on helppoa, mutta toisaalta se on vaikeaa koska ei voi koskaan tietää että mitä se pikkuinen siellä omasssa pienessä päässään on suunnitellut 8-----3 ja muutenkin aina kun oon lukenut sun tarinat niin oon transsissa niin en pysty miettimään mitään 8'D On myös jännää kun miettii olevansa itse tuolla tarinassa mukana ja muutenkin tää on liian nerokasta että mun ajattelutaso ei oikein pelaa XD Sekä toisaalta sun tarinassa on nähty kaksinaamaisuutta ja kaikkea mahdollista kieroutta niin saa kyllä nähdä että ketä nukkea kohtaan mun aivot alkaa miettimään jotain ö____Ö Lilinkin persoona oli muuten ihana nähdä tässä enemmän :3

   Mutta mä toivon että tää mysteerinen ja pelottava kuvatarina jatkuisi mahdollisimman pian Q 3 Q ! ♥ Jännittää että miten Amanda käy, toivottavasti sille ei käy huonosti >-< somebody save her, okei mutta tää oli taas m-a-h-t-i-p-o-n-t-i-s-t-a ja liikajumalallisen täydellistä, kuvien laatu oli 10+++ ja kuvakulmat mielenkiintoisia ja tarinat ja vuorosanat helppolukuista ja mun aivot käy ylikuumana. Arvostan sua ♥ kiitos ja nähdäänpi huomenna *dramaattinen henkäys loppuun*

   Poista
 14. Sä-sähän et lopeta, tää on parasta viihdettä pullip kuvatarinoista, ja kaikenlisäksi vielä suomeksi. ;__; Meillä nää metsät ympärillä kuuluu kaikeksi onneksi ihan perheelle ettei niitä ole kukaan kaatamassa. ETTÄ KYLLÄ HELKUTISSA JAKSAT SITTEN LÄHTEÄ KILOMETRIEN PÄÄHÄN~

  VastaaPoista
 15. Nyt muakin alkoi ärsyttää ne metsämiehet ;__; Jos lopetat tän tarinan niin... Siinä jää pois monet päivän piristykset. Toivotaan että keksit ratkaisun ongelmaan!

  Itse tarinaa voisin hehkuttaa loputtomiin, mutta säästän kaikkien aikaa tiivistämällä yhteen sanaan: upeaa. Mistä sä keksit näitä ideoita tälläiseen draamaan? Oot varmasti joku nero tai jotain :D

  VastaaPoista
 16. Tyhmää että ne puut kaadettiin, jatkathan silti tätä tarinaa? ;(
  Mutta ihana tarina, äääää Travon pelasta Amanda ~!
  Sun ottamia kuvia on tosi mielenkiintoista katsoa, kuvakulmat on erilaisia mutta tarina ei näytä sekavalta. Puhumattakaan siitä että sulla on kyky tehdä nukeistasi niin erilaisia persoonia, jokainen on selkeästi erilainen! :3

  VastaaPoista
 17. Ihan tyhmiä metsämiehiä ;__; Meiän talon takana on tollanen niitty jossa oon kuvannu TOSI usein ja jos jotkut metsämiehet tulis ja rakentais sinne vaikka taloja niin...

  Et kyllä lopeta tätä tarinaa! Tää osa oli kyllä myös tosi upee! <3 Varsinkin toi kohta, jossa toi jää Amandan alla tollee... öhhööh miten se sanotaan, mutta aivan sama niin se oli tosi upee o.o Miten niinku teit sen? Ja toi on tosi ihana kun Travon on niin huolehtivainen Amandaa kohtaan, eka se jättää sen tonne Sofien ja Dexterin luo... no turvaan ja sitten heti kun se tippuu jäihin Travon unohtaa kaikki Kelvinit ja menee pelastaan Amandan ♥

  Ps. Toi ihan eka kuva Travonista (joka on myös tän postauksen eka kuva) on älyttömän upee!

  VastaaPoista
 18. miten sä uskalsit laittaa amskun tohon veteen! *kauhistuu* amsku banskulla on ihan kylmaä nyt.aivan ihana tarina silti.olet jumala, ps, tappaisin vaikka itseni että tää blogi jatkus. pps,ilkeet metsämiehet,*on juuri tappamassa niitä metsämiehiä kirveellä ja travon on apuna,siis sun nukke*

  VastaaPoista
 19. Hyvä tarina! <3 ja tosi ikävää kun sun kuvauspaikat meni..;(

  VastaaPoista
 20. Voi ei tiedän tuon kauhean tunteen :c itsellekkin on noin käynyt eikä ollut kovin kivaa .. Toivon että aloitat joskus taas alusta ihanat tarinasi. Oikeesti rakastan niitä <3 Sinä yllytit minua aloittamaan kuvatarinani ja saan sinulta aina ideoita. Ihan kuin avaisin oppikirjan, jossa opetettaisiin kuvatarinoiden tekemistä. Olen todella nauttinut näistä kuvatarinoistasi. Miistä ei puutu mitään. Jännitys, laatu ja kaikki ovat kohdallaan!
  Ihana kuvatarina <3 tykkäsin eniten lopusta. Tuo jäihin putoaminen oli hyvä idea ja mielestäni hienosti tehty. Pitäisi itsekkin opetella pitämään nukkeja pystyssä ja saada itseäni panostautumaan kuvatarinoihin. Olet aina ollut eräs lempi bloggaajani na toivon että jatkat bloggaamista, vaikka varmaankin tuo metsäjuttu laski nukkeintoasi paljon :(

  Muovirakkaus.blogspot.com

  VastaaPoista
 21. Upea kuvatarina, toivottavasti tulee vielä jatkoa! ♥

  cheerful-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Nyt Annika pieni voi sinua :'( Tarinasi ovat aina olleet niin ihania, että et todellakaan jätä tätä kesken! (toisin kuin minä olen tehnyt B)) Et tiedä kuinka tärkeä tää tarina on :D Oon nauranu, itkeny ja jännittäny tätä tarinaa lukiessani jo niin paljon, että minä (ja moni muu) murtuisin jos tää nyt loppuis!

  Ps: Saat sofien näyttämään aina vain kauniimmalta xD ♥♥

  VastaaPoista
 23. NÄÄ SUN KT'T ON IHAN PARHAITA *o* ja voi sua kun
  ne tuhos sun kuvauspaikat ):: ja muuten SÄ ET JÄTÄ tätä tarinaa
  kesken v o v kyllä todellakin se on sen arvosta että kävelisit
  sinne kilsan päähän kuvaamaan jatkoa tähän 8) jos siis vain
  itse haluat, mutta mä ainakin odotan innolla jatkoa ja kannustan sua jatkamaan! ^^

  // ja ihania nuo sun kaikki nukeeet ♥ *3*

  VastaaPoista
 24. Sun on pakko jatkaa pian! Mä en kestä ilman näitä sun ihania tarinoitas! Mutta nyt Travon pelasta Amanda! Amanda ei saa upota ♥️♥️♥️

  VastaaPoista
 25. *shokki*
  ymmärrän että ärsyttää, minuakin ärsyttäisi jos mun ihanat pusikot tuhottaisiin ;__; Kyllähän kaikille varmaan tulee semmoisia vaiheita että tekis mieli lopettaa tarina ja laittaa nuket nurkkaan, mutta mä pyydän: älä tee sitä. Postaa vaikka harvemmin, jos et jaksa aina vääntäytyä kauemmaksi, mutta älä älä älä ikinä lopeta sun mahtavaa tarinaa koska mistä minä ja Marenki muuten läheteltäisiin paniikkitekstareita ja "annika postaa" tekstareita? Okei, tää ei nyt ehkä ollut maailman paras ja kannustavin kommentti, mutta sä teet ihanaa jälkeä silloinkin kun susta tuntuu ettei tää mene putkeen (usko mua. Tää on parasta.) ja sun nuket on ihania <3
  Ja Kelvin ja Julle ovat suloisa pari <3

  suora lainaus:
  En usko että tää tarina ketään niin paljon kiinnostaa,
  Hyvänen aika, kuuntele lukijoitasi ja katso mitä sulle on kirjoitettu. Älä luule ettei sun tarina merkitse kenellekään mitään.

  Pipari

  VastaaPoista
 26. Ihan törkeän hyvä ♥ Sä et saa lopettaa kuvatarinoiden tekemistä, mä myyn muuten sieluni ;__; Ei saa ei saaa D': Jatka ole hyvä ♥

  OSALLISTUKAA GIVEEN!
  x boku-no-kokoro.blogspot.fi x

  VastaaPoista
 27. Viimeinen asia mikä maailmassa tapahtuu on että sinä lopetat kuvatarinasi! Ennen sitä et anna kuvauspaikan puutteen lannistaa ;________; Sinun lukijasi tukevat ja kannustavat sinua, joten älä lopeta ;) Tulen vaikka viemään sinut sinne kilometrin päähän kuvaamaan XD Uuuuuuu jäi niin jännään kohtaan >w< Jatkoa pian!!!

  VastaaPoista
 28. Ymmärrän hyvin harmituksesi kuvauspaikan tuhoamisen johdosta. Se ihminen, joka päätti metsän tuhoamisesta, on varmasti täysi kakkapää! >_<
  Travonillakin on jotenkin murhaava ilme tuossa ensimmäisessä kuvassa, joskaan kasvoja ei hirveästi näy.
  Kuvatarina oli jälleen kerran upea! Tarinan alkua lukiessani ajattelin: "Pakko hehkuttaa kommentissa tuota korttitemppua!". Mutta loppua kohden tajusin, että hehkuttamisen arvoisia kohteita kertyi niin hurja määrä, että kirjoittaisin niistä koko yön. Joka tapauksessa, hienoimpia kohtauksia olivat mielestäni mm. korttitemppu ja Amandan jäihin putoaminen. Pidin myös siitä kuvasta, jossa Travon toteaa Kelvinin ja Julietin lopettaneen pakenemisen! Lilin asento näyttää hienolta, ja jostain syystä tykästyin paidankauluksen asentoon (kyllä, jokin niin pieni yksityiskohta teki minuun vaikutuksen). Travonin huoli Amandan turvallisuudesta toi minulle mieleen Vampire Knight-mangan Kanamen! 💓
  Olet niin kekseliäs, luova ja taitava, että olen varma, että keksit jonkin keinon jatkaa kuvatarinaasi. Rehellisesti sanottuna kuvatarinasi on mielestäni paras tähän asti tehty kuvatarina Suomessa! Saat nukkesi asennot näyttämään siltä, kuin ne olisivat oikeasti liikkeessä. Välillä tuntuu, kuin katsoisin jotakin todella hyvää tv-sarjaa! Toivon että jatkat mahtavan kuvatarinan tekemistä. Ei ole maailmanloppu jos kuvatarinan uusi miljöö ei täysin vastaa edellistä. :)

  VastaaPoista
 29. Unohdin mainita: sinun on EHDOTTOMASTI hankittava Lilille poikaystävä ;)

  VastaaPoista
 30. Ymmärrän sua, metsämiehet ei oo kivoja. Toivottavasti löydät jotain muita kuvauspaikkoja..? c: Itelläni ei oo tässä lähellä yhtään metsää, joten ymmärrän vielä paremmin sua :d on inhottavaa kun ei tiedä missä kuvaisi.
  Tarina oli hieno! Amandaa oli ihana nähdä pitkästä aikaa :3 Saanko kysyä, miten toteutit tuon jäääntippumis kohatuksen? Se oli upea! Lili oli taas niin nätti ja kaikki muutkin nuket! o u o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaikille tosi paljon kommenteista ♥ ; u ;
   Miruka: Tuo jääntippuminen ei ollut oikeestaan kovin kummoinen juttu toteuttaa: Löysin pienen jäätyneen lammikon, jonka pinta alkoi halkeilla kun sitä vähän potki jalalla. Lopulta siihen sitten tuli ihan kunnon reikä, johon pistin Amskun ja räpsäsin nuo viimeiset kuvat. ^^'

   Poista
 31. Aivan ihana tarina!! *0* Älä missään nimessä lopeta tarinoiden tekemistä!!!

  VastaaPoista
 32. Äää voiei :( Kannattaa katsella tarkasti lähistöä, ehkä jossain kävelymatkan päässä on yhtä hyvää maastoa. Itselläni lähin järkevä metsä on kilometrin päässä, joten näin talvella kuvaan tarinat sun muut kodin läheisessä muka-metsässä eli pari puuta keskellä tyhjää tonttia ja tiet molemmin puolin ja yh, kamala kuvauspaikka. Toivottavasti löydät maastoa ja inspiraatiota, mutta jos ei huvita niin älä pakota itseäsi kuvaamaan, ettei nukkeilusta tule pakkopullaa ; - ; Me stalkkerit jaksamme kyllä odottaa!

  Okei, nyt heitän peliin kaikki vähäiset kommentointitaitoni ja pakotan sinut piristymään! Eka kuva, en ymmärrä miten saat kuvaan tuollaisen upean valotuksen, että kasvojen toinen puoli on valoisa ja toinen musta :O Kuva on myös ihanan synkkä ja Travonkin taitaa olla ärsyyntynyt kuvauspaikkojen menetyksestä, ainakin hän näyttää siltä että haluaisi tuhota jotain (esim ne metsäkoneet ja metsurit).

  Tykkään tuosta, että kuvatarina alkaa suoraan siitä mihin edellinen osa loppui elikkäs keskeltä parhainta actionia. Travon ja Lili ovat hyvä duo, molemmat hallitsevat tappamisen (mutta tramanda it is silti).

  Kortti maalitauluna. Kauas laitettu kortti. Kuka muu kuin sinä voi keksiä jotain noin nerokasta, kysympä vaan. Ihana idea ja ihana toteutus, tykkään siitä miten Soffen silmämestaritaitoja voi hyödyntää tälläisessäkin! Kuka muu voisi tähdätä kaaaaaukaa pelikorttiin ja osua täydellisesti?

  Amandaa on aina ihanaa nähdä, melissa on kaukana lempimalleistani mutta Amanda on vaan niin mahdottoman suloinen ja kaunis ;-; Hän on varmaankin se kuuluisa poikkeus, joka vahvistaa säännön. Saat minut jopa näkemään nuo huulet kauniina, vaikka en yleensä pidä voimakkaanvärisistä terävärajaisista huulista :O Amandaa lisää, en valittaisi!

  Kelvin on jumalainen nukke ja tuo asenne on ihana. Kelvin on niin varma siitä, että pärjää ja pelastuu aina... Kostautuukohan tuo joskus? Juliet ja Kelvin (yhyy miks sun nukeilla on ihania nimiä taisiis Kelvin apua liian ainutlaatuinen ja kaunis nimi ja sopii hahmoon!) ovat söpö duo, Kelvin määrätietoinen isul ja Juliet sievä mutta silti ihanan ovela halutessaan (olen kateellinen myös nukkejesi hahmojen nerokkuudesta). Nuo kaksi olivat niin lähekkäin, laitat ne pian pussaamaan! ; u ; ♥︎

  Rakastuin Amandan jäihinputoamiseen. Taas niin upea toteutus, tykkään ihan sikana tuosta että halkeamat leviävät ja sitten nopea uppoaminen. Posetukset taas upeutta ja apua. Ihan mahtava idea ja toteutus, palvon täällä henkisesti tuota kohtausta koska se on niin asdfglöä. Rakastan.

  Hmm, Lili taisi jäädä tuonne. En voi olla miettimättä, kuinka tilanne etenee vai loppuiko se tähän... En pysty ajattelemaan että Lili luovuttaisi nyt, saadaankohan tästä jonkinlaista taistelua mjehhehehe.

  Kaikenkaikkiaan taas mahtavaisa yliupea tarina, sinä jos joku osaat tämän homman! Anteeksi mahdollisista kirjoitusvirheistä, en jaksa oikolukea kun olen kirjoittanut tätä jo.... Puoli tuntia. Eh.

  VastaaPoista
 33. Mitä?

  Miten niin ei kiinnosta niin paljon? ;__;


  SIINNÄ JATKA KUVVAAMMISTAAAA

  Tottakai jatkat tarinaa, vai mitä? *puppyeyes*

  Todella upea tarina jälleen, kuten aina ennenkin!
  Ihmettelen miten kukaan voi ärtyneenä saada kuvan laadun noin hyväksi, itse paiskaan nuket maahan miten sattuu D:

  VastaaPoista
 34. Harmi :( Toivottavasti löydät uusia kuvaus paikkoja!

  Ethän lopeta tätä tarinaa, tämä on niin upea! <3 Laatu ja kaikki! Kaikki on täydellistä!

  VastaaPoista
 35. KÄSITTÄMÄTÖN <3
  Toivon ja rukoilen et löydät uusia kuvauspaikkoja ja jatkat tätä wönderfulii stoorii ^3^

  VastaaPoista
 36. Ihana tarina!!! Ne miehet oli tositosi ilkeitä kun vei sun kuvauspaikkas, mutta et saa lopettaa tätä tää tarina on yber mahtavan fantastinen ihana täydellinen! Ihanat nuket ja vaan niin täydellinen blogi! :3 <3

  VastaaPoista
 37. Eiei, et voi lopettaa, rakastan tätä tarinaa, ja ja ...

  Mutta jos sinun tosiaankin on lähdettävä niin kauas vain kuvatarinan takia... en tiedä, itse en varmaankaan jaksaisi.
  Mutta sadat lukijat pettyvät...

  VastaaPoista
 38. SINUT ON HAASTETTU!
  http://pullip-maailmalla.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 39. tyhmät metsämiehet ;__; toivottavasti löydät äkkiä uusia kuvauspaikkoja. Mut tarina oli jälleenkerran liian upea. Laatu oli mahtavaa, ja sun nukkeski on niin täydellisiä D: <3 ja öö, en ymmärrä mistä kivenkoloista oikeesti kaivat noita aseita. Ite joudun aina tekee ite koska, nii XDDD Ja voisitko kuvaa Liliä joskus sen stock-pupuasussa XDD :33?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivotaan, kyllä niitä kuvauspaikkoja onneksi vielä jossain on.. :3 Mutta kiitos paljon kommentistas <3 Ja voin kyllä kuvata jotakin neideistäni siinä pupuasussa! Lilille en ehkä uskalla sitä pupupäähinettä pistää sen letin takia, mutta esimerkiksi Amskulle se asu sopis aika hyvin ^^'

   Poista
 40. Aivan loistavaa taas kerran, Annika! Kuvatarinasi on aivan liian ihana ja täydellinen! ♥
  Voi, Amanda.. :/ Voi Travonia, ei ole helppoa Amandan kanssa.. +Yllätyin todella paljon, että Juliet oli peloissaan.
  Todella harmi, että menetit (tärkeimmät) kuvauspaikkasi! Ilkeitä työmiehiä...

  VastaaPoista
 41. kyllä tämä tarina kiinnostaa erittäin paljon! harmi että isot tyhmät metsämiehet tuli ja kaato kaikki puut D: toivottavasti löydät jonkun uuden kivan kuvauspaikan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ja tää tarina todellakin kiinnostaa, tää on jotain todella mahtavaa ;_; ♥

   Poista
 42. äh, luin kaikki osta putkeen & tää on liian ihana <3 tohon loppuun olis sopinut vielä sen edellisen osan musa :* tää tarina on jotain... erillaista, koska tässä on liittoutumista tms. RAKASTAN <3

  VastaaPoista
 43. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 44. Miks mä poistin ton kommentin.. .__. mutta ihana postaus kumminki

  VastaaPoista
 45. Ihana postaus ja suloisia nukkeja :3

  prettylittlesweethearts.blogspot.fi

  VastaaPoista
 46. Et saa lopettaa !:))

  VastaaPoista
 47. Laitoitko amandan oikeesti tonne veteen? ö.ö

  VastaaPoista

Lähetä kommentti