Kellosepän tarina, luku 21picfic: Loitsun uhmaaja


Amanda: Ja vielä pikkuisen vasemmalle...


Amanda: Noin! Nyt se on täydellinen.


Amanda: Minä niin rakastan tätä kuvaa. Huonoinakin päivinä sen katseleminen saa hymyn huulille. ^_^


Amanda: Mitä sanot, Travon? Voisimmeko ottaa tämän taulun mukaan Italian-matkallemme? Olisi mukavaa katsella sitä myös hotellihuoneessamme!Travon: Totta kai, jos haluat. Kyllä minun matkalaukussani on tilaa.Travon: *virnistää* Lastia toki keventäisi, jos poistaisimme minun yrmeän naamani siitä taulusta.Amanda: Ei missään nimessä!! 


Amanda: *syöksyy rutistamaan poikaa* Minä pidän sinun yrmeästä ilmeestäsi. Ei Travon olisi Travon ilman pientä näreyttä. ♥

Travon: *nauraa lämpimästi* Sinä olet ainoa, jonka sanomana tuo ei kuulosta kettuilulta.Travon: *kahmaisee tytön syliinsä* Hops.

Amanda: *kikattaa*


Amanda: Olen niin iloinen, kun päätimme tehdä tämän remontin jo nyt. Kerkeämme asua yhteisessä huoneessamme muutaman päivän ennen reissua.Travon: Totta puhuen olisin halunnut ryhtyä tähän jo paljon aiemminkin, mutten ole kehdannut kysyä.

Amanda: Höpsö, olisit kysynyt!


Amanda: En malta odottaa, että saan herätä vierestäsi ja vuorata sinut pehmoleluilla, kun olet vielä unessa. ^-^

Travon: *tuhahtaa hymyillen* Sehän nähdään.


Amanda: *jatkaa innoissaan* Ja tästä sisustuksestakin tulee aivan ihana! Vihreät tapetit olivat mainio valinta.


Amanda: Mitähän Melody sanoo nähdessään nuo seinät? Hän inhoaa vihreää..!


Amanda: *hiljenee yhtäkkiä katse jähmettyneenä*Amanda: A-ainiin...Amanda: *vierähtää apeana Travonin viereen sängylle *

Travon: Amanda?


Travon: Melody taisi palata taas mieleesi.Amanda: *sopertaa puoliääneen*  Niin taisi.
Amanda: Muistot Melodysta ja haamuelämästäni ovat yhä hirvittävän sumeita.
Ne palautuvat mieleeni hitaasti.


Amanda: Sen minä muistan kuitenkin kirkkaasti, miltä Melody näytti käsivarsillani maatessaan. Hän oli niin kalpea ja hauras... ja kuolleen näköinen jopa haamuksi. ;_;Travon: Et olisi voinut tehdä mitään estääksesi sitä, mitä hänelle tapahtui. Melody oli ollut jo pitkään haamuna. Ennemmin tai myöhemmin kaikki haamut joutuvat depressiiviseen tilaan, se on harmillinen fakta.

Amanda: Minut kuitenkin vapautettiin siitä tilasta. Sinähän sait vedettyä minut takaisin elävien joukkoon.Amanda: Kunpa voisimme tehdä saman Melodylle.
Hän tarvitsee apuamme.


Amanda: *ääni väristen* Melody ansaitsee onnellisen lopun...

Travon: Ymmärrän, että sinusta tuntuu pahalta hänen puolestaan,


Travon: - mutta peliä ei ole vielä kokonaan menetetty. Riutujauute on todella harvinainen ainesosa, mutta jos etsimme ankarasti, löydämme sitä varmasti tarpeeksi uutta loitsua varten.


Amanda: *katsoo hämillään Travonia* Oletko tosissasi? Meillä siis on mahdollisuus saada Melodykin takaisin henkiin?

Travon: Tietysti.


Travon: En lupaa, että riutujauutteen löytyminen olisi helppoa tai nopeaa, mutta ainakaan se ei voi olla mahdotonta. Voimme aloittaa etsinnät heti kun palaamme matkalta.Amanda: *nojautuu pojan olkaa vasten helpottuneena* Voi kiitos, Travon. Et uskokaan, miten paljon tuo ilahdutti–

Sofie: *huutaa yhtäkkiä ulkoa* Amanda! Travon!


Sofie: Tulkaa sanomaan hyvästit Nakalle, hän on nyt lähdössä.

Amanda: Oh, nyt jo? Luulin hänen lähtevän vasta huomenna!


Amanda: Tule, mennään!


~     ~     ~

Samaan aikaan ulkona


Naka: En tiedä miten voin ikinä korvata sen, mitä olette eteeni tehneet näinä viime kuukausina.Naka: On ollut ilo tutustua teihin. Saitte minut nousemaan takaisin pinnalle todella syvistä vesistä. Siihen ei ole kukaan pystynyt siskoni kuoleman jälkeen.


Dexter: *ilkikurinen virne* Minun huumorintajullani on tunnetusti parantavia vaikutuksia.

Sofie: *huolissaan* Muistathan, että voit tulla käymään koska tahansa? Ovi on sinulla aina avoinna.Sofie: Ja muista soittaa minulle aina, kun kaipaat juttuseuraa tai murheet alkavat kummitella.

Naka: Minä lupaan. Kiitos kaikesta, Sofie–Amanda: *parahtaa ovelta* Odottakaa!!Amanda: Et saa lähteä ennen kuin olet hyvästellyt minutkin! >.<Dexter: Ei hätää, täällä on vielä jäähyväisseremonia kesken.


Amanda: *juoksee Nakaa kohti kädet levällään* Minulle tulee sinua kauhea ikävä!Sofie: Amanda, varo! Muistathan, ettei Naka pidä halaamisesta?


Amanda: Oi, anteeksi. En muistanut sitä.

Naka: Ei se mitään. Tarkoitit hyvää.


Naka: *ojentaa kätensä* Emme ehtineet tuntea kauaa, mutta sinustakin tuli minulle lyhyessä ajassa todella läheinen.Naka: Oli mukava tavata sinut.

Amanda: Niin sinutkin!


Amanda: Pidä huoli itsestäsi, Naka.


Naka: No, nyt minun on parasta mennä. Kotona on odottamassa pitkän poissaolon luoma kaaos.Naka: Kiitos vielä kerran kaikesta!

Amanda: Tule pian taas käymään!


*vilkuttavat tytön perään*

Amanda: Toivottavasti hän selviää omillaan. Olisi kamalaa, jos jotain sattuisi.


Sofie: Sitä minäkin toivon. Hänestä ehti tulla melkein kuin perheenjäsen, vaikka hän olikin varsin etäinen.


Dexter: No, se hyvä puoli hänen lähdössään kuitenkin on, että voimme viimein keskittyä kunnolla Kelvinin ja Julietin tilanteen selvittämiseen.


Dexter: Nyt kun olemme taas keskenämme, voimme lakata salailemasta sitä, että joudumme huolehtimaan kahdesta väkivaltaisen loitsun valtaan joutuneesta penskasta.

Sofie: Olet oikeassa. Salailu alkoi käydä hankalaksi.


Sofie: Kelvinistä ja Julietista puheen ollen, heillä taitaa olla lounasaika. Parasta käydä ruokkimassa heidät.


Amanda: Minä voin tulla mukaasi!


~      ~      ~ 


Puoli tuntia myöhemmin


*särisevä loisteputkivalo syttyy*

Amanda: Hrr, tuntuu kuin täällä olisi kolkompaa kuin viimeksi.


Sofie: Ei silti läheskään yhtä kolkkoa kuin varastossa, jossa heitä ennen pidimme. Täällä on sentään kunnolliset seinät ja lattia.


Sofie: Dexterin isä oli reilu antaessaan meidän käyttää yhtä omistamistaan huoneistoista näitä kahta varten.Sofie: Kunpa heidän ei tarvitsisi lojua täällä enää pitkään. On kurjaa joutua kiristämään heidän köysiään ja katsomaan heidän tyhjiä silmiään.

Amanda: *harmissaan* Meidän täytyy toivoa parasta.


Sofie: Minua toden totta hämmästyttää sinun asenteesi. Eikö sinusta tunnu oudolta toivoa heidän parastaan, vaikka toinen heistä on syyllinen kuolemaasi?

Amanda: En minä kykenisi vihoittelemaan heille.Amanda: Nämä kaksi ovat tehneet pahoja asioita, mutta minä tiedän, että heissä on paljon hyvää, rakastettavaa ja halittavaa. Minä haluan uskoa siihen.


Sofie: En voi kuin ihailla suopeuttasi. Jos olisin sinä, minulla kestäisi varmasti kauan kyetä edes katsomaan heitä silmiin.


Sofie: Mutta ymmärrän kyllä, mitä tarkoitat.


Sofie: *tuijottaa Kelviniä haikeana* He ovat pohjimmiltaan hyviä.


Sofie: *huokaisee* Siksi onkin ikävää, että heille tapahtui jotain tällaista.


Sofie: Jos vain saisimme selville, mikä teki juuri heistä peililoitsun uhreja, meidän olisi huomattavasti helpompaa saada loitsu purettua.


Kelvin: Kelloseppä.


Sofie: *silmät laajenevat hämmästyksestä* Mitä..?


Sofie: Amanda, kuulitko sinä tuon? Aivan kuin... kuin Kelvin olisi puhunut!Amanda: Kyllä, minäkin kuulin sen! *ällistyneenä* Voiko se todella olla Kelvin?

Sofie: Kuka muukaan se olisi voinut olla?!


Kelvin: *kuiskaa katkonaisesti* Kelloseppä...


Kelvin: *kääntää hitaasti lasista katsettaan* Etsikää kelloseppä.


Kommentit

 1. Apua, tätä on odotettu!❤
  Super hyvää työtä jälleen kerran! >u<

  Ihanaa nähdä Kelviniä ja Julietia taas ja Kelvinin pientä "elonmerkkiä" nwn

  VastaaPoista
 2. Ihanaa kun tää tarina tuli 😍 Taas upeita kuvia, niinkuin aina 👌🏽 Odottamassa seuraavaa osaa 👋🏽

  VastaaPoista
 3. Ihanaaa, vihdoin kuvatarinaa! ❤❤❤❤ Oon niin odottanut tätä, oot vaan niin loistava kuvaamaan Annika! 😍😍😍😍❤❤❤

  VastaaPoista
 4. Vitsi oon oottanu tätä😍 upee osa jälleen, en malta oottaa jatkoa❣️ Ja Amanda on kyl aivan ihana, rakastan sen luonnetta ja olemusta yli kaiken💖💖

  VastaaPoista
 5. Voi vitsi oon oottanu tätä! Oot vaan niin älyttömän taitava, ja rakastan tätä kuvatarinaa niin paljon ❤️

  VastaaPoista
 6. Kerrassaan ihana osa tarinaa - tykkäsin hurjasti! Aivan ihanaa nähdä Amanda taas elävien kirjoissa! Tarinan Amanda- Travon hetkistä en osaa sanoa muuta kuin "aaaaaawww <3" - en osaa oikein ilmaista itseäni paremmin ainakaan tällä hetkellä. Ootan innolla josko Melodykin saataisiin herätettyä henkiin. Dexter sai mut naurahtamaan ja tarinan loppu oli ihanan jännittävä.

  VastaaPoista
 7. sain vihdoinkin kirittyä nykyhetkeen näiden kuvatarinoiden osalta ^^ Amandan henkiin herääminen oli kyllä vuosisadan yllätys! Oot kehittynyt ihan huimasti näiden kirjoittamisessa ja kuvaamisessa, pienimmätkin juonenkäänteet antaa mulle kovasti inspiraatiota tätä harrastusta kohtaan! (ja oon hyvin iloinen Keljun mahdollisesta osallisuudesta tulevissa osissa ♡ niitä ehti tulla ikävä, kuten Amandaakin) Oon pitänyt kellosepän tarinasta varmaan eniten tähänastisista!

  VastaaPoista
 8. Vihdoin luin uusimmat kuvatarinan osan läpi! Siitä onkin pitkä aika, kun olen lukenut usean osan putkeen ihan innoissani ;-; Minulla on ollut ihan kamala ikävä tarinoitasi! Niissä kun on niin monipuolisesti kaikkea sekä silmille että mielelle.

  Sulla on ihan huikea kyky ylläpitää jännitettä niin tarinankerronnallisella kuin visuaalisellakin tasolla. Kuvat tukevat tunnelmaa (kuten osassa, jossa Amanda heräsi eloon <3). Muokkaustaidot ja yleinen asettelu toimivat niin hyvin! Ilostun joka kerta, kun saan katsella hyvin toteutettuja taustoja ja aidon oloisesti posetettuja nukkeja. Tarinat ovat niin kaunista luettavaa, että itkettää.

  Itse juoni on tietysti kovin nautinnollinen! Ihanaa, kun tavoitan näistä edelleen saman jännityksen ja taianomaisuuden kuin nukkeilumme alkuaikoina! <3 Juonenkuljetus toimii ja hahmot ne ovat sitten samaistuttavia ja rakastettavia. Kelvin on muuten edelleen suosikkipoikani! Innolla odotan, nouseeko tuo tuosta vielä... Toivossa sopii elää!

  Asia, josta en ole vissiin koskaan aiemmin muistanut mainita, on se, miten kirjoitat ihmissuhteita. Sulla on ihanan kasuaali tapa lähestyä niin ystävyyssuhteita kuin romanttisiakin ihmissuhteita. Hahmojesi väliset suhteet ovat tosi mielenkiintoisella ja aidolla tavalla rakennettu, niihin on helppo päästä kiinni. Amanda ja Travon lämmittävät kovasti, koska heidän rakkauttaan voi seurata monesta eri näkökulmasta. Lilin ja Travonin toveruus on myös kovin kaunis yksityiskohta! On niin ihanaa nähdä kaikkien hahmojen reagoivan toisiinsa. Kukaan ei jää irralliseksi. (Lilistä ja Melodysta en edes aloita... ;-;)

  Joka tapauksessa nautin hurjasti! ♡ En malta odottaa tulevia osia ja paljastuksia itse kelloseppään liittyen. On ollut kamala ikävä tarinoittesi maailmaa, joka on samalla sekä lämpimän kasuaali että pinnan alta hyvin tumma.

  Jatkoa odotellessa! <3

  VastaaPoista

Lähetä kommentti