Tausta

Nukkeprofiilit

Nimi: Amanda

Malli: Pullip Melissa full custom

Hahmo: kuollut/haamu 

Saapumispäivä: 8.2.2012

 Kustomointitiedot:
- peruukki (Lichtbjd)
- s-kokoinen obitsu + magneetit
- eyechipit
- ripsiä lisätty


Luonne: Amanda on hyvin rehellinen ja herkkä tyttö, joka katsoo elämäänsä valitettavan usein ’sormiensa läpi’. Tyttöä voisi kuvailla myös melko hölmöksi, mutta yleensä tämä höperyys suojaa häntä ymmärtämästä kaikkia kurjia asioita, joiden kanssa hän joutuu tietämättään elämään. Amanda on myös todella ystävällinen, avulias ja myötätuntoinen, ja hän osaa näyttää omat tunteensa tilanteessa kuin tilanteessa. Amandan ongelmana on, että hän on liian hyväuskoinen muita ihmisiä kohtaan, minkä takia hän ei koskaan osaa olla varuillaan mistään..

Pitää: Travonista, kukista, ruseteista, laulamisesta, eläimistä, kaakaosta vaahtokarkkien kera, rehellisyydestä ja todellisista ystävistä.

Ei pidä: Valehtelusta, kiusaamisesta, asioiden salaamisesta ja reistailevasta kahvinkeittimestään.Kurkkaus menneisyyteen:

Amanda on asunut suurimman osan elämästään äitinsä ja isänsä kanssa kylmässä pikkukylässä. Amandan jokapäiväistä elämää piristi hänen huoneessaan komeileva leluhylly, joka täyttyi erilaisista puuleluista ja nalleista. Amanda oli hyvin ylpeä lelukokoelmastaan: hän jaksoi leikkiä tavaroillaan joka aamu, ilta, koulussa ja kotona. 
Varjopuolen tytön elämään kuitenkin toi kiusaaminen, joka tyttöön kohdistui hänen suloisen kokoelmansa takia. Hänelle naurettiin, häntä nimiteltiin, mutta mikä oudointa, Amanda ei koskaan itse huomannut sitä. Hän ei ymmärtänyt, mistä tuo alituinen syrjiminen ja nauraminen johtui, vaan hymyili ja jatkoi lelukokoelmansa suurentamista 14 ikävuoteen saakka, jolloin hänen vanhempiensa oli aika kertoa tytölle totuus. ”Olet liian iso leikkimään leluilla. Etkö ymmärrä, että kaikki nauravat sinulle?”

Nämä pistävät sanat mursivat Amandan elämän täysin. Kun hän tajusi, minkä takia kaikki, jopa hänen vanhempansa hänelle nauroivat, hän tunsi pistävän viillon sisimmässään. Tyttö lakkasi käymästä koulua. Muutaman raastavan kuukauden jälkeen hän kaatoi jopa leluhyllynsä nurin, rikkoi kaikki rakkaat lelunsa ja karkasi kotoaan tänne. Amanda muistelee vielä tänäkin päivänä vanhempiaan, koulutovereitaan ja lelujaan, jotka kaikki hän oli jättänyt ovet paukkuen taakseen.   ~     ~     ~


Nimi: Travon

Malli: Taeyang Ama

Hahmo: ihminen, joka hallitsee yliluonnollisia voimia

Saapumispäivä: 1.5.2012

 Kustomointitiedot:
- toinen silmä Coolcatin eyechip
- peruukki (Crobidolls)
- ripsiä lisätty


Luonne: Travon on välinpitämätön, elämäänsä kyllästynyt, töykeä, ja lähes kaikkia maailman asioita inhoava pessimisti. Hän on kuitenkin erittäin älykäs, ja vahvuutta hänellä näyttää riittävän sekä fyysisesti että henkisesti. Travon ei tunnu välittävän kovinkaan paljon omasta elämästään, mutta ainoa asia, mikä hänet pitää maan tasalla, on hänen rakkautensa Amandaa kohtaan. Travonin huumorintaju on hyvin mustaa, ja yleensä Travonista näkyy ulospäin melko rauhallinen puoli hänen negatiivisesta asenteestaan huolimatta. Joskus hän saattaa kuitenkin räjähtää pienistäkin asioista.

Pitää: Amandasta, aseista, matemaattisista aineista ja siitä, että Dexter saa turpiinsa (:D).

Ei pidä: Dexteristä, Dexterin flirttailusta Amandalle, Dexterin puhetyylistä, Dexterin naamasta, Dexterin olemassaolosta jne.. :D Travon vihaa myös amatööritasoisia rikollisporukoita, vanhenemista ja kurkkukipua, joka häntä piinaa ympäri vuoden.Kurkkaus menneisyyteen:

Travon on elänyt koko elämänsä ilman vanhempia, joista hänellä ei ole ollut koskaan minkäänlaista tietoa. Kun Travon oli vasta 12-vuotias, hän joutui Dexterin isän luokse asumaan ja tekemään fyysisesti rankkaa työtä, mistä hänen elämänsä kohokohdat vasta virallisesti alkoivat.
Dexterin isä huomasi miltei heti, kuinka vahva ja taidokas Travon oli kurittomuudesta ja vastahakoisuudesta huolimatta, joten hän päätti vapauttaa Travonin työnteosta ja lähetti hänet koulutettavaksi erilaisten aseiden käyttöä. Travonista huomattiin heti, millainen luonnonlahjakkuus hän oli varsinkin tuliaseiden käytössä, joten hän ei ehtinyt opiskella kauaa, kun hänet jo otettiin palvelukseen palkkatappajana ja pahojen henkien kouluttajana. Travon on elänyt siitä lähtien hyvin menestyvänä yksityisenä tappajana, eikä hänellä ole koskaan ollut minkäänlaista myötätuntoa uhrejaan kohtaan. Häntä pidettiin 16 vuotta täytettyään lähiön raaimpana tappajana. 
Travonilla on ollut kuitenkin myös lukuisia huonoja hetkiä: hänellä on ollut esimerkiksi taipumusta yrittää murhata muiden uhrien ohella myös itsensä.
Kun Travon kuitenkin tapasi Amandan, hänen itsetuhoiset ajatuksensa ovat kadonneet välittömästi. Amandaan rakastuminen teki Travonille ja hänen terveydelleen todella hyvää, mutta samalla hänen pimeä puolensa on kärsinyt pahasti.
 ~     ~     ~

Nimi: Dexter

Malli: Taeyang Sebastian Private Teacher

Hahmo: ihminen, joka hallitsee yliluonnollisia voimia

Saapumispäivä: 13.6.2012

Kustomointitiedot:
- peruukki (Luts)
- eyechipit (Doll Design Chateau)
- ripsiä lisätty


Luonne: Dexterin luonne on todella räiskyvä. Hänet voisi leimata heti kättelyssä hyvin ärsyttäväksi, pervoksi ja oikukkaaksi tapaukseksi, ja sitä hän loppujen lopuksi todella onkin. Dexterin päässä pyörii taukoamatta erilaisia juonia ja suunnitelmia, ja hän rakastaa niiden toteuttamista puuttumalla toisten asioihin. Poika tuntuu olevan aina hyvällä ja humoristisella päällä, eikä hän jää koskaan sanattomaksi. Hän osaa olla myös erittäin itsevarma ja flirttaileva tyttöjen seurassa. Joskus kuitenkin tuntuu, että hänen ympärillään olisi vain pettävä ulkokuori, joka kätkee sisälleen jotain aivan muuta..

Pitää: Sofiesta, omasta ulkonäöstään, auringonotosta, lääketieteestä, Travonin ärsyttämisestä, tytöille flirttailusta, suklaakekseistä ja korttitempuista

Ei pidä: Hiljaisuudesta, sateesta, epämukavista kengistä ja Travonin nyrkistä


Kurkkaus menneisyyteen:

Dexter oli lapsuudessaan tottunut olemaan hieman pilalle hemmoteltu poika, sillä hän eli yksin rikkaan ja suuren laittoman yrityksen päämiehenä tunnetun isänsä kanssa. Dexter piti kovasti tyttöjen jahtaamisesta, ja hyvät arvosanat olivat hänelle koulussa yleisiä. Pojalle suurta hupia tuotti myös heille väliaikaisesti muuttaneen Travon-nimisen pojan solvaaminen, sillä Dexter tunsi suurta ylemmyyden tunnetta häntä kohtaan. Kun Dexterin isä kuitenkin rupesi kiinnostumaan Travonin upeista kyvyistä, Dexter tunsi jäävänsä tuon kurittoman pojan varjoon. 
Dexteristä alkoi tulla katkera ja ajan myötä myös kateellinen Travonia kohtaan. Kuullessaan, kuinka hänen isänsä ylisti Travonin palkkatappajan työtä, Dexter päätti hankkia itselleen yhtä mahtavan työn, josta hänen isänsä voisi olla vähintään yhtä ylpeä. Niinpä paria vuotta myöhemmin Dexter meni hakemaan työtä läheisestä mafiaryhmästä…
 ~     ~     ~

Nimi: Sofie

Malli: Pullip Victorique de blois

Hahmo: silmämestari

Saapumispäivä: 13.7.2012

Kustomointitiedot:
 - peruukki (Leekeworld)
- s-kokoinen obitsu
- custom flat -eyechipit
- ripsiä lisätty


Luonne: Sofien pääpiirteitä ovat hänen suunnaton itsepäisyytensä ja äkkipikaisuutensa. Hän on todella temperamenttinen ja ehkä välillä jopa hieman piikittelevä muita kohtaan. Osaa tyttö olla myös mukava ja avulias, mutta sellaiseksi hän osoittautuu vain tiettyjen henkilöiden seurassa. Sofiessa ilmenee usein myös epävarmuutta, etenkin kun kyse on hänen silmämestarin taidoistaan. Tyypillistä tytölle on äkilliset raivokohtaukset, sillä varsinkin Dexterille ja hänen pervoille vitseilleen hän tulistuu hyvin helposti.

Pitää: Dexteristä (vaikkei myönnä sitä), metsistä, musiikista, yksin olemisesta ja pitkistä katsekontakteista

Ei pidä: Pienistä ja elottomista silmistä, mudasta, ’jänishousuista’ ja rusinoista


Kurkkaus menneisyyteen:

Sofie on syntynyt Silmämestareiden sukuun, mikä tarkoittaa sitä, että hänen silmillään on yliluonnollisia kykyjä, kuten toisten ihmisten tunnetilojen ja ajatusten selvittäminen nopealla katsekontaktilla, tai pienten eliöiden ja kappaleiden tuhoaminen pelkällä silmänräpäytyksellä.
Sofie on pienestä pitäen ollut hieman hämillään taidostaan. Hän oli hyvin läheinen isänsä kanssa, sillä hän oli ainoa heidän suvustaan jäljelle jäänyt henkilö itsensä lisäksi. Sofien isä neuvoi ja auttoi tytärtään ymmärtämään silmämestareiden ihmeellisiä tekoja ja taitoja, ja Sofie turvautui isäänsä aina.
Jotain ikävää kuitenkin tapahtui Sofien ollessa vasta 12-vuotias. Hänen isänsä, mahtava Silmämestareiden herra, haluttiin läheiseen rikollisliigan jäseneksi suurella summalla, mutta tästä kieltäytyessään hänet murhattiin raaoin keinoin.
Sofie itki vuolaasti isänsä vuoksi, sillä hän oli aina ollut suorastaan riippuvainen isästään: kaikki hänen hyvät ja huonot hetkensä oli aina koettu isän kanssa. Sofie järkyttyi isänsä kuolemasta niin pahasti, että hänen silmänsä alkoivat reagoida vahvoihin tunteisiin ja sokeutuivat kokonaan pariksi vuodeksi.
Tämä kuitenkin kasvatti Sofieta paljon. Hän oli oppinut elättämään itsensä yksin vaikeuksista huolimatta, ja samalla hän oppi myös lykkäämään surua syvälle sisimpäänsä, missä se on saanut ajan myötä kuihtua pois. Nykyään tyttö ei harjoittele silmämestarin taitoja enää säännöllisesti, sillä se tuo hänelle mieleen liikaa muistoja isästään.
 ~     ~     ~


Nimi: Juliet

Malli: Pullip Nanette

Hahmo: ihminen

Saapumispäivä: 11.2.2013

Kustomointitiedot:
 - peruukki (Crobidolls)
- s-kokoinen obitsu + magneetit
- Dal Maretin stock-chipit
- ripsiä lisätty

Luonne: Julietin luonteesta on toisinaan vaikea saada selkoa, sillä ei ole varmaa, onko hän sisimmässään juuri sellainen, millainen hän muille näyttää olevansa. Joka tapauksessa on selvää, että Julietin ulkokuori on hämännyt lähes jokaista, joka on yrittänyt tehdä tuttavuutta tyttöön. Hän on hyvin kuriton, vainoharhainen ja äkkipikainen, ja tytön ajatusmaailma tuntuu olevan todella julmalla ja sadistisella tasolla. Joskus kuitenkin vaikuttaa siltä, että Juliet on hieman epävarma ja omistaa huonon itsetunnon, mikä ilmenee hyvin ajattelemattomina ja huolimattomina tekoina. Julietin luottamus on vaikeasti ansaittavissa, sillä hän on epäluuloinen lähes kaikkia ihmisiä kohtaan. On olemassa kuitenkin yksi henkilö, joka on sen kerran ansainnut eikä sen jälkeen siitä luopunut~

Pitää: Silmämestari Kelvinistä, unista, lämpimistä vaatteista, vasaroista, kummitustarinoista, kissoista ja tarkkailusta

Ei pidä: Lähes kenestäkään ihmisestä (varsinkaan Dexteristä, Sofiesta ja Travonista), yösijastaan, kylmistä ja tuulisista päivistä ja yksin jäämisestä


Kurkkaus menneisyyteen:


Julietista huomattiin jo hänen ollessa vasta pieni lapsi, että hän ei ollut muiden lasten kaltainen. Kun muut lapset hyppivät narua ja pelasivat jalkapalloa, Juliet katsoi heidän touhujaan kentän laidalla ja mietti, miltä heidän päänsä näyttäisivät seipään varressa. Kun muut lapset tekivät kaarnalaivoja, Juliet veisti teräviä aseita puiden oksista. Hänen vanhempiensa hämmennys lasta kohtaan muuttui hetki hetkeltä enemmän peloksi.Julietin vanhemmat eivät kuitenkaan halunneet tytön joutuvan kärsimään poikkeuksellisesta luonteestaan, vaan he lähettivät hänet paikkaan, jossa hänen ajatusmaailmaansa pidettäisiin hyväksyttävänä. Niinpä Julietista tuli Pahan puolen hautausmaan vartija.
Juliet piti työstään. Hän ei koskaan tehnyt tuttavuutta toiseen hautausmaan työntekijään, mutta siitä huolimatta hän pystyi työskentelemään sopuisasti. Hän kulki koko ajan Hyvän ja Pahan puolen rajamailla.

Eräänä päivänä jotain kuitenkin tapahtui.Julietin vartiointialueeseen kuului kallio, jonka jyrkät reunat olivat usein vaarana kallion reaunaa kulkeville. Ei tarvittu kuin yksi askel harhaan, ja se olisi ollut kestävimmänkin olennon loppu. Juliet joutui kokemaan tämän kauhunhetken, kun eräänä päivänä hänen jalkansa lipesi jyrkänteen reunan yli, ja tytön elämä oli vain hänen hentojen käsivoimiensa varassa. Hetken tämä sadistinen tyttö ehti jo luulla, että tämä olisi hänen loppunsa, mutta yhtäkkiä hän kuuli vaimean äänen yläpuoleltaan ja tarttui näkymättömään käteen..~      ~      ~
Nimi: Lili

Malli: Pullip Classical White Rabbit

Hahmo: teloittaja (ihminen, joka hallitsee yliluonnollisia voimia)

Saapumispäivä: 22.10.2013

Kustomointitiedot: 
- peruukki (Leekeworld)
- s-kokoinen obitsu
- eyechipit (Coolcat)
- ripsiä lisätty

Luonne: Vaikka Lili on teloittaja, hän tuntuu olevan harvinaisen inhimillinen ja myötätuntoinen. Lili on rohkea, älykäs ja spontaani, ja hän on hyvin lojaali varsinkin omalle suvulleen. Hänellä on vahva oma tahto ja mielipide asioihin, ja toisin kuin monet muut teloittajat, hän osaa kuunnella järkensä lisäksi myös tunteitaan.
Lilistä löytyy kuitenkin myös teloittajalle ominaisia piirteitä. Hän pystyy heittäytymään tilanteen tullen täysin tunteettomaksi ja voi omatunnotta tappaa kenet tahansa. Tytössä on vielä myös paljon arvoituksellisia piirteitä, joita hän ei ole näyttänyt muille.

Pitää: Pakkasesta, kirjoista (etenkin historia-aiheisista kirjoista), yksin olemisesta, petoeläimistä, makeista leivoksista, erilaisten instrumenttien soittamisesta

Ei pidä: Meluisista ja suurista väkijoukoista, voimattomuuden tunteesta, teloittajien tyypillisistä työasuista, kuumista kesäpäivistä ja pettureista

 Kurkkaus menneisyyteen:

Lili on teloittaja. Hän kuuluu laajaan teloittajien ryhmään, jonka tarkoituksena on surmata kuolemaan tuomittuja tai omasta tahdostaan kuolemaa haluavia olentoja tarkkaan merkityillä teloitusalueilla. Teloittajat ovat hiljaista ja hyvin matalaa profiilia pitävä ryhmä. Heidän näkemisensä on hyvin harvinaista, vain teloitettavat näkevät heitä mutta vievät muistikuvansa heistä mukana hautaansa.
Lilille teloittajana olo on ollut itsestäänselvyys, eikä hänen tehtävänsä julmuus tai raakuus ole koskaan ihmetyttänyt tyttöä. Hän on aina ollut myös erittäin uskollinen suvulleen ja perheelleen. Hänen isoveljensä alkoi opettaa tytölle teloittajan taitoja tämän ollessa vasta alle kouluiän, ja siksi hänellä onkin erityisen vahva suhde veljeensä. Lilin elämässä on kuitenkin yksi asia, joka on vaivannut häntä jo pienestä pitäen. Hän pitää sisällään salaisuutta, jota hän ei voisi mistään hinnasta kertoa teloittajille, ei edes rakkaalle veljelleen~Lili rikkoi teloittajien tärkeimpiä lakipykäliä ystävystyttyään teloitusalueella kahteen nuoreen vankiin ja päätettyään vapauttaa heidät hinnalla millä hyvänsä. (click) Vaikka nuoret puhalsivat hyvin yhteen hiileen, heidän vedenpitävä suunnitelmansa epäonnistui viime hetkillä. Toinen nuorista teloitettiin, mutta toinen, tappava silmämestari, pääsi vapaaksi. Nähtyään, kuinka kylmästi silmämestaripoika suhtautui toisen nuoren kuolemaan, Lili tajusi, että oli tehnyt virheen päästäessään pojan vapaaksi. Kelvinin vapauttaminen sekä kyvyttömyys pelastaa Melodya olivat tekoja, joita hän katuu eniten elämässään.

Lili elää edelleen pelossa siitä, että teloittajayhteisö saisi selville Kelvinin olevan yhä elossa. Vaikka hän on lavastanut silmämestaripojan haudan ja tietää pojan pitävän matalaa profiilia, hän tietää silti olevansa koko ajan vaarassa jäädä kiinni.~       ~       ~

Nimi: Kelvin

Malli: Isul Helios

Hahmo: silmämestari

Saapumispäivä: 24.12.2013

Kustomointitiedot: 
peruukki (For my doll)
- custom flat -eyechipit

Luonne: Tärkeimpiä asioita, joita Kelvinistä tulee tietää, on se, että hän on kaikin mahdollisin tavoin vaarallinen. Häntä ei voi kukaan koskaan olla askeleen edellä, eikä hänen aikeistaan voi koskaan olla täysin varma.
Kelvin on yleensä hyvin rauhallinen ja hillitty poika. Hän osaa käyttää vaivattomasti kohteliasta ja kiertoilmauksia sisältävää kieltä, eikä poika menetä helposti malttiaan kiperissäkään tilanteissa.
Totuus kuitenkin on, että Kelvin on hirviö. Hirviö, jonka sisään mahtuu paljon pahuutta.
Jokainen hänen sanansa ja liikkeensä on ansa. Hänen ajatusmaailmansa on kiero ja julma, ja jos kerrankin päätät luottaa hänen sanaansa tai olla varomatta hänen lähellään, teet suuren virheen. Siitä hetkestä lähtien elämäsi tulee olemaan pelkkää helvettiä.
Mutta kaikesta huolimatta Kelvin on viime aikoina näyttänyt pienen pieniä elonmerkkejä inhimillisestä puolestaan. Toivoa on siis siitä, että sellainenkin puoli pojassa piilee jossain syvällä sisällä.

Pitää: ?

Ei pidä: ?

Kurkkaus menneisyyteen:

Kelvinillä on jo pienestä pitäen ollut kyky hämätä ihmisiä lipevällä ulkokuorellaan. Hänen vanhempansa olivat maineikkaita ja hyväkäytöksisiä silmämestareita, joilta hän oppi käytöstapoja ja tavan miellyttää muita. Kelvinistä todella pidettiin. Hänellä oli ympärillään suuri ystäväpiiri, joka ihaili häntä ja hänen sulavia ja harmittomia silmämestaritemppujaan. Kelvin osasi aina valita oikeat sanat miellyttääkseen muita.

Kukaan ei kuitenkaan tiennyt, että Kelvinillä oli myös pieni harrastus koulunkäynnin ohella.
Hän tappoi joka viikko seitsemän silmämestaria. Yhden jokaisena päivänä.
Eikä hän tehnyt sitä hienotunteisesti. Kelvin käytti silloin voimaa, jota muut silmämestarit pystyivät käyttämään vain painajaisissaan.Pojan miellyttävän ulkokuoren taakse oli kätkeytynyt hirviö. Hirviö, joka oppi hyödyntämään silmämestareiden vaarallisia ja laittomia voimia. 
Vuosien kuluessa Kelvin alkoi kuitenkin kyllästyä "kaksoiselämäänsä" ja lipevään ulkokuoreensa, eikä hän enää jaksanut peitellä tekojaan. Niinpä Kelvin alkoi esitellä tuttavilleen vaarallisia voimiaan, mikä sai aikaan suurta järkytystä. Kelvinin vanhemmat alkoivat saada jatkuvasti varoituksia poikansa voimienkäytöstä, mutta he eivät pystyneet enää tekemään mitään saadakseen poikaansa lopettamaan. Kelvin ei välittänyt enää kenestäkään ympärillään. Liiallisten varoitusten takia Kelvin sai kuolemantuomion. Vaikka poika vietiin jo teloitusalueelle odottamaan kuolemaansa, Kelvin tiesi pääsevänsä sieltä hengissä pois. Hän tiesi löytävänsä heikon lenkin teloittajien yhteisöstä. Ja niin hän löysikin. Poika sai  Lili-nimisen teloittajan auttamaan hänet pois teloitusalueelta. Hän pääsi kuin pääsikin hengissä alueelta pois, mutta samalla hän joutui myös katoamaan ja olemaan kuin ei olisi olemassakaan, jottei kukaan saisi tietää hänen olemassaolostaan. Kelvin pysyi monta vuotta hämärän peitossa näkymättömyysloitsulla. Hän eleli omissa oloissaan, ei puhunut kenellekään eikä tavannut ketään..

Kunnes kuvioihin ilmestyi eräs tyttö, joka teki Kelviniin vaikutuksen.
~      ~      ~Nimi: Melody

Malli: Pullip Galene

Hahmo: kuollut/haamu

Saapumispäivä: 24.5.2014

Kustomointitiedot:
- peruukki (For my doll)
- eyechipit
- m-kokoinen obitsu
- ripsiä lisätty

Luonne: Melody oli hyvin pirteä, hassu ja ulospäinsuuntautunut tyttö, jolla tuntui riittävän energiaa aina varhaisesta aamusta iltamyöhään. Häntä voisi luonnehtia myös rohkeaksi monella eri tavalla. Hän koetteli usein omia rajojaan eikä pelännyt mennä mukavuusalueensa ulkopuolelle.
Melody oli myös hyvin kiltti, empaattinen ja huumorintajuinen. Hän rakasti saada ihmiset nauramaan ja hymyilemään. Joskus tyttö saattoi kuitenkin olla liian suorasanainen, mikä aiheutti hänelle ongelmallisia tilanteita ja johti hänet lopulta teloitusalueellekin rangaistavaksi. Siitä huolimatta hän pysyi kuitenkin aina sanojensa takana.
Melody oli hyvin vahva persoona.

Piti: Lilistä, naurusta, akrobatiasta, keinuista, korkeista paikoista, retkeilystä, eläinfilmeistä, kuvakirjoista, mansikoista ja värikkäistä ilmapalloista ja helminauhoista

Ei pitänyt: Yksinäisyydestä, ylimielisestä Pahan puolen johtajasta, harmaasta, kirpeistä sitruunakarkeista, kiroilusta

Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa

~      ~      ~ 

Nimi: Celeste

Malli: Pullip Princess Rosalind

Hahmo: noita

Saapumispäivä: 9.2.2015

Kustomointitiedot:
- peruukki (Luts)
- custom flat -eyechipit
- s-kokoinen obitsu
- ripsiä lisätty

Luonne: Celesten voisi sanoa olevan luonteeltaan myrkyllinen. Hänen on helppo lähestyä muita ihmisiä, mutta muiden ihmisten on vaikea lähestyä häntä ja ottaa selkoa tytön tunteista. Celeste suhtautuu kaikkeen ironisesti ja piikittelevästi, aivan kuin maailma hänen ympärillään olisi vain yhtä suurta leikkiä, jota hän pystyy vapaasti kontrolloimaan. Tyttö on itsenäinen, kiero ja suorastaan ilkeä, ja sarkasmista on tullut noiduttujen hiusten lisäksi hänen vahvin aseensa. Hän ei ota helposti mitään tosissaan, ellei vaakalaudalla ole hänen oma etunsa. 
Huolettomasta elämänasenteestaan huolimatta Celestellä on myös synkeä puoli elämässään. Kun kukaan ei ole näkemässä, tyttö saattaa viettää tunteja itkien hysteerisesti käsiään vasten.

Pitää: Noidutuilla hiuksillaan leikkimisestä, tiimalasin tuijottamisesta, makeista huulirasvoista, steampunk-tyylistä, ajan mittaamisesta, piraijadokumenteista, sisustuksesta ja sitrushedelmistä

Ei pidä: "Selkärangattomista limanuljaskoista" (viitaten tällä niin ötököihin kuin ihmisiinkin), isäntänsä kartanon pihaan pystytetystä kivipatsaasta, nykyaikaisista digikelloista, odottelusta, näkkileivästä, totisuudesta ja kieltokylteistä


Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa
~      ~      ~ 
Nimi: Kira

Malli: Poison Girlin full custom, "KiraKira"

Hahmo: ?

Saapumispäivä: 23.7.2015

Kustomointitiedot:
- hard bust obitsu
- maalatut chipit

Luonne: ?

Pitää: ?

Ei pidä: ?

Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa
~      ~      ~ 

Nimi: Xena

Malli: Pullip Mad Hatter in Steampunk World

Hahmo: kone

Saapumispäivä: 25.8.2015

Kustomointitiedot:
- peruukki (Leekeworld)
- custom flat -chipit
- s-kokoinen obitsu
- ripsiä lisätty
- irralliset alaripset

Luonne: ?

Pitää: ?

Ei pidä: ?

Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa


~      ~      ~   
Nimi: Naka

Malli: Pullip Akoya

Hahmo: ihminen

Saapumispäivä: 19.2.2016

Kustomointitiedot: 
- peruukki (Luts)
- eyechipit (Doll Design Chateau)
- s-kokoinen obitsu
- ripsiä lisätty

Luonne: ?

Pitää: ?

Ei pidä: ?

Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa


~      ~      ~ 

Nimi: Bruno

Malli: Taeyang Make It Own (kustomoinut Hyrrra)

Hahmo: ihminen

Saapumispäivä: 18.5.2016

Kustomointitiedot:
- peruukki (Mollamania)
- custom flat -eyechipit
- vasen käsi ja jalka vaihdettu proteesiksi
- ripsiä lisätty

Luonne: ?

Pitää: ?

Ei pidä: ?

Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa~      ~      ~ 

Nimi: Mia

Malli: Pullip full custom (Sugar Lattice Rosalyn)

Hahmo: ?

Saapumispäivä: 12.1.2017

Kustomointitiedot:
- peruukki (Leekeworld)
- eyechipit (Sugar Lattice)
- m-kokoinen obitsu

Luonne: ?

Pitää: ?

Ei pidä: ?

Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa


~      ~      ~ 

Nimi: Eden

Malli: Dal Sentimental Noon

Hahmo: ?

Saapumispäivä: 29.12.2017

Kustomointitiedot:
- peruukki (Etsy)
- eyechipit (Etsy)
- 21cm s-kokoinen obitsu

Luonne: ?

Pitää: ?

Ei pidä: ?

Kurkkaus menneisyyteen:

Tulossa

193 kommenttia:

 1. Oh nyt kun viimein pääsen kommentoimaan näitä sun nukkejasi, niin en mä voi muuta sanoa, kuin että nää on täydellistä täydellisempiä, kaikkein maailman uniikeimpeja nukkeja joihin olen koskaan törmännyt *3* <3
  Ja Julle on kyllä hulvaton lapsi, hihi, mä voin ostaa sille sata vasaraa lisää ~ 8) Ainiin ps, Travon olen sinun ikuinen fanisi, remember that, halusit tai et !! (; Mutta hienot profiilit nukeillasi veliseni ~

  VastaaPoista
 2. ihuniaaaa:) oon kade:)

  VastaaPoista
 3. Miten sun nuket osaakin olla noin täydellisiä? ;__; <3

  VastaaPoista
 4. Ah, niin ihania nukkeja~~ Julle varsinkin :3

  VastaaPoista
 5. Lilin profiili nopeasti~~

  VastaaPoista
 6. Ihania nukkeja sulla :3

  VastaaPoista
 7. Koska lilin kuvat ja muut tulevat

  VastaaPoista
 8. Kuinka paljon koreasti ja ranskasta on postikulut <3<3 lili on ihuna

  VastaaPoista
 9. Äkkiä se Lilin profiili!!

  VastaaPoista
 10. Maailman ihunimmat nuket ei kai tässä muuta voi sanoaa!!

  VastaaPoista
 11. Oih oikeestiiii sulla vaan on täydellisimmät nuket IKINÄÄ en tajua e w e
  Ihan uskomatonta oon niin kateelline

  VastaaPoista
 12. Uiih, miten sun nuket on niin täydellisii~ Oon kade ku en keksiny noita nukkei ite;-)
  Kyllä Sofie ja Juliet taitaa olla mun suosikit, vaikka pitäisi Julietinkin "valaistua" että lopettaa noi tuhmuudet ^.^ Hehe on mullakin jutut-.-
  Mutta ihania nukkeja!

  VastaaPoista
 13. Dexteril on samaan aikaa synttärit kun mulla ;) juliet ja Sofie on nii söpöjä kummatkin <333333

  VastaaPoista
 14. Moi! oli pakko laitta kommentii niin ihanat nuket!!.3 ja sit viel yks kymys ajattelin itekkin lisätä ripsiä nukeilleni niin ootko vaan lisännyt ripsiä vai laittanut ihan kokonaan uudet ripset?

  VastaaPoista
 15. Jee, LILIN PROFIILI TULI❤❤❤❤
  sweetdolldreams.wordpress.com

  VastaaPoista
 16. miltä nettisivulta sait peruukin

  VastaaPoista
 17. Oikeesti sun nuket on täydellisii!!!! MITEN??!!! ;____;

  VastaaPoista
 18. Ihania nukkeja owo... Mistä olet tilannut Lilin peruukin? c:

  VastaaPoista
 19. Mistä on tilattu tuo Julietin peruukki?*rakkaus*

  VastaaPoista
 20. Sull on aivan liian ihanii nukkei >/////<
  Ite kans saan pullipin. owo

  VastaaPoista
 21. Mistä oot hankkinu noita peruukkei ja chipsei?

  VastaaPoista
 22. Millon tulee sitten kelvinin profiili xd

  VastaaPoista
 23. kaaaalin proffa tänne ja heti >.<

  VastaaPoista
 24. Hei, onko sulla vielä se Sofien vanha peruukki? Jos on, niin olisitko valmis myymään sen? Katsos kun mulla on HIEMAN ongelmia Himen peruukin kanssa, ja uutta kaipaillaan, ja se Sofien vanha peruukki on vaan TÄYDELLINEN *Q* (ehee ja kun Himelle vielä tulee samanväriset chipit kun Sofiella niin siitä tulee Sofie kakkonen 8-----D) Että jos voisit myydä niin ilmoita <3

  VastaaPoista
 25. Mistä Lilin peruukki on tilattu? :o Mikä malli? Ihmetteln kovasti ^^'

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh ja eye chipsit <3 Mikä väri? :oo Olen pulassa, anteeksi että vaivaan :*

   Poista
 26. Suloisia nukkeja ;A;<3 Mä en voi ymmärtää miten oot keksiny esim. Amandan menneisyyden.. :o Ja Lili *Q*

  Ymmärsin, että Julietin peruukki on tilattu Crobidollsista. Minkä kokoinen peruukki sieltä pitää valita, koska ymmärsin että 8-9 koon peruukit ovat ainoastaan ennakkotilattavissa? Onko 9-10 liian iso pullipin päähän? Kiitos jos autat!

  VastaaPoista
 27. Voi eeei miten ihania nukkeja ;-; amandaaaaa

  Piti vain kysymäni että mistä oot tilannu amandan peruukin?

  VastaaPoista
 28. Mistä oot tilannu pääosin nukkesi?? Jatiedätkö yhtään pullippia joka maksaisi alle 100e, toivoisin syntymäpäivälahjaksi. Voi herran juma MÄ RAKASTAN DEXUU SE ON NUKKEMAAILMAN FÍLI MULLE♡ (ja oon muuten hullu fili fani ((hobiitti))) sä kerran vastasit mun kommenttiin ja mä innostuin niin et tipuin penkiltä ja pyörin lattialla 10 minuuttia XD

  VastaaPoista
 29. KELVININ PROFIILI IS HEREEEE!!! JA JULLEN JA LILIÜBERSULOISUUDEN MENNEISYYDET!! Jeiiii ^3^

  VastaaPoista
 30. Mikä kamera siulla on? Miten kuvasi ovat noin... valoisia :oo voi kyllä riippua ihan vaan paikasta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Agh >.< En ollut tajunnut katsoa vastausta.... Kiitos kuitenkin! Olet ihana <3

   Poista
 31. Vastaukset
  1. Oi Kelvin.... Me taidetaan olla siitä samaa mieltä.... Oi Kelvin mun rakkaus.... <3

   Poista
 32. Anteeksiii Annikaa kun taas vaivaan kyselemällä lisää ;//////; Mutta kun mä en vaan ole löytänyt Sofien nykyistä peruukkia mistään, mistä sellaisia saa?? Kun mä NIIIIIN haluan stailata Himestä Sofie kakkosen, (ulkonäöllisesti) siis laitan jommankumman näistä uudemmista peruukeista ja samat ihanat chippuliinit, kai se on ok?? ;//////; Kun jumalia ei saa suututtaa ;///////; Niin, Himen teemaväri on siis sininen, ja koska minulla sen verran huono mielikuvitus on, niin en ole oikein muunlaista (siis mun mielestä) söpöä siniteemaista Pullippia, siis sellaista josta olisin halunnut ottaa idean Himeen ;//////; Sofie vaan kolahtaa ja kovaa mun sydämeen (Lilin jälkeen, sori...) ja toi sininen look on niiiiiin täydellineen ja haluan Himestä just sellaisen ;/////; Ja ei tää pelkkää värin takia kopioimista oo, vaan myös malli on aivan ihana ;//////; Mä toivon niiiiin paljon että antaisit mun tehdä Himestä Sofien näköisen, kun sehän saattaa olla sun mielestä kopiointia ;//////; Anteeksiiih etten osaa keksiä nuken ulkonäköä itse ;//////; Ja anteeksiiih että kirjotan niin paljon yhteen hassuun kysymykseen ;////////; nyyyyh

  VastaaPoista
 33. Sofie ja Amanda on mun lempparit ja sun nuket on niiiiiiiiiiiiin ihania!!!!!!!!!!!!<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-D:-DXDXDXD:-*:-*:-*:-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-)

  VastaaPoista
 34. sun nuket ja niitten profiilit on niin hyvin tehty ♥

  VastaaPoista
 35. OwO, Travon ja muut söpölisi ovat ihania! Oot tosi taitava nukkeilija :3

  VastaaPoista
 36. Upeat profiilit nukeillasi *Q*
  Ihailen sua valtavasti, olet tosi taitava nukkeilija ♥

  VastaaPoista
 37. Nää profiilit *roikotaa kieltä ja kuolaa sateenkaarilimaa*
  Rakstan noita menneisyyksiä ja luonteita ne on tosi mahtavia *Q* Rakstanrakastan Juliet sinua, vaikka et tahdo B) Sofiekin on täydellinen ja Lili ja kaikki :3  "Annika saattaa olla mahtava nukkeilija,

  mutta mikä estää meitä olemasta vielä mahtavampia?

  .. No, esimerkiksi se, että Annikaa mahtavampi ei voi olla."

  VastaaPoista
 38. mikä väri amskun eyechippuleissa on? en osaa erottaa punasta värii,:)

  VastaaPoista
 39. Voiei, Lili on aivan ihana<3
  Ja toi historia on kans mahtava, toivottavasti se jatkuu pian.
  Ja toi Kelvinin profiili on kans mahtava!
  Millä muokkaat sun kuvas? Ne on ihan täydellisii<3

  VastaaPoista
 40. Kaikki nukkes on uhania <3 oot tehny ihmeitä niiden kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. niinpä. annika sä olet jumalan tytär,kun jumala synnytti sut se sano:syntyköön maailman paras nukkebloggaaja Annika!!! :) :) :)

   Poista
 41. IHANIA NUKKEJA PALVON NIITÄ!!!!!!!
  pulliptaikaa.blogspot.fi

  VastaaPoista
 42. Mistä Julietin peruukki on, se on aivan ihana? <3

  VastaaPoista
 43. Toi julietin menneisyys, tai se ettei se halunnu leikkiä muiden lasten kanssa vaikuttaa jotenki tutulta, aivan ku oisin kuullut sen jossain aiemminkin..

  mutta kuitenkin sun kaikki nuket on hienoja :)

  VastaaPoista
 44. Sulle ja sun nukeille pitäs perustaa oma fandom ♥.♥ blogis on täydellinen :3 sofie ja juliet on mun lempparit, vaikka kaikki ovat ihania ♥ (enkä ees just laittanu julietin kuvaa taustakuvaksi en...)
  asdfghjklöä sekoan kohta ;////////////////////;

  VastaaPoista
 45. Miten sä voit olla noin hyvä tekee tarinoita ja sun nukkejen menneisyydet? :D
  tiedokses vaan että tää sun blogi on maailmanuniversumin paras nukkeblogi (ja paras blogi) jota oon ikinä lukenu! ^^

  kirsikankukka3.blogspot.fi

  VastaaPoista
 46. Voi ei apuva <3 ; w ; Lili ja Sofie on kyllä varmaan kauneimmat nuket mitä on maan päällä

  VastaaPoista
 47. Dexter on kyllä upee. Mut sitten kun googlasin Dexterin oikeen muodon repesin täysin. :D

  VastaaPoista
 48. Opeta mua käyttää photoshop elementsiä, kun mulla on se koneella eikä mulla oo minkäänlaista haisua miten sitä käytetään .____.

  VastaaPoista

 49. Amandalla ja Julietilla on melkein samaan aikaan synttärit! <3 Milloin teet
  Melodille (kai muistin sen oikein?) profiilin?

  VastaaPoista
 50. Nyt muuten muistan, ketä Melody (en tiedä vieläkään onko se oikein) muistuttaa! Se muistuttaa Euroviisuissa esiintyviä kaksosia!

  VastaaPoista
 51. Kiinnostavaa tietää kuka tuo Melody on.... toivottavasti selviää pian :)

  VastaaPoista
 52. Waah, kaikki sun nuket on ihan t ä y d e l l i s i ä. Kaikkien luonteet ja menneisyydet ja ulkonäkö ja kaikki aah sekoan. Melody on niin lutunen että en kestää ;__; Varo vaan, nyt ihan oikeeati tuun pölli nää kaikki♥

  VastaaPoista
 53. Saanko kysyä mitä kuvan muokkaus ohjelmaa käytät?

  VastaaPoista
 54. Onks toi ohjelma maksulline vai??????
  Ja sun nuket ON PÖRFECKHTGT JA TUUN PÖLLÖILLEN PÖLLIMÄÄN LILIN
  mikä peruukki lilillä on ja mistä tämä on????

  VastaaPoista
 55. Melody on ihana <3 ittekki oon ostamassa galenen. :)

  VastaaPoista
 56. Ihania nukkeja! Itelläni ei oo vielä yhtään nukkea mut ollaan sellasta hankkimassa:)

  VastaaPoista
 57. Ja amskuli ja sofie on mun lempparit! Terkkuja niille ja tietenkin suloiselle travskuliinille oWo (enkä laittanu mäkään amskua tausta kuvaks ja travonia lukitus näytön taustakuvaks :33333)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta nytky Lilistä tulikin ehotn lemppari siirtyi ihana lilliputti taustakuvaks mutta travon pysyy lukitus näytössä, täytynee vaihtaa tänään takaisin :3333333333333 LILI ON YLI IHANA PIKKUPALLOPÄÄ SANO TERVEISIÄ MULTA JA MISTYLTÄ :3333 Mä fanitan liliä :3 (misty on muuten mun CA :3)

   ~ GrazyPullip.Blogspot.Fi ~

   Poista
 58. Oliko Lilin peruukissa jo valmiina letit? Jos, ei oliko ne vaikeaa tehdä? :)

  VastaaPoista
 59. Haittaaka jos kopioin hiukkasen pikkasen malodyn ulko näköä mun omaan galeneen, koska se on yli kaunis <3 (siis vain peruukin värin, ja chibit ehkä, mutta en tiiä cx)

  VastaaPoista
 60. Ensimmäiseksi, sun nuket on ihan älyttömän ihania ^^ <3 Ja toiseksi :P Minkä kokoinen Melodyn peruukki on :) (Eli onko se esim, 8-9 tai 9-10)

  VastaaPoista
 61. Mistä oot hankkinut nuo aseet nukeillesi?

  VastaaPoista
 62. Yksi kysymys ^^mistä oot hankkinut ton Melodyn peruukin? :3 se on nii ihana n u n

  VastaaPoista
 63. Mistä Kelvinin chipit on? Ja mitkä chipit ne on?

  VastaaPoista
 64. Siis kerroit tuon uuden tarinan kommentteissa, ettei Amsku enää esiinny kuvatarinoissa ja se ei istu enää nukkehyllylläsi - ei istu enää nukkehyllylläni kuulostaa siltä että olisit myynyt Amskun? ..Ootko myynyt Amskun tai jotain? D,:

  VastaaPoista
 65. Mistä lilin peruukki on hankittu (: Oon ettiny saman tapast & sit tajusinki et sun Lilil on sellane et sultha voi kysyy :D

  VastaaPoista
 66. Moi! Mulla on kamala ongelma, mun pullipin obitsussa on pieni tahra mahan kohdalla, eikä se lähde pois! Onko sun nukeilla ollut(/on) sellainen ongelma? Haluan tietää että olenko ainoa jonka pullipit on joiltain osin "epäsiistejä". Ja toinenkin siisteyteen liittyvä ongelma mulla on: mun pullipin silmät katsovat vähän vääriin suuntiin. Toinen katsoo ihan vähän alas,ja toinen normaalisti. onko sulla sitten ollut tällaista ongelmaa? Saisin mielenrauhan jos vastaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taas ongelmia annikaah: kuuluuko obitsun keikkua silleen että se aina yrittää kaatua taaksepäin kun vaan vähän laitan nuken taaksepäin kallistumaan??D: Auta!!

   Poista
  2. Oon siis laittanut niin paljon teippiä kuin vaan kaulatappiin menee, ja oon myös laittanut pahvia sinne sen selän alle.:(

   Poista
 67. Mistä olet hankkinut Julietin peruukki?

  VastaaPoista
 68. Montako megapikseliä sun edellisessä kamerassa oli? Entä oliko siinä esim. Kuvanvakain? Oon hankkimassa nikon d 3200, mitä mieltä sää oot : onko se lähelläkään yhtä hyvä kunse sun nikon d 7100? Osaatko arvella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ja, hankitko siihen d50 kameraan jonkun muun objektiivin kuin sen mikä siinä mukana tuli?

   Poista
 69. MIstä melodyn peruukki on hankittu nwn
  Koska Oot ihan sika taitava kuvaa ja kaikkee ;____;

  VastaaPoista
 70. Annika, mistä kelvinin chipit on? kuulin et ne olis mollamaniasta, mutta onko siellä vielä niitä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta yksi minun kaverini oli myös ostanut niitä custom flattien taustapapereita, eikä ne ollut yhtään Kelvinin chipjen värisiä.. Ei mikään niistä... ??

   Poista
  2. Mistä sä printtasit ne?

   Poista
 71. Sullon ihania nukkeja!! Oon kade....:)

  VastaaPoista
 72. Ootko tilannu jolie dollssista vaatteita tms. sun nukeille? Paljoks siellä oli postikulut?

  VastaaPoista
 73. Hahah, pakko kertoa sulle yks juttu! Näin viimeyönä unta, että olisit tehnyt postauksen, jossa oli kuvia susta, ja video, missä esittelit teidän taloa.;D Niissä kuvissa sulla oli musta tukka, olit hoikka, ja aika pitkä.:D (Minkä väriset hiukset sulla muuten on irl? Ja muutenkin, voitko selittää ulkonäköäs? )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon muutes nähnyt sun kuvan Moottisen blogissa ja tiiän että oot Kauniskauniskaunis >3<
   Miten ihminen voi olla sekä nukkejumala(tar) että kaunis? Älä ole noin täydellinen taino ole vaan :DD Mutimutimutimuti Okei tää on mun oudon kommentti ikinä.mihinkään mutta julkasen nyt silti omalla vastuulla x)

   Poista
 74. Oliksä siellä tän vuoden traconin gosu-nukkemiitissä?:) Ootko muuten gosussa? Jos oot, niin mikä sun nimi siellä on?

  VastaaPoista
 75. ANNIKAAA!!! Meneekö BJD:n peruukki pullipille?? (joo oon tyhmä) Mut voitko vastaa nopeesti?? SUN NUKET ON TÄYDELLISIÄÄÄ!!!!!♥♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoos!♥ (heh toi tieto autto paljon x3)

   Poista
 76. Eäh ihania nukkeja kaikki ;___; <3 Saako tulla varastaa? 8) Juliet on ihan älyttömän söpö vitsi ku noi chipit sopii sille! :) Ja ei vitsi Melody on tossa kuvassa söpö ää sulan. Vautsi miten nukesta saa noin sulosen noinkin jännällä peruukkien ja chippien yhdistelmällä! En siis meinää et siinä olis jotain huonoa, ei todellakaan :D Ja kaikki sun nuket on vaan ihan käsittämättömän ihania sekä ulkonäöltä että luonteelta ;___; (paitsi Dexter on vähän pelottava. ...eikumitä)

  VastaaPoista
 77. Annikainen tuun tänne nyt taas kommentoimaan mutta miusta siun olisi aika nyt pistää Travonista sellanen ilman paitaa oleva kuva sen profiilikuvaksi, vai oletkos erimieltä asiasta B) <33 ?

  mutta ihania nukkeja sulla on edelleen ja tulee aina olemaan uvu

  VastaaPoista
 78. Mitä toi ma petillante pullip tarkottaa suomeks?

  VastaaPoista
 79. Ootsä koskaan hankkinu 8-9" peruukkia sun nukeilles? ja muutenki tuli mieleen kysyy et ooks koskaan tilannu liikeltä, ja jos oot niin kysyisin et minkä kokosen peruukin sä siel hankit? Jos et oo niin koska siinä osastossa josta tahtoisin sieltä hankkia peruukin on kaks kokoo jotka saattais sopii pullipille niin kumman sä valitsisit, 8-9" vai 9,5-10,5". Ite vähän epäilen et onks toi 9,5-10,5" liian iso mut ku taaksepäin menee niin oon kyl hankkinu 8-9" peruukin jota oli tuskaa saa'a pullipin päähän ja melkein heti hyppäs pois, Tosin eri kaupoil uskottavasti se vähän vaihtelee joten..

  VastaaPoista
 80. Tsekkasin sun pullipit netistä. Tarkotan siis että kirjotin niin esim pullip nanette.

  VastaaPoista
 81. Aivan IHANIA nukkeja sulla!! n w n Sofie oot PARAS!!!<3 Aivan PARHAITA!!!

  VastaaPoista
 82. Kelvin-mussukka on itse suloisuudenjumala:3 rakkaus<3

  VastaaPoista
 83. Ihanat nuket!!!!!!! <3<3 Lovetannnnn!!! Ihana Amanda!! Ja Juliet ja Sofie ja Trovon ja Lili ja Melody ja Kelvin ja .... Dexter!!! Annika saa nyt suuren kunnian koska tämä blogi on ensimmäinen blogi jonka lukijaksi olen liittynyt ja tämä on ensimmäinen kommentti jonka olen IKINÄ kirjoittanut!!! Mun blogi:

  world otti teolla.blogspot.com

  Voitko kirjata blogiini?

  VastaaPoista
 84. Oon Travonia päivän ja kuusi vuotta nuorempi:D

  VastaaPoista
 85. Annikah, sun pitäis vaihtaa amskun profiili imperfektiin :3 Niinku melodylla!

  VastaaPoista
 86. Ihania nukkeja sulla! :3 mietin just mite hienoo ois päästä sun kanssa kuvailee, mut asun keski- suomessa ja sää eteläs nii... :(

  VastaaPoista
 87. Mul on sama synttäripäivä ku Dexterillä ☺

  VastaaPoista
 88. Sulla on aivan yber ihania nukkeja >3<

  Tämmönen pikku kysymys: Sähän oot tilannu Travonin ja Jullen peruukit crobidollsilta, nii mitä mieltä oot niitten perukkejen kunnosta? Löysin sieltä ihanat peruukit nukeilleni, mutten ole kuullut tuosta nettikaupasta ennen tätä päivää. Tulin alunperin kysymään minkä kokoista peruukkia Isulille kannattaisi metsästellä (se on yhä yksi kysymyksistä. Eli minkä kokonen peruukki Kelvinillä on ja onko 9'-10' liian iso Isulille? ), mutta aloinkin sitten lueskella nukkeproffaa ja sieltähän minä tämän kyseisen sivun löysin. Onko siellä kovat postikulut ja onko toimitus kuinka nopeeta? Ja onko tilaaminen ihan yber eväselväksi tehty?

  VastaaPoista
 89. Hei, mulla olis semmonen kysymys että minkä väriset nukkejesi obitsut ovat?

  VastaaPoista
 90. Mistä Amandan chipit on? Haluisin katsos mun Amskulle (sama lempinimi:D) ruskeet chipit :) en vaan oo löytäny mistään hyviä... jos tiedät mistä voisi löytyä olisi kiva tietää ^-^

  Our-dollstories.blogspot.com

  VastaaPoista
 91. Ihanat nukettimet! Pakko kommentoida kun kommentteja oli nukke profiileissa 199!!

  VastaaPoista
 92. Mun nuken obitsun ylä osa irtoilee kokoajan:(
  Ja sulla on ihan mielettömiä nukkeja ja sun tarinoitten ideat on ihan mielettömät♥♥♥♥♥  ♥▪♥

  VastaaPoista
 93. Miten sun nuket voi olla noin täydellisiä? Liian ihania pallopäitä <3
  Minkä kokoinen Melodyn peruukki muuten on? Sopiiko hyvin? Olen harkinnut For My Dollista tilaamista, mutta en tiedä pitäisikö ottaa 8-9" vai 9-10"... Tuliko tilaamisessa mitään ongelmia?

  VastaaPoista
 94. Annika, ooksä harkinnut Lilin peruukin vaihtamista? Tms. kun musta lilille sopis jotkut eriväriset hiukset. Siis se on oikeesti ihan sikaihana, mutta siis kuitenkin. c;

  VastaaPoista
 95. Onkos muuten niin, että Sofiella, Lilillä ja Melodylla magneetittamat obitsut ja Amandalla ja Julietilla magneeteilla? Alkoi mietityttää...

  VastaaPoista
 96. ♥ Sun nuket on kaikki niin täydellisyyksiä♥ Oot osannu luoda kaikille niin omalaatuisen luonteen ja ulkonäön, tykkään siitä, että kaikki sun nuket on niin erilaisia. Dexter varsinkin :D. Travonista mä tykkään tottakai, koska omaa taeyang dollte-porte alfredia tilatessani harkitsin pitkään tuota taeyang amaa. En tiedä miksi, mutta Juliet on mun suosikki sun nukeista. Mun mielestä sen ulkonäkö ja luonne on vaan niin täydellinen. Tykkään paljon myös Lilistä ja Melodystä! Ja kaikista sun nukeista.

  VastaaPoista
 97. Oot niin paras Annika! Ja toi Kelvin on ihana <3

  VastaaPoista
 98. Sun nuket on kyllä niin ihania^3^ mikä malli Amanda on? ^.^' ja muuten,

  MELODYYYYY♥♡♥♡♥♡

  VastaaPoista
 99. Oi en Ole varmaan tänne sivulle edes kommentoinut kun en OO ehtinyt x3
  Sun nuket on ihania ja Amandan uudet meikit on ihanat ;3
  Amanda Amanda Amandaaaaa :333 x33333❤❤
  Ja Kelviin x3333❤❤Julle ja kaikki mä rakastan näitä pikku pallo päitä CX <3

  Oot vielä keksiny niille ihanat tarinat ja kaikki tosi hyvin x3!! :3
  Nukkes on niin täydellisyyttä "I love it !!!>3< //(^D^)// \\( o30)\\ !! { -)3)- ~❤
  halit sun kaikille ihanille nukeille "3-' !!
  T:Siniapila

  VastaaPoista
 100. Miten maalasit melodyn chipit ? päältä, alta?

  VastaaPoista
 101. Ihania nukkeja! <3 Varsinkin Lili on suosikkini sun nukeista :)

  VastaaPoista
 102. Ihihiii! ^3^ Kuinka kehtaat tehä nukeistas noin ihania söpsyköitä (nyt mun nukke suuttu mulle kun en sanonu sitä söpsykäks :D)? Joskus mä hyökkään sun sängyn alta ja ryövään sun nuket! >:3 Varaudu siihen! :D Oot maailman onnekkain nukkeilija ku sul on noi nuket! ^3^ Haluun halia niitä! *pus pus* :3

  VastaaPoista
 103. Mömmömmöö!! Ei vitsi!! Nää sun nuket on ihania!!!! Mun lempparit on... ÖwÖ Melody ^3^ Oot ihan paras bloggaaja ja sun nuket on ihan parhaita♥ Mä oon laittanu Melodyn miljoonasti mun taustakuvaks♥ Se on vaan niin iiiiihaaaanaaaa♥♥ kagvhancalgi sekoan!

  VastaaPoista
 104. Sun nuket on niin ihania ja melody on vaan niin ihana ja tykkään myös julietista sekin on ihan.Kaikki on kyllä ihania minä ja mun pulli Carly ollaan ihan koukussa sun blogiin

  VastaaPoista
 105. mite/mistä oot saanu hankittuu Julietille dal maretin simmut? :3 ♥

  VastaaPoista
 106. En vain tiedä, mutta pidän liikaa Amandasta*^*♥

  VastaaPoista
 107. Millon sille porkkana päälle tulee proffa? Se on kaunis!!! *rakastunut* Annika oot mailman paras nukkeilia *palvontaa*

  VastaaPoista
 108. Milloin se Celesten nukkeprofiili tulee?

  VastaaPoista
 109. Laita nopeesti se Melodyn menneisyys Annikka

  VastaaPoista
 110. Millon Melodyn menneisyys tulee ;_;

  VastaaPoista
 111. Näköjään uusia profiilikuvia joillakin nukeillasi^^ I like(;

  VastaaPoista
 112. Suloisia nukkeja, ja mahtava kuvaaja ja kirjoittaja<3 Saanko kysyä, että tuliko peruukkeja tilatessa tulleja? ewe'

  VastaaPoista
 113. Milloin celcen profiili tulee (olihan se celce)

  VastaaPoista
 114. Vastaan nyt Annikan puolesta mutta nuken nimi on Celeste mutta voihan sitä sanoa myös Celceksi

  VastaaPoista
 115. Milloin Celesten profiili tulee? Odotan innolla:)

  VastaaPoista
 116. Celesten profiilia odottelen jo innolla ♥3♥ Pakko on vielä kehua sun söpöjä nukkeja :u:~ ♥
  Ne on vaan niin söpöjä ja kauniita ja ihaniaaaaa !!! \ A^A /

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
 117. Sun kaikki nuket on NIIN täydellisiä♥.♥ Mistä Amandan peruukki on, se on aivan yli ihana! Celesten profiilia odottelen c:

  musicalofpullip.blogspot.fi

  VastaaPoista
 118. ♥Travon i'll love u 4ever ;-;♥
  Sä ja Amanda oikeasti mä en kertakaikkiaan kestä ;-;♡
  Voitko muuttaa meille? Tarjolla lämmin peti ja paljon, paljon kurkkupastilleja♡
  Sä oot mun nukkeidoli ja mun nukke Memory on ihastunut suhun niinku mäki, mut vähän erillälailla :3☆
  Pls vastaa mulle jotain rakkahin Traksu♡_♡

  Ps. terkkuja Memorylta~

  VastaaPoista
 119. Kaikki jotain tappajia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän oo vaan ihania kaikki. Ehkä et ole vain tutustunut nukkeiluun tai sit kaikki sun nuket on jotain lässynlää teletappeja. Sry vaan tää on mun mielipide.

   Poista
 120. Oi miten söpöjä nukkesi ovat ♡

  VastaaPoista
 121. Jee Celestenin profiili on tullut! Yllätyin siitä että kun kukaan ei ole näkemässä, tyttö saattaa viettää tunteja itkien hysteerisesti käsiään vasten. :o voi parkaa...

  VastaaPoista
 122. Ei härreguud Celeste on ihana!
  Sit Lili ~ So cute
  Travon ~ ♥♥♥♥♥♥♥
  Amandaaah on liiaaaaan ihanaaaaah! Oumaigaadoumaigaad! ~
  Kaikilla on nii ihanat luonteet ja ja ja... ~
  NOI PROFIILIKUVAT♥♥♥♥♥♥♥♥♥
  Melodyn profiilikuva! ~♥~♥~♥ Jjoo siis liikasöpö! ~~♥♥~~♥♥
  Dexterkin on upea! ~
  Ja awws! Sun kuvaustaidot on jotain luokkaa 10000000000000000000000000000000! ♥
  Sofkun kuva on kans ihQ! ~
  Tulee mieleen (jostain kumman syystä) karkkimaa! ♥ ehh...
  Ja KelJu! ♥♥
  Juuh... Ihanat profiilit ja ihanat nuket! ~
  Mehh... Ja ihan kivasti kommentteja täälläkin jos vertaa vaikka mun pikku blogihöperöön...
  Millon ihmeessä ehdit kuvata kun päivät on ainakin täällä korvessa missä Livia asustelee, niin pimeitä?!.
  Celeste-rassu itkee? *snyft*

  nukkelandia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 123. Celesten profiili on ihana!♥ Semmonen tuittupää^3^

  VastaaPoista
 124. Voi jeeeee!!! ❤ Ihanaa Celestellä on nyt tullut profiili!! Yh oot tehny jopa Celesten profiilin nopeemmin mitä mä mun nukelle, joka tuli jo ennen Celesteä .... ^^;

  Yhhhhyy !! Celeste saattaa itkeä monta tuntia käsiään vasten kun kukaan ei näe.. Luulin, että Celeste ois vaan noita joka ei piittaa koskaan muista, tai edes itke ja ettei hänellä olisi edes melkein tunteita n w n' ..
  Mutta niin haluan jo tietää miksi Celeste itkee???!!! Kuules Annika, sun on ihan pakko joskus kertoo meille se! Tai sitten Celeste kertoo (/ n y n)/ `

  Mutta silti nyt odotellaan vielä Celesten menneisyyttä! ^3^
  Kyllä Celestellä kai niitä tunteita sitten on : 3

  ~ Mutta oikeesti sulla on Niin paljon kauniita nukkeja! ❤ w ❤
  Ja tietenkin komeita,söpsejä ja niin AWWA ❤
  Mistä sulla on varaa näihin nukkeihin, niitten peruukkeihin ja kaikkiin custom juttuihin!??
  Jopa Amandakin kävi customissa! Mistä oikeesti sulla on noin varaa, owo ❤ Mutta siis liika ihanat nuket sulla ja niillä on niin ihanat profiilit !! \ ( ㅠ u ㅠ ) / ♡ ♡ ♡ ..* yli tuhat sydäntä* ♡ ♡....

  ♡ \(YwY)/ ♡ Mutta siis, kolmas kommentti multa tänne sivulle : O
  Eh ,oonko muka kirjoittanut jo kolme kommenttia tänne?
  Eh... ^^ ~

  Oi, mutta ootan jo että siinä sun kuvatarinassa selviäs toi Celesten juttu.. Ja varsinkin se miksi Celeste ei pidä isäntänsä pihalle laittamasta patsaasta.. Nyt vähän voi tulla aavistusta ⌒ 3 ⌒ ❤❤❤❤❤❤❤❤

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
 125. Vastaukset
  1. Eiks Amanda oo Full custom?

   Poista
  2. Selma: En ole Annika mutta tietääkseni se on Lich Bjd: stä ~
   Anonyymi: Mietin vaan miten Amandan peruukki liittyy sen meikkiin..? :'D

   Poista
 126. Yhyy >n< En löydä Lilin peruukkii enää Lutsilta xc

  VastaaPoista
 127. Oot niin taitava nukkeilija ja sun nuket on niin ihania��

  VastaaPoista
 128. Annika heyy... Voitko laittaa linkin Celesten peruukkiin? Katsos itse olen miettinyt saman tyyppistä peruukkia, mutta eri värisenä nwn

  nukkelandia.blogspot.fi

  VastaaPoista
 129. Milloin Melodyn menneisyys ;-;��

  VastaaPoista
 130. Oikeesti...
  Millon Celesten ja Melodyn menneisyys tulee?
  Toivottavasti pian:)


  Pullipfriends.blogspot.fi

  VastaaPoista
 131. Millon celsten ja melodyn " kurkkaus menneisyyteen" tulee ???? Mutta oikeesti on nää sun nuket ihania ♥♥♥♥♥ eivoi muuta sanoo ku että ihania♥♥♥♥♥

  VastaaPoista
 132. Milloinkas se "Kurkkaus menneisyyteen" -kohta tulee Melody:lla ja Celeste:llä?

  VastaaPoista
 133. Hei! Kyselen vaan, että voisitko kertoa miten teit Celesten chipit? Tiedän kyllä, mitä custom flat chipit on, mutta en oikeen oo varma että miten ne tehdään loppuun asti, ^u^"

  VastaaPoista
 134. Ois voinu kuvitella Travonin theme songin olevan Angel with a Shotgun >:)

  VastaaPoista
 135. ihunia nukkeja saan ekan pullipini ensiviikolla tai sunnuntaina ja se on melissa :33

  VastaaPoista
 136. Wääh niin ihania nukkeja.. Milloin Celesten menneisyys tulee? Ja sofie ja dexter rulaa:3

  VastaaPoista
 137. Oiiih!!!! I H A N I A N U K K E J A ♥ varsinki Softis ja Amanda :DDDDDD

  VastaaPoista
 138. Ihania nukkeja siulla söpsyköitä^^

  Emppu_tiitsu

  VastaaPoista
 139. Milloin Kiran proffa tulee?

  VastaaPoista
 140. Kiran profiilia kaivataan täälläkin! ;)

  VastaaPoista
 141. niin..koska Kiran profiili tulee?

  VastaaPoista
 142. Ihanat nuket <3
  (200. kommentti ;)
  Dexter on mun lemppari *3*

  VastaaPoista
 143. Milloin tulee Kiran profiili?

  VastaaPoista
 144. Oonks mä joku Lilin sisko? Mulla on siniharmaat silmät, vaaleet hiukset ja oon syntynyt 22.10 :DD
  Ja woaaah sun nuket on ihania, milloin tulee Kiran proffa? Ja hehee oon nyt tässä 200. kommaaja :'D
  Ja OMG noi luonteet ja menneisyydet :O
  Ihania! Jatka ihmeessä bloggausta ;)

  VastaaPoista
 145. Mistä tilasit Celesten eyechipsit?? Tai siis sen kello chipin??? I Love it<3

  VastaaPoista
 146. oi sun kaikki nuket on niin ihanii ja muuten millo teet kiran nukke profiilin?

  VastaaPoista
 147. Aaargh mä niin tykkään kuinka sä voit tehä noista sun kuvista ja profiilista noin hienot��Mä niin tykkään

  VastaaPoista
 148. Enpä usko että ehdit vastata, mutta mun on ihan pakko saada tietää, mistä tuo Amskun peruukki on? :3 Se ois täydellinen uudelle tytölleni... ;3;

  VastaaPoista
 149. Voiiiiiiiiii nää on kyllä täydellisimmät nukkelapset maan päällä! Harmi että et oo tehny enää loppuja menneisyyksiä, ku ne on niin hienoja ja omaperäisiä ja taidokkaita ja ja ja

  mut ymmärrän että se on hankalaa joten joten empä enää sinua tällä kommentilla piinaa.^-^


  huijasin!!!!!!*muhahahaaaaaa* oikeesti en voi lopettaa näiden ylistämistä, vaikka oot jo lopettanu tänne blogiin kirjottamisen nii kirjotan nyt silti tänne! *ei omista igtä tai muitakaan kuvasovelluksia;(*
  ensin Amsku... se on niiin söppänä!!!*-* sen peruukki on maailman ihanin...*unelmoi että Amsku eräänä kauniina päivänä lentäisi tänne mulle ja olisin tooooooosiiii ilonen*

  Ja sitten Julle,
  se nyt vaan on niin täykky pikku (meinasin kirjottaa pinkki;)sori julle) pallero!! Mmh ja taas kerran jumaloin tuota peruukkia lentäisitkö amskun kanssa luokseni julle(ok en tiiä tykkäiskö se siitä"^-^)

  ja sitten on Lili

  tuo maailman täydellisin CWR

  anna se mulle

  ai ei

  ;((

  Ja sitten sohvi softis sofkuli sofie thö silmämestari;
  nou annika ei oo laillista omistaa niin söpöö nukkee kun sofie...


  tämä on rikos annika tiesitkö sitä:^^:

  Kira, muuttaisitko säkin luokseni??;^;

  *toiveikas ilme*

  ai eikö
  sä saisit kaikki mistä pidät"^-^

  *puppyface*jookooooooo
  ei sit;;0

  Ja mellu mehiläinen eiku
  Melody on oikeesti niin ihana nimi, ja kun katon Galenee stockina nii se on aika tylsä...
  Mut sit tajusin et sen meikki on ihanan hempee ja raikas!;) ja sen chipit ja peruukki on rakkaus♡♡♡

  sama cellun (celesten;)) kaa, stockina semmonen et en varmaa ite ostais mut niinku sun kaikki nuket nii oot muuttanu sen tommoseks kaunottareks!;;))ja noi chipit*kuolausta*

  jaaa sitten herrat:
  Travsku ja Dexu, ne on molemmat komeimpia(ja söpösimpiä;)) taeja mitä vaan jumala(annika) voi luoda::* ja sit on vielä toi pikku äkäpussi kelvin,, voi pientä!! (Okok ei ehkä kannata näyttää tätä kohtaa kelvinille) mut se ja julle on niiin söpöt yhessä!!!

  enkai unohtanu ketään

  toivottavasti en

  VastaaPoista
 150. Kelvinillä on sama syntymä-/tulopäivä kuin mun nukella Julialla >-<

  VastaaPoista
 151. Millä sovelluksella poistat siimat kuvista? Onko se maksullinen?

  VastaaPoista
 152. Millon tulee Nakan tai brunon tai xenan profiilit

  VastaaPoista
 153. Ihanat nuket siulla.��

  VastaaPoista
 154. Ää sun nuket on niin täydellisiää! Lempparini ovat ehdottomasti Celeste ja Lili! Oon niiiiiin kade :3

  VastaaPoista