Silmämestarin tarina, luku 21


Viime kerralla kuvatarinaa kuvatessani mua kiusasivat hyttyset, tällä kertaa taas traktori. ;__; ..Ei siitä sen enempää, oon vieläkin liian järkyttynyt kertomaan yksityiskohtia tapahtuneesta. 8'D





Viime postauksesta on tainnutkin vierähtää taas yli viikko. Viikonloppu kului mun osalta Desuconin merkeissä (kiitos muuten kaikille coniseurasta ♥), joten en oo ehtinyt tehdä postausta. Mutta nyt oon täällä taas postausintoa puhkuen, wihii!
 Mun teki mieli hirveesti mennä kuvaamaan jatkoa tarinalle, koska tätä osaa oon suunnitellu jo aika pitkään. Kuvatarinaa siis luvassa, toivottavasti tykkäätte! ^^'

Ja kiitos muuten valtavasti viime postauksen kommenteista! ;___; Ootte m~a~h~t~a~v~i~a kun jaksatte aina piristää! ♥
Mutta mennäänpä sen pidemmittä puheitta tarinaan. Ja toivoisin tooosi paljon, että pistäisitte tuolla tarinan keskellä olevan musiikin pyörimään taustalle! >u<


picfic: Teloitusalue



Amanda: *tuijottaa ilmeettömänä eteenpäin ja yrittää rimpuilla köysistä*




Travon: Onko ehdotuksia, miten saamme Amandan palautettua ennalleen? En todellakaan aio pitää häntä koko loppuelämäänsä köysissä.




Dexter: *virnistys* Ehkä voisit saada Amandan ylle langetetun kirouksen purettua tosirakkauden suudelmalla?




Travon: *huokaisee* Unohdin, ettei sinulta voi koskaan odottaa kunnollista vastausta.

Dexter: Kuinka niin? *loukkaantunut* Juurihan minä annoin oivallisen neuvon! Kokeilisit edes, et sinä siinä mitään menetä. Paitsi ehkä huulesi, jos Amanda puree.



Travon: Pää kiinni, idiootti.

Sofie: *istuu kauempana pojista*




Sofie: *katsoo Liliä kysyvästi* Mitä sinä olet mieltä tästä tilanteesta? Miten Amandan voisi saada takaisin ennalleen?




Lili: Suoraan sanottuna en usko, että häntä saa kukaan muu ennalleen kuin Kelvin. Hänen silmämestaritemppunsa ovat sen verran voimakkaita, että niitä tuskin saa kukaan muu kuin hän itse rikottua.





Lili: Usko pois, minä tunnen Kelvinin. Hän on niin kiero, häikäilemätön ja vahva, että yhdistelmää vastaan on vaikea taistella.





Sofie: *ottaa yhtäkkiä tyttöä kädestä* Kuule Lili, minä.. *epäröi hieman*





Sofie: Minä tahtoisin tietää, mistä sinä tunnet Kelvinin. Saisinko udella, missä olet hänet tavannut? 





Lili: *irrottaa kätensä hieman epävarmana* Mmh. Meidän menneisyytemme ei ole kovin mieluista kuultavaa.




Lili: Olen aina yrittänyt olla muistelematta niitä viikkoja, jotka vietin hänen seurassaan vuosia sitten...

Näin jälkeenpäin ajateltuna voin vain myöntää, että ne olivat elämäni kauheimmat viikot.











Pitkistä jonotusajoista kärsivälle teloitusalueelle oli juuri tuotu kaksi nuorta vankia. Toinen heistä oli Pahanpuolen johtajia julkisesti arvostellut tyttö, toinen taas silmämestaripoika, jonka rikkeet olivat salattua tietoa. Molemmat oli joka tapauksessa tuomittu kuolemaan.




Olin silloin toiminut teloittajana vasta pari kuukautta, olin yksi nuorimmista ja kokemattomimmista ammatinharjoittajista.
Nämä kaksi uutta vankia kiinnostivat minua kovasti.




Kun menin katsomaan heitä lähempää, näin epätoivon heidän kasvoillaan. Molemmat olivat kalpeita ja surullisia.




Irrotin köydet heidän sidotuista käsistään, jotta he eivät tuntisi viimeisiä elinpäiviään niin synkiksi. 




"Tässä, saat tämän. Voit halata sitä aina, kun sinun on paha olla."

"Oikeasti? Kiitos paljon, olet kovin kiltti!"




Toinen vangeista kertoi nimekseen Melody. Hän oli suloinen ja iloinen tyttö, enkä ole koskaan nähnyt kenenkään olevan niin kiitollinen vaatimattomasta lahjasta.




Vietin hänen kanssaan aikaa enemmän kuin olisi ollut edes sallittua. Hänen kanssaan oli niin hyvä olla. Vaikka hänen ja Kelvinin vankialue oli pieni ja ankea, hän keksi meille paljon leikkejä, joilla pystyimme tekemään hänen olostaan viihtyisämmän. 





Hän oli myös hyvä akrobatiassa. Olin innoissani, kun hän esitti minulle sulavia tasapainottelutemppuja. Melodysta tuli niiden viikkojen aikana minulle ystävä.




Ja niin tuli Kelvinistäkin. Vaikka hän ei osallistunutkaan koskaan leikkeihimme, hän käyttäytyi meitä kohtaan kohteliaasti ja hillitysti.
Huomasin myös, että kyseessä oli todella älykäs poika. 




Pian todellisuus alkoi kuitenkin pikkuhiljaa takertua mieleeni. Nämä kaksi ystävääni teloitettaisiin tulevina päivinä. Pian en näkisi heitä enää koskaan.

Hetken harkinnan jälkeen päätinkin ryhtyä tekoon, jonka pelkkä ajatteleminen oli teloittajilta ehdottomasti kielletty.



Kerroin Melodylle ja Kelvinille suunnitelmastani. Aikoisin saada heidät pois teloitusalueelta lavastamalla heidän kuolemansa tulipalolla.
En antaisi ystävieni kuolla.




"Lili, olet ihana! Kiitos!"

He riemastuivat suunnitelmastani. Näin, kuinka epätoivo heidän kasvoiltaan alkoi vaihtua taisteluntahdoksi. Tahdoksi selviytyä.




Siitä lähtien aloimme puhaltaa yhteen hiileen.





Kelvinin tehtävä oli suunnitella silmämestarin voimillaan loitsu, joka saisi hänet ja Melodyn muuttumaan näkymättömiksi pakenemishetkellä. 




Minä ja Melody taas etsimme teloitusalueelta reittiä, joka saisi heidät johdettua nopeimmin pois alueelta. 

"Katso! Tuolla on pieni polku. Kävisikö se?" 

"Se näyttää hyvältä. Meidän täytyy kertoa siitä Kelvinille."



Pian kaikki alkoi olla valmista. 
Pakenemisreitti oli valittu, minä taas olin suunnitellut, miten saisin heidän yöpymisrakennuksensa poltettua tulematta huomatuksi.
Heidän oli aika karata.



Yhtäkkiä suunnitelmaamme tuli kuitenkin odottamaton käänne.





Käänne, jota en ollut osannut pelätä.




Melodyn teloitusta oli aikaistettu tavallista nopeammin puretun ruuhkan takia. Mustapukuinen teloittaja tuli hakemaan hänet vain hetkeä ennen sitä, kun hänen olisi kuulunut karata Kelvinin kanssa.





Muistan sen pysäyttävän hetken. Se hetki sai minut niin lasittuneeksi ja pelokkaaksi, etten pystynyt tekemään mitään. En pystynyt liikkumaan, en puhumaan, ja hyvä jos kuulin edes Melodyn avunhuutoja.




"Ei! Ei!"

Teloittaja veti häntä kovakouraisesti kädestä. Melody huusi ja rimpuili hänen otteessaan.



En kyennyt tekemään enää mitään, sillä jos olisin syöksynyt pelastamaan häntä, muut teloittajat olisivat saaneet selville sääntörikkomukseni. Sellainen rike olisi koitunut minun kuolemakseni ja uhkaksi koko suvulleni.

Suljin siis vain silmäni ja yritin olla kuuntelematta Melodyn huutoa.




"En tahdo kuolla! Pyydän!"





Kuulin, kuinka hän hakkasi giljotiinia ja yritti saada itsensä irti.





Ja mitä Kelvin tekikään sillä välin? Näin silmäkulmastani, että hän oli jo lähtenyt pakenemaan teloitusalueelta. Näin hänen virneensä, hänen voitonriemunsa. Hän oli tyytyväinen siitä, ettei hänen tarvinnut ottaa Melodya taakakseen.




"Ei, ei, ei..! Älkää!"





Teloittaja teki sormillaan pienen liikkeen merkiksi käynnistyneestä teloituksesta.





Kuului viimeinen kiljaisu ja terän viiltävä ääni.





"Anteeksi."




"Anteeksi, Melody."




Siitä päivästä lähtien olen miettinyt, miksi Kelvin sai pelastua.

Miksi poika, joka aiheuttaa ympärillään niin paljon tuhoa, sai pelastua tuon herttaisen tytön sijaan?



Kelvinin olisi kuulunut olla se, joka makasi giljotiinissa.



Kommentit

  1. Apua kuvatarina käy aina jännemmäksi ja jännemmäksi D: En malta oottaa seuraavaa osaa!

    VastaaPoista
  2. Tää tunne ku katon bloggerin hallintapaneelista uusii postauksii, ja siellä lukee "Annika blogissa Ma pétillante pullip - 1 minuutti sitten" o.O

    Lili on niiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin ihana♥♥♥ Lili on niin sulonen ja awwawwawwwwws Se on mun lemppari sun nukeista, koska se on niin täydellinen ja kaikkeee ♥
    Ja Melody ;______; Eiii miksiiiiiiiiiii...? Toi kohta ku Lili antaa ton nallen Melodylle ♥ Uih... n///3///n Miks Melodyn piti kuolla? ;____; Byäääääääh!! Annika! Sun pitää herättää se henkiin! Koska... koska Melody on ihanaaaaah♥

    Toi ihan eka kuva on muuten ihan mielettömän söpö ♥ Miten sä osaat ottaa tollasii tosi aitoja ja söpöjä kuvia? Ihan epistä! On epäreiluu ku sä oot noin taitava kuvaaja ja bloggaaja jajajajaja kaikkeeeee ♥
    Ja tää tarina ♥ (Luin sen eilen kokonaan 8D) On aivan ihana ja paras. Ja sit ku siin tulee näit yllättävii käänteitä sun muita ♥ ääääääää... Tää on kertakaikkisesti (onks se sana?) kaikista paras tarina nyt, eilen, huomenna ja aina ♥
    Ja kyllä mä oon vahvasti Dexterin kannalla siinä, että Travonin pitäs pussata Amandaa n3n Kerranki Dexu on oikeessa (eiku...?)
    Kelvin on toooooooooooooooooooooooooooooooooooooosi paha! Se on pahapahapahapahaaaaa >:'( Sen ois pitäny kuolla ei Melodyn ;____; Mut toisaalta jos Kelvin ois kuollu tää tarina ois ehkä vähän erilainen nwn'
    Onhan Lilillä toi nalle vielä muistona Melodysta?~

    VastaaPoista
  3. Oi, aivan ihana!♥ Haluisin lukee näitä kuvatarinoita koko ajan! c:

    VastaaPoista
  4. Ihana. Kerrassaan mainio. Jatkoa pian! <3

    cindyinfairylands.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Aivan ihana. Toivottavasti tulee jatkoa pian.

    VastaaPoista
  6. Osaa olla jo jännäää<3! Mahtavia kuviakakin n 3 n. Tätä blogia ei kyllä mikään muu voita :)!

    VastaaPoista
  7. Apua! Tää oli jotenki niin jännä ja koskettava! Owo.... Nopeesti lisää tätä tarinaa! Tää on koukuttava :D

    Kirsikankukka3.blogspot.fi

    VastaaPoista
  8. Toi musa sopi tohon kohtaan tosi hyvin, se oli ihan hirveetä kun Melody telotettiin ;-----; Kelvin on ihan kakkapylly kun oli niin ilkee ;-----; !!!!! Toi vika giljotiini kuva on tosi aidon näkönen :o oot tosi taitava kuvaaja :) Kelvin oli nii ilkeeee :'( ! Miten saat pysyy sun nuket noissa asennoissa?? :o Se oli nii söpöö kun Lili anto sen nallen Melodylle! Mistä oot ostanu ton Melodyn asun :o se on tosi söpö :3! Tee jatkoa pian! <3

    Oot mun lempi bloggaaja! Sun nukkejen asennot on tosi luonnolliset ja ne on niin söpöjä! Paitsi Kelvin on kakkapää ilkimys vaikka sekin on aika söpö >:( Kuvat on hyviä ja osaat muokata tosi hyvin! Musat sopii myös aina hyvin ja tarinat on MAHTAVIA ! <333 Toi eka kuva oli myös tosi söpö :3! Rakastan sun kuvii ja tarinoita ja blogii ja nukkeja ja kaikkee! Dexulla on pian synttärit niiku mullakin >:) Voin pitää sen kaa yhteis synttärit 8)

    Tee pian sitä jatkoo jookojookojookojookojookojookojookojookojookojookojookooooooooo?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos taas kaikille kommenteista, voi vitsit en osaa kiitellä teitä tarpeeksi! ; - ; Mutta kiitos tuhannesti kaikille! ♥

      IpsIps: Waah kiitos tosta superpitkästä kommentista, ihanaa jos tykkäsit tästä osasta ja hyvä jos musakin sopi! :3 ♥ Kelvin on tosiaan aika kakkapää kröhöm. Mutta siis Melodyn asu on mun kaverilta lainassa, se on Dal Jolien stock-asu ^^

      Poista
  9. Eivoiollatottaeivoiollatotta! *o*
    Tää oli ihan tajuttoman upee tarina ja noi "harmahtavat" muokkaukset sopi tosi ihanasti tähän ❤️ Pianpian jatkoa <33

    VastaaPoista
  10. Ihan yli hyvä tarina TAAS!!! En voi käsittää noita sun kuvaus taitoja! ♥ ♥
    Ne on ihan kässittämättömän hyvät!!!!!!!
    OOn aina ihan innoissani kun huomaan että sulta on tullut uus postaus.
    MIKS OOT NIIN HYVÄ???????? MIKSI!???!!!!!!!!!!!
    Haluun sun taidot. Ja sulla on tosi hyvä mielikuvitus kun keksit aina noin mahtavia tarinoita! ^.^
    Niin suloisia kun nukkesi ovatkin! <3 Ja toi Melody !♥♥ Niin suloinen niinkuin myös lili!
    Uutta postausta innoissaan odotellen: Heidi
    :)) :D

    VastaaPoista
  11. Tosi jännittävä tarina. Mistä sä hankit kaikki noi kalusteet (giljotiini ym.)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih kiitoksia! :3 Noh yleensä hankin kirppareilta kaikki nukkekalusteet, mutta tuo giljotiini on poikkeuksellisesti isäni tekemä ^^

      Poista
  12. Et uskokaan miten iloiseksi tulin kun näin sinun postanneen! >u< Olen kytännyt noin viikon ajan blogiasi taukoamatta milloin postaisit, ja nyt postasit. :D (Ihme stalkkeri minäkin, haha.) Aloitetaan vaikkapa sillä, että olinkin jo odottanut milloin Lilistä paljastuu lisää, ja olen ihan myyty tällä neidin menneisyydelle. ;-; Niin ihanan taustan olet hänelle keksinyt, vau! Jotenkin ajattelin että Lilin menneisyyteen täytyy liittyä jotain murheellista, Lilistä näki kilometrejen päähän että hänellä ei ole ihan helppoa ollut.

    Toi giljotiinikohtaus oli niin ihana, voi Melody-parkaa ;--; <3 Teki ihan pahaa nähdä miten paljon Lili tuntuu hänelle kantavan kaunaa, yh.

    Tämän tarinan toteutus oli myös aivan mahtava (hm, kaikkihan tässä oli mahtavaa). Tuntuu että näet kamalasti vaivaa kun raahaat kaikki nuket metsään, otat giljotiinin mukaan ja sitten vielä kuvaat tämän kaiken. :o En voi muuta kuin arvostaa!

    Kuvanlaatu oli myös hyvä, sait tuon menneisyyskohdan muokattua sillä tavalla että se todella näytti menneisyydeltä, ikään kuin kuvat olisivat vanhoja yms (en osaa selittää, toivottavasti ymmärrät mitä meinaan :D).

    Sulla on varmaan rehellisesti sanottuna paras blogi mitä tiedän. Nukeillasi on niin persoonalliset hahmot, ja tarinasi on vaan yksinkertaisesti nerokas. En malta odottaa että jatkat tätä taas pian! Tämä osa oli loistava. ~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En tiedä mitä tapahtui kohdalle jonka olin kirjoittanut Kelvinistä, lieneekö Blogger kadottanut sen jonnekin internetin syvyyksiin vai olenko itse vahingossa poistanut sen, mutta kirjoitanpa sen uudestaan. Tosiaan, Kelvin on ehdottomasti mun lemppari sun nukeistasi. Pojassa on vaan sitä jotain! En näe Kelviniä lainkaan pahana (siis toki hän on tarinan pahis, mutta kuitenkin), ymmärrän häntä täysin. ;-; <3 Ehdottomasti olen tarinassasi Kelvinin ja Julietin puolella (musta tuntuu että olen vaan häiriintynyt), he olisivat niin ihana pari ja muutenkin awww ;_; Tiedän että Kelvinillä on syynsä olla tuollainen, kukaan ei ole pohjimmiltaan paha.
      Niin että kokonaisuudessaan olet kehitellyt täydellisen hahmon pojalle. ♥

      Poista
  13. TAN TAN TAA! oot ihan sairaan hyvä!!!! Palvon sua!!!! *rupee palvomaan* ja nytten sitä JATKOA!!!!

    VastaaPoista
  14. mahtava! miten sie aina onnistut!? palvokaamme kaikki Annikaa ja hänen nukkejaan! *menee polvilleeen*

    ootko tulossa kawaconiin? (sori, mä kyselen tätä oikeesti kaikilta)

    VastaaPoista
  15. Nyt kun vielä muistan niin kysyn; ootko tulossa syksyllä Traconiin?
    ~Miku_6

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Anna: Eääh kiitos, oon tosi otettu! >////< En oo valitettavasti tulossa Kawaconiin, koska sinne on vähän liian pitkä matka täältä, mutta muuten olisin kyllä mielelläni tullut D:

      Miku_6: Okei apua luin noi sun aiemmat kommentit ja menin sanattomaksi, joten en osaa sanoa mitään järkevää äöäh ;__; ♥ Mutta kyllä, oon tulossa Traconiin! :3

      Superpaljon kiitoksia taas kaikille kommentoijille mahtavista kommenteista, oon tosi ilonen että tykkäsitte tästä osasta! ♥ ; - ; Kiitos kiitos kiitos!! >w<

      Poista
  16. Oii taas niin upea osa! <3 Mä niin rakastan lukea sun tarinoita, näissä on niin hyvä juoni ja nää on tosi taitavasti toteutettu! Jatkoa pian :3

    cheerful-doll.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. OMFGGGGGG miten IHANAKOSKETTAVAKAMALA ÄÄÄÄgh ;3; tää oli samalla nii surullinen ja ihana ja kaikkee ja mä luin tän tarinan tää --> O_O ilme kasvoilla varmaa ja sit olin sillee iiihyhyyhyhäääääii jotenkinnnnnnn tää oli samalla ihana mut samalla pelottava ja koskettava ja jotain jotain jotain jotain...
    emttttt
    oikeesti äkkiä jatkat tätä tai mä ja kaikki muut tulee HULLUIKS ♥♥♥♥♥
    *PALVOO IKUISESTI*
    aamen.

    VastaaPoista
  18. Apuaa, aivan mahtavaa<3
    Tai siis kamalaa, mut ihan mahtava tarina.
    Tää juoni on niiin mahtava ja nyt Lilistä tuli sekä mun lempi nukke sun nukeista, että tän tarinan ehottomasti paras hahmo Travonin lisäks. Eiiieiieiii, Melody oli liian kiltti ja viaton kuolemaan. Eikö niin, et se ilmestyy vielä joskus aaveena sun tarinaan? ^_^
    Jatka tätä piiiiian!

    VastaaPoista
  19. siis mää rupesin suunnillee itkee tos telotuskohas:/ xD
    mut ihana tarina<3

    VastaaPoista
  20. Siis oumaigaad. Lili oli tarinan pääosassa eikä se todellakaan haittaa <3 Melody, tiesin että se on tyttö Kelvinin menneisyydestä 8D Osaan selkeesti ennustaa, eiku
    Mutta siis ihan loistava osa, jota odoteltiin pitkään *merkitsevä katse.* mutta oli odottamisen arvoista ^^ Postaile taas pian ja käy vaikka katsomassa munkin (hehe, munkki) blogia välillä :3

    www.allandstillnothing.blogspot.com

    VastaaPoista
  21. I love <3
    You're stories are very iinteresting!

    VastaaPoista
  22. Mä kuolen. En oo vielä aivan varma mihin, mutta tulen kuolemaan sun ihanan tarinasi takia. Joko kateuteen, ehkä häpeään omia tarinoita lukiessa tai sitten kyynelvirtaan, jonka tämä tarina sai aikaan.

    Jotain niin upeaa, että mitkään sanat ei riitä. Tunnelma oli käsin kosketeltavissa ja kuvat niin mahtavia, että voisin katsella niitä koko loppupäivän.

    Äläkä uskalla sanoa, että Melody kuoli lopullisesti! Eihän? Eihän? :'( Se on liian ihana kuolemaan. Miksi Kelvin ei kuollut? Miksi Melody :( Maailma on aivan liian epäreilu.

    Postaa taas pian, sun kuvat on niin ihania, että niitä voisi katsella vaikka koko ajan :3

    VastaaPoista
  23. En oikeesti saa henkeä, tää oli upea ;___; Musiikki sopi täydellisesti tähän, aaaah toi muistelmaosuus oli niin kaunis ja kamala samaan aikaan, en kestä D: Oot ihan älyttömän taitava kuvaamaan ja saamaan oikeenlaisen fiiliksen kuviin!

    VastaaPoista
  24. Voi Luoja! ♥ En tiedä miltä musta nyt tuntuu, oonko enemmän raivoissani Kelvinille vai surullinen Melodyn puolesta. Viimenen kuva ja Melodyn avunpyynnöt sai mut melkein pillittämään ,_, Sanon tän joka postauksen jälkeen, mutta oot ihan uskomattoman taitava!

    VastaaPoista
  25. Joka ikinen kerta tää vaan parantuu ;-; Oikeesti, sain kyyneliä silmiini Melodyn kuollessa. Miksi sun piti tehä näin ? Olisit antanu sen elää :'( Nyyhnyyh, mutta ihana kuvatarina & jatkoa pian ♥

    VastaaPoista
  26. Wääh, aivan mahtava tarina ╥ w ╥ Tuo musiikki sopi tuohon tarinaan paremmin kuin täydellisesti ಥ _ ಥ Ja Melody on tosi sulonen > u <

    minunsuloisetnuket.blogspot.fi

    VastaaPoista
  27. Aivan mahtavia kuvia!♥ Niinkun aina. Rupesin melkein itkeen, kun Melody kuoli. Äääää, jatkoa nopeesti!<3

    VastaaPoista
  28. *Katsoo järkyttyneenä kuvatarinan viimeistä kuvaa*
    Me-Melody rukka näin ei olisi pitänyt käydä yyh ; __ ;
    Mää meinasin itkee tän jutun takii, ja toi musa toi lisää surua tähän ja yyh
    Apua oikeesti en uskonu et Lilin ja Kelvinin menneisyys ois noin raaka hui :o
    Ihana tarina, jatkhhan mahdollisimman pian n 3 n

    VastaaPoista
  29. Ooh! Tosi mahtava kuvatarina o__o Melodyyy ;__; Esiintyykös tyttö vielä tarinassa vai oliko tämä tässä? Toi eka Juliet-kuva oli the täydellisyys. Jotenki toi asento, tausta, vaatteet, ilme.. Wow! Ja toi tarina.. Möö lisää ;__; Toi kohta missä Lili halaa tota nallea ;__; Aivan ihanaa.

    VastaaPoista
  30. Eikää, Lilin muistelut oli todella upeasti tehty! Vaikka menneisyys olikin niin surullinen ja nyyh ;----;
    Kaikin puolin toosi onnistunut tarina, tykkäsin. Ei, tykkäsin vielä enemmän! ♥

    VastaaPoista
  31. Siis aivan MIELETTÖMÄN MAHTAVA tää sun kuvatarina ;__; ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ voi melody parkaa ;___; mut sä oot saanu tosi elävän näkösen tarinan ja selvästi panostanu siihen ♥♥ mä en vaan tajua miten sä pystyt tekemään näin hyviä, jännittäviä, kiinnostavia ja mahtavia osia tähän! ♥♥ ja sun kaikki nuketkin on vaan niiiin täydellisiä (varsinki melody)♥♥ sanoo melody fani :D mut vaikka sua kuin kiusais mikä tahansa oli se hyttyset tai traktori nii se ei näy millään tavalla sun postauksissa! Ja miten on mahdollista ottaa tollasia kuvia ku mitä esim toi hyppynarukuva! ♥ ihan pakko sanoo et sun kuvat on huippuluokkaa!! ♥♥♥

    VastaaPoista
  32. HNNH, tuo Lilin menneisyyden muistelu sai kyyneleet nousemaan silmiin ;___; Melody-parka, käy niin sääliksi ♥ ;~; Mutta olen ihan satavarma että neitosen elämä ei loppunut siihen, vaan tulemme näkemään hänet uudelleen, eikö niin? > u <

    VastaaPoista
  33. Musiikki oli täydellinen! Kesti tarpeeksi kauan ja oli juuri sopivassa kohtaa!
    Kiitos näistä sun postauksista nää on ihan mahtavia!♥♥♥ Kuvissa on ihana laatu ja muokkaus on huippu luokkaa!
    Tarina oli ihanan elävä ja nukkien eleet olivat todella ihania. OON varmaan HIRVEE PILLITTÄJÄ kun rupesin lopussa itkee. Sait Melodyn kuoleman näyttämään liiankin aidolta ja pakko kysyy.... MISTÄ TOI GILJOTIINI ON!!!!??????
    juu....... JATKOA?

    http://myhoneypullip.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  34. Harmi, että tällä kertaa traktori häiriköi! Ihana kuva Jullesta ja voi eeeii apuaa kt:ta! Koskettava osa ja Dexterin hauskat höpötykset..mitä täydellisyyttä (kuten aina)! :3

    VastaaPoista
  35. Ihania kuvia, kuten aina.:D

    Haluaisin kysyä vain mielipidettäsi, kun olet niin pulliptietäväinen. XD Että olisiko tyhmää jos hankkisin pullipilleni isulin, niinkun ihastukseksi ja ehkä tulevaksi poikaystäväksi? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joanna Nieminen: Awww, kiitos tosi paljon ja jatkoa tulee varmasti pian! ♥ Mä taas oon hirvee pillittäjä kun itken täällä suunnilleen teidän mahtaville kommenteille ;__; Giljotiini on mun isän tekemä! :)

      Anonyymi: Kiitos! :3 Ei se tietenkään olis tyhmää, pullip ja isul -parituksethan on oikein kivoja 8))

      Poista
  36. Aivan käsittämättömän upea! olet taitava ouo!! jatka kun kerkiät :)

    VastaaPoista
  37. Olet aaaivan liian taitava. Nyt on kyllä pakko myöntää että aloin juuri vihata kelviniä xD Mutta tämä kuvatarina.se oli todella hyvä. mutta miksei olisi? olethan sinä tehnyt sen

    VastaaPoista
  38. Waah!!! Aivan ihanaihanaihanaihana osa<3 lovelovelove<3<3<3 en saa tästä kommentista järkevää tekemälläkin, mutta tiedä, että osa oli mahtava.

    VastaaPoista
  39. Tää oli jännä osa:o Miten saat otettuu noin ihanii kuvii?? Äääh:( ite en osaa ees tarkennusta kunnolla käyttää:( Melodyllä on tosi nätti mekko:D Pian jatkoo niin hyyvää taarinaaa

    VastaaPoista
  40. Annika olet nero! Mahtava tarinan jatko taas kerran. Aina onnistut vaan tekemään paremman osan.<333 Ihana ja jatka pian.

    VastaaPoista
  41. kirjotinkin kai jo, mutta melodyn on tultava johkin muuhunkin, on niin ihana<3 paras blogi, paras tarina!:D

    VastaaPoista
  42. Ihanaihanaihanaihana!! Pikku Lili parka ;__; Ja tuo ensimmäinen kuva on upea, en taas ymmärrä, miten saat nuken ja narun olemaan noin luonnollisesti! Ja Miten Julle edes pysyy tuossa pystyssä? O.o Ja tuossa headerissa oleva pyssy on aivan upea, onkos sekin kirpparilta hankittu x3 Palvon sinua! Saat tulla sitten syksyllä Traconiin ja kesällä kaikkiin mahdollisiin miitteihin, että voin kuolata lattialle nukkejesi perällä <33 Ihanat asutkin kaikilla <3 Mistäs olet hankkinut tuon miesteloittajan? 8) Melodyn mekko on ihana, onko se Jolien stock? Ja sitten vielä, mielestäni tuo
    "Hänen kanssaan oli hauskaa. Vaikka hänen ja Kelvinin vankialue oli pieni ja ankea, hän keksi meille paljon leikkejä, joita pystyimme leikkimään pienestä alueesta huolimatta." kuva oli niin herttainen että sulin sille, Melody näyttää vetävän Liliä mukanaan, ja tytöt ovat niin onnellisina c: Olen aina ihan innoissani, kun postaat; teet aina laadukkaita ja pitkiä kuvatarinoita ja kuvasia ja nukkesi ovat upeita! Olet jumala, myönnä pois <3

    littledollplanet.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja vielä, että kun luin tuon musiikkikohdan vielä kolmannen kerran uudelleen, minua alkoi jo itkettää ;__; Lili ja Melody olivat niin aitoja ;__; Ja toteutus oli paras mahdollinen, aivan upeasti hahmojen luonteet tulivat esiin ja musiikki sopi tähän taas todella hyvin!

      Poista
  43. Ensinnäkin, tää tarina on upein tarina mitä oon koskaan nähnyt tai lukenut ♥ Oon niin onnellinen että oot jaksanut jatkaa tätä tarinaa ja ootan kyllä aina innolla näitä siun tarinoidesi uusia osia, koska ne kaikki on niin mukaansa tempaavia ja omalla tavallaan tosi uniikkeja >////< ! Osaat hyvin kaikki toteutukset ja et oo koskaan tehnyt sekavaa tarinaa, jota olisi hankala lukea. Vaikka näitä siun tarinoitasi on helppo lukea, niin se ei silti tarkoita sitä, etteivätkö nämä jättäisi mysteereitä matkaansa ö3ö *mystinen Dexterface tähän näin* NÄMÄ OVAT NIMITTÄIN MYSTEERISIMPIÄ TARINOITA FOREVERRRHH (ja näin saan kommentin laadun katoamaan köhhups)

    Mutta mä en voi itse asiassa sanoa sitä että kenen puolella tässä tarinassa olisi. Vaikka sinä (sekä me kaikki köh) tiedämme että palvon ja jumaloin Travonia nukkena sekä persoonana, niin silti en voi sanoa olevani edes sen komistuksen puolella, koska se olisi jotenkin..inhimillistä XD Siis kun kaikki sinut nukkesi omistavat totta kai sen pimeän sekä valoisan puolensa, toisilla se pimeämpi puoli on näkyvillä enemmän, kun taas toisilla se valoisampi. Ja jos mä nyt alkaisin säälimään niitä valoisampia nukkeja niin loppuen lopuksi paljastuu, että niilläkin on omat pimeät puolensa tai jos vihaisin niitä pimeäpiä nukkeja (lol pimeetä ja valoa öh mutta jatketaan) niin sitten loppuen lopuksi saisin tietää, että heilläkin on takanaan menneisyys, jossa heillä oli vielä jotain iloa. Loppuen lopuksi siis en voisi sääliä tai olla kenenkään puolella joten sen takia en ole kenenkään puolella tässä siun tarinassasi ! Tykkään mielummin seurata tätä siun neroa luomustasi ulkopuolisenahenkilönä, niin tästä siun tarinastasi saa ainakin minun mielestä paremmin irti >3< !

    HALLEEELUJAAAAAH TRAVON on niin seksikäs ♥♥ (kommentin laatu katosi taas jonnekin.....) Rakastan Travonin persoonaa ja sitä miten hän huolehtii Amandasta (x MUTTA TOISAALTA *kämäistä naurua* Dexter kyllä vetoaa minuun köhköh en kehtaisi sanoa tätä mutta hyvällä huumorillaan ja vatsalihaksillaan 8DD Ihan hyvä vaan että pidät näissä tarinoissa Dexun paitaa auki, nyt enää sun pitää avata toi Travonin paita..tai ainahan mä voin tulla sen avaamaan B----) (tässä vaiheessa vien ton limun pois niin toivottavasti kommentin taso paranee köh)

    ; - ; Yäh mä kuolin kun pistin ton musiikin päälle ja luin ton tarinan lopun ;/////; Se oli nimittäin jotain liian kaunista ja upeaa. Toi musiikki toi niin vahvaa ja synkkää tunnelmaa tohon tarinaan ja se sopii tohon rankkaan ja kauheaan menneisyyteen ;n; <3

    Tai sitten myös toi menneisyys paljasti jotain Kelvinistä; Kelvin on nimittäin maailman kieroin tyyppi johon oon törmännyt ! (mutta kierous on vain hyväksi hehe ¬‿¬) Vaikka toi Kelvinin menneisyys ei vaikuta mitenkään maailman ihanimmalta Kelvinin näkökulmastakaan, niin oli kyllä ihanaa nähdä Kelvininkin sitä hieman lempeämpää puolta kun tämä meni pelastamaan Julietin ja jätti Sofien tappamisen toiselle sijalle > 3 <

    Mutta wow tätä neroutta voisi vielä ihastella pitkällä romaanilla mutta taidan lyhentää vikat ajatukset tähän: 1) MITEN ITKUKUVATARINAAN SAA MAHTUMAAN HUUMORIA oot genius >83 2) Seuraavalla kerralla Travonin paita on auki, okei ? 8) 3) noi kuvakulmat, kuvien laatu ja vuorosanat...q____q *alemmuuskompleksi* 4) SUN NUKKEJESI ASUT HALLELLUUJAAAAH liikaihania ♥♥ 5) Oon otettu että käytit tota nallea tarinoissasi 。◕‿◕。 6) tätä sun tarinaa on niin mielenkiintoista seurata, kiitti <3 7) luin eka ton otsikon että "Travon vs. minä" ömm 8).....8)))

    ps. hyvää aikaista syntymäpäivää Dexu poju 8---33 (sonja kuittaa ja jättää köh laadukkaan kommentin tähän)

    VastaaPoista
  44. Miten, MITEN ihmeessä tuo ensimmäinen kuva on mahdollinen!!?? Miten nuken sa pysymään noin, mitämitämitä?????????''''
    Noh, kuvatarina on tosi jännä, nuket söpöjä kuten aina. <3
    Koska olen taas laiska ja kiieinen, en ala kommentoimaan tätä enempää, mutta kiitosjanäkemiin!

    VastaaPoista
  45. halleluuja ihana toi eka julle kuva ; 3 ; ja tää kuvatarina oli jälleen tosi upee, toi melodyn, kelvinin ja lilin "tarina" oli jotenkin tosi koskettava ! ja sitten toi kun melody tapettiin, niin olit kuvannu sen tollee hienosti o u o ♥

    VastaaPoista
  46. Tämä oli ehdottomasti paras ja koskettavin kaikista tarinasi osista tähän asti! *____* Lili on kertakaikkiaan ihana hahmo, neiti on tavallisesti niin vakava ja kylmä, mutta menneisyys kertoo jotain aivan muuta. <3 Kaikkien nukkiesi (vai nukkejesi, miten tuo taivutetaan) luonteet ovat niin aitoja ja inhimillisiä, kaikilla tarinan hahmoilla tuntuu olevan hyvät ja huonot puolensa. (Paitsi Dexterillä, jolla ei ole huonoja puolia. 8D)

    Tuo kohtaus jossa Lili kertoo suhteestaan Kelviniin on upea, musiikkeineen kaikkineen. ;___; <3
    Kuvaathan joskus Liliä ja Melodyä yhdessä? Lili vaikuttaa niin inhimilliseltä hahmolta, olkoonkin että tämä tappaa työkseen muita nukkeja. > w <'' Jostain syystä en vieläkään pysty olemaan pitämättä Kelvinistä, vaikkei tämä tehnyt mitään pelastaakseen Melodyn. Jotenkin tämä tuntui tajuavan että toivo on jo menetetty.. en osaa sanoa. :D Jään malttamattomana odottamaan jatkoa! :3

    VastaaPoista
  47. Miten sait kuvan Julietista hyppynarun kanssa? Tarina oli tosi koskettava ja se musiikki sopi siihen. Tuli melkein itku silmistä.

    VastaaPoista
  48. ed. Niinpä?

    ja että miten muokkaat kuviasi ja millä?

    VastaaPoista
  49. vau. uskomatonta!! miten pystyt oikeasti joka ikisessä kuvatarinassa saada minut lähelle itkupurkauksia?! oikeasti, aivan uskomatonta!!

    mistä saat nuo veret? taisiis monissa tarinoissasi on ollut verta, ja mietin että eihän se ketsuppia kai ole? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäinen anonyymi: Oi kiitos, kiva jos se kosketti <3 Se hyppynarukuva on otettu jälleen kerran siiman avulla, eli hyppynaru roikkuu siiman varassa :3

      Toinen anonyymi: Muokkaan kuviani Photoshop Elementsillä :)

      ~Fili: Kiitos tosi paljon! >u< ♥ Haha, oon joskus kokeillut ketsuppia, mutta se ei oikein toiminut. :D Mutta käytän nykyään verenä netistä tilattua teatteriverta! :3

      Poista
  50. Voi apua, tämä on niin upea! Haluaisin kirjoittaa vaikka kuinka pitkän kommentin, mutta sen voi lyhentää näin: Aivan ihana, dramaattinen ja jännittävä. Jatkoa odottelen :')

    VastaaPoista
  51. Eikäääääh ;____; en malta odottaa seuraavaa osaa ;333

    VastaaPoista
  52. miten saatsun nuket pysyy pystys D:

    VastaaPoista
  53. Upee tarina ja kuvat <3 Mut..Melodyyyh! DDDD''''': Niin väärin et se kuoli... *nyyhkis* Upee tarina silti, oot taitava kirjoittaja ja kuvien ottaja :)

    VastaaPoista
  54. nyyhkäyspyyhkäys melodyyyyy :'ccc miks melody ja sofie on nii söpöi ;-; ja tiiäkkö mitää hyvii kameroit (muita ku sun 8D) koskaa saan ehkä kameran ja haluun yhtä ihanii kuvii ku sul ;____; ♥ ~

    VastaaPoista
  55. Oot kauheen ilkee ku itketät minuu. ;;__;;

    VastaaPoista
  56. Melody! Ei ei ei... Se on mun suosikki. Ja nyt se meni kuolemaan argh! No minkäs sille voi, mahtava tarina!!♥♥

    -Pasteija-

    VastaaPoista
  57. Lolol oon vuosii myöhäs :D mut aivan liian liikuttava apua älä tapa muaaa ;___;

    VastaaPoista

Lähetä kommentti