Haamujen tarina, luku 18






Hellurei hupsut tupsut! :3 ♥

Hiii sieltä se kesä tulee, enää muutama vaivainen viikko ja päästään lomailemaan! Tsemppiä kaikille, joilla on vielä loppurutistus koulussa meneillään :--3 we can do it !

Tänään olisi kuvatarinan vuoro. Suosittelen kernaasti lukemaan tämän osan ennen tätä uutta osaa, jos ette ole vielä sattuneet sitä lukaisemaan. ^-^' 
Mutta sen pidemmittä löpinöittä menkäämme tarinan pariin! 



picfic: Kertomus hirviöstä



Kelvin: Juliet, hei..




Kelvin: Tämä mykkäkoulu on kestänyt jo tarpeeksi kauan. Kertoisit jo, mikä on vialla. 




Kelvin: En voi auttaa sinua mitenkään, jos et selitä minulle, mikä mättää. 





Kelvin: *korottaa ääntään* Juliet, kuuletko? Tulisit edes alas sieltä.




Juliet: *käännähtää Kelviniin päin tuohtuneena* Mikset itse tule tänne ylös? Sinähän olet aina ollut niin taitava kiipeilijä.




Juliet: *sarkastisesti* Ainiin, tosiaan - ethän sinä pysty, koska sinut on myrkytetty. Olet sen takia jo varmaan niin heikossa kunnossa, ettet saisi nostettua jalkaasi tämän saakelin puun alimmalle oksallekaan!





Kelvin: *on hetken vaiti, luo katseensa maahan*
Mistä sinä sait tietää?

Juliet: Joku sinun punapäinen ystäväsi tuli ilmoittamaan siitä minulle, kun olit hakemassa yksi päivä polttopuita. Hän puhui jostain...jostain typerästä tehtävästä, jota et ole suorittanut ja joka on annettu nyt jollekin toiselle.




Juliet: Oli se tehtävä mikä hyvänsä, olen joka tapauksessa niin... niin surullinen ja vihainen, ettet ole kertonut minulle! Olet vain valehdellut päin naamaani.



Juliet: *kysyy ennen kuin ääni romahtaa* Voisitko nyt edes kertoa, minkä takia?




Kelvin: *tuijottaa tyttöä hetken vaiti*




Kelvin: *nojautuu puuta vasten* Minä voin kertoa sinulle kaiken, Juliet. Se ei ole enää mikään ongelma,




Kelvin:  *yrittää selättää yskänpuuskansa* - jos tehtäväni on kerran päättynyt.







Kelvin: Muistat varmaan, että olen aina sanonut sinulle tehneeni kaikki pahat tekoni vain, koska olen sisimmältäni hirviö. No, se pitää edelleen paikkansa. 
Mutta totuus on, että osa siitä hirviöstä on erään toisen aiheuttamaa. Tämän punatukkaisen naisen, jonka tapasit.





Kelvin: Celeste on keinoja kaihtamaton bisnesnainen, kuten monet taidokkaat noidat ovat. Hänen loitsubisneksensä vaativat paljon strategisia, väkivaltaisia siirtoja, joita hän ei kuitenkaan voi itse toteuttaa, sillä noidat eivät voi valansa takia tappaa tavallisia kuolevaisia – eivät ainakaan suorasti. Siksi hänen on alusta asti ollut turvauduttava palkkatappajaan.

Ja kuka olisikaan ollut parempi palkkatappajaksi kuin pahamaineinen nuori silmämestaripoika?




Kelvin: Kaikki sujui mutkitta monta kuukautta, kunnes Celeste kertoi seuraavan kohteeni. Se ei tällä kertaa ollut vain yksi henkilö vaan kokonainen laji: silmämestarit, jotka "vahingoittavat bisnestäni omilla tehokkailla loitsuillaan markkinoilla". Raadollisesta kilpailusta kummunneen vihan ohjaamana hän halusi minun tappavan heidät kaikki. Aivan kaikki. Jokaisen, jonka syntymätodistuksessa luki "silmämestari". 





Kelvin: Palkkiona siitä minä ja minun vanhempani säästyisimme. Jos olisin kieltäytynyt, Celeste olisi palkannut minun tilalleni jonkun, joka olisi tappanut samalla myös minut ja vanhempani.





Kelvin: Niinpä minä muutuin entistä tunteettomammaksi tappokoneeksi. Henkiä lähti hengen perään, ja vain, jotta vanhempani saisivat pysyä elossa.





Kelvin: En olisi saanut epäröidä. Epäröiminen maksoi minulle lopulta omat vanhempani.
Kun jäljellä oli nimittäin enää muutama silmämestari, aloin hidastaa tahtiani ja otin takapakkia. Siitä rangaistuksena löysin kotipihani kiveykseltä äidin ja isän.





Kelvin: Olin niin vihainen, että olin jo valmis menemään raatelemaan Celesten riekaleiksi. Mutta hän ehti ensin. Hän huijasi minut juomaan myrkkyä, joka tappaisi minut parin vuoden sisällä.





Kelvin: Silloin kelloni lähti käyntiin. 
Celeste lupasi antaa minulle vastalääkkeen, jos tuon hänelle viimeisen silmämestarin ruumiin. Viimeisen silmämestarin tiedettiin asuvan saman katon alla kahden vahvan taistelijan kanssa, joten tehtävään ei kyennyt kukaan muu kuin minä. 




Kelvin: Mietin useita kertoja, ryhtyisinkö todella tähän. Kumpi meistä loppujen lopuksi ansaitsisi kuolla: minä vai viaton lajini edustaja? Niin juuri. Vastaus oli ilmeinen.




Kelvin: Ja sitten tulit sinä, Juliet. Sinä ärsyttävän kaunis, luotettava ja erikoinen tyttö, joka olit valmis tekemään mitä vain vuokseni. En voinut kertoa sinulle myrkystä, sillä tiesin että se olisi musertanut sinut. Sinusta minä sen sijaan sain voimaa yrittää vielä pelastaa nahkani. 





Kelvin: Mutta ei, en minä siltikään siihen pystynyt. En ole pystynyt tappamaan maailman toiseksi viimeistä silmämestaria, sillä se tuntuu liian pahalta – jopa minusta. 
Siksi tällä tarinalla on minun kannaltani...hm, hieman huonoa enteilevä loppu.




Juliet: *tuijottaa poikaa typertyneenä* Kelvin.. 





Juliet: Sinä olet siis tiennyt siitä lähtien kun tapasimme ensimmäistä kertaa, että olet myrkytetty. En voi... en vaan voi uskoa tätä todeksi.




Kelvin: Olen pahoillani, etten ole kertonut sinulle koko totuutta aiemmin.





Kelvin: Olisiko sinun aika tulla jo alas?

Juliet: *sopertaa hiljaa* Mmh, kyllä kai...




Juliet: *ote lipeää* Aaah..!





Kelvin: *ottaa tytön kiinni* 




Juliet: *tuijottaa Kelviniä mitään sanomatta*




Kelvin: *tarkkailee tyttöä ilmeettömänä*




Juliet: *kietoo kätensä yhtäkkiä pojan ympärille* Hitto sentään, sinä et saa kuolla, et saa! Minä en anna sinun kuolla, senkin typerys! *purskahtaa hysteeriseen itkuun*





Kelvin: Olen pahoillani.








Kommentit

  1. Uuu ihana osa :3 Toi kuva mis julle istuu puussa ja kelvin on alapuolella, on tosi hieno!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh... Oon samaa mieltä*Q* tää kuvatarina oli taas hirveän ihana ja hyvin kuvattu!

      Poista
    2. Minä: MÄ TIESIN ET SE KOPPAKUORIANEN KUOLEE JOSKUS ;___;
      Mizumi: ö___ö miks itket??
      Minä: NO HEMMETTI EN MÄ RIEMUSTAKAA HYPI KU KELVIN-RAUKKA VIATON MURSU KUOLEE ;___; tosta hyvästä et pääse seuraavaa miitiin D:<
      Mizumi: ö > ö ei Kelvin oo mursu
      Minä: NO VOI PARSA SUN KANSSAS D:< KELVIN ON SELVÄSTI MURSUKANA ;___;

      Annika älä lumoo mua näin <33

      nellannuket.blogspot.com

      Poista
    3. Pahoittelen pirullista kommenttiani xc


      nellannuket.blogspot.com

      Poista
    4. Mizumi on siis mun halimussukka snapstarini (kurkatkaa mun blogin nukkeprofiilit niin saatte lisää tietoo :D)

      Poista
  2. Oijoi, upea tarina ♥ !!
    Kelvin ja Juliet on kyllä vain niin suloinen pari, etten kestä^^

    VastaaPoista
  3. Aivan ihana kuvatarina. Kuvat ja nuket ovat niin täydellisiä ja tarinan juoni on todella hyvä. Miten sinä voit olla näin hyvä tekemään kuvtarinoita? Juliet on kyllä niiin kaunis.

    VastaaPoista
  4. Ihana postaus, ihanat kuvat, ihana musiikki ja ihana tarina:3

    VastaaPoista
  5. Ihana postaus, Juliet ja Kelvin on ihana pari ja kuva oli otettu tooosi hyvin:)!♥️ Menneisyys juttu oli mahtava!!!0.0♥️♥️♥️ Ootteken uutta postausta!♥️

    VastaaPoista
  6. Viimeinkin jatkoa kuvatarinalle!
    Juliet ja Kelvin on ihania♡♡♡♡
    Äkkiå seuraava osa, ennenku kuolen :D en kestä ku juoni on niin hyvä :3

    VastaaPoista
  7. wau mikä KT! Alan pehmeneen tälle uuden puolen omaavalle Kelvinille <3 Sää oot niin taitava kuvaaja ja tää tarina on mahtava<3<3<3

    VastaaPoista
  8. Että Annika taas aivan ihna osa!!!!! Meinasin jo alkaa itkeen täällä ja vielä, kun kaikki oli melkeen kotona! ;;;;;;;; nnnnn ;;;;;;;..... Liian ilkeetä! Kelvin ei saa missään nimessä kuolla, pikku Kelvin! Mä jotenkin arvasin tän juonen,,, ; __ ;~ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥ ❤ ♥!!!!!!!

    Eikäääää! Aivan hirveetä et Kelvinin on ollu PAKKO tappaa kaikki silmämestarit..... ❤ Kelvinnnnn ❤ Mä tieeesiiiin, että kelvin on viisas eikä tapa Sofieta! Mutta WÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄH! Siis kai sä tajuat, että mäkin nin kuolen jos Kelvin kuolee.... (Ö,__,Ö)...

    Luulin jo, että Jullelle käy huonosti kun meinas tippua puusta vaarallisesti........ Kelvin ja Juliet on niin söpö pari! Kelvin kyllä on niin hyvä puhumaan noin koskettavia....... ;; - ;;~
    Nouuuu!!!.... *, - ,*

    ÄÄÄ.. Okei nyt yritän olla melkeen ITKEMÄTTÄ niin liian koskettava ja oikean elämän tuntuinen osa! En tajua miten sä voit Annika olla näin paras kuvatarinoissa. ❤, - ,❤
    Jatka jatkaaahhh! y n y......

    Eikä tulin juuri oikeaan aikaan kommentoimaan. Näin bloggerista sun postauksen vaan 2 min sitten .... Eiiii... Vielä on pakko sanoa, että KELVIN EI SAA KUOLLA, Kelvin sun ois niin pitänyt sanoa aikoja sitten Julietille siitä.. ; w ;

    Annika oikeesti saat mut joka kerta sanattomaksi..!! ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ ❤ *tuhatmiljoonaasataatriljoonaasydäntätaas* A, w ,A~ ♥

    ~Siniapila~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nin, niin ja Kelvin on aivan liian söötti kun halaa Julietia.. ♥ ˘. 3 .˘ ♥

      Poista
    2. Kelviiiiiiin!!!!!! Et saa kuolla siihen myrkkyyn!!!!! Mun rakkaanii!!!! Liian surullista! Miten Jullelle käy?!! *3* Joo oon surkee tekee tollasii hienoi emojeita... Mut Kelvin, mun oma raksuni, älä kuole!!!!😩

      Poista
  9. Wääh♥ ANNIKA KUKAAN EI KUOLE MUUTEN SYÖN SUT x))))) Tuli taas tälleen ohimennen mieleen, kun puhuttiin (kai) Traconissa siitä muskelimiehestä, joka vilahti jossain osassa 8))

    Mut herranjumala onks Kelvin nyt joku nallekarhu vai xD Okei mitä :D Mut äähhhäähhää meen ihan sanattomaks älä jätä tätä tälläseen kohtaan xD ♥ Sit joudun vaan kuoleen ja miettiin tätä tarinaa seuraavat kolme viikkoo:D

    Hei haluutko kertoo mulle miten jaksat aina postata? xDD Mulla ois varmaan päälle 50 julkasukelposta kuvaa mut sielä ne homehtuu muistikortin uumenissa ja aina välillä oon silleen '' Vois postata- njääh en jaksa'' D: Okei voisin ryhdistäytyy mutku ykski lapsi vaan makaa ruumiittomana atomeina mun laatikossa xD (nii-in en oo muistanu/jaksanu tilata obitsuu) :p

    Köh menee taas vähän asian vierestä taa kommentti X) (köh siis mitä ainahan mää kommentoin vaan sun kuvia x) ) Mutmut mistä oot pölliny ton asun mikä on Jullella päällä? DDD:: *tahtootahtoo*

    Ja ööääh toi eka kuva ♥ Saanko syödä sen <33 ;) Siinä näkyy vaan niin hyvin noi värit ja nukkelainenkin on ihan täydellinen☻ Hehe tosiaan jos oot mun sekavasta kommentista ymmärtäny että tykkään nii oot aika taitava xD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oh gosh kuin pelottavalta kuulosti toi ''ykski lapsi vaan makaa ruumiittoman mun laatikossa'' xDD X)))))))

      Poista
  10. Ei vitsi, ihana postaus Annika!
    Oot varmasti paras nukke blogaaja jonka tiedän! ♥.♥

    VastaaPoista
  11. Vastaukset
    1. Hitto vieköön typerä blogger! No siis voi Julietia! Ei sen ihana poikaystävä saa kuolla! Lyrakin(joka vastustaa syvästi tappamista) tappais juuri nyt Sofien säästääkseen Kelvinin. Ja oikeesti tää on taas jotain niin täydellisesti tehtyä ja sun nukkes on niin täydellisiä ja Luna on ärsyttävä (se tappaa mun käden(se on koira) kun vetää mua eteenpäin vaan... Ja muuten. Onko jotain keinoa jolla obitsun sais olee keikkumatta?

      Poista
  12. Mä en kestä jos Kelvin kuolee, koska Juliet muuten sortuu. TÄÄ JUONI ON NIIN HYVÄ♥ Kuvat olivat mahtavia, oot niin paras nukkeilija:* T: Hobitti♥

    VastaaPoista
  13. Omg, this story is so great! You are the best doll photographer i've ever seen! But i hope Kelvin won't die >. <

    VastaaPoista
  14. Apuaaaaa! Herran jestas Annika, herran jestas! Oon aivan sanaton...

    Aivan upea osa taas kerran! Oon kateellinen taidoilles! Ääh en saa mitään kirjoitettua... Mutta siis, aivan upea osa (ttaisin sanoa sen jo) Nukkesi ovat kauniita, ja kuvauspaikat juuri tilanteisiin sopivia. Pidän kuvaustyylistäsi ja muokkaukset olivat juuri hyvät♥ Ja jatkahan taas pian, en malta odottaa!~

    VastaaPoista
  15. WAU oon sanaton! OuO Oikeasti Annika taas sä teit sen, täydellinen osa!!!!♥♥♥ Ja Juliet on niin ihana!!^3^
    Mua käy sääliksi Kelviniä!!! ;n; Toivottavasti postailet taas pian!^^ ~daydreamerpullips.blogspot.fi

    VastaaPoista
  16. Apuaa! Annika sä tarvitset jonkinlaisen palkinnon maailman parhaan draamatarinan kunniaksi! Rakastan Juliettiaa! Ja kelvin on ylisöpö! ♡.♡
    Jos kävisit kurkkaamassa
    worldinmydollseyes.blogspot.fi

    VastaaPoista
  17. Oooooooiiiiii ihanan osa jälleen kerran *Q* yh en kestä... Annika oot niin taitava kuvaaja!

    VastaaPoista
  18. Ihana kuvatarina! Aina jaksan hämmästellä nuita sinun uskomattomia kuvaustaitoja :) Todella ihana tuo kuva Amandasta, niin ihanan kesäinen (3

    VastaaPoista
  19. aww apua niin ihanan surullinen tarina ;-;
    luin tän ekankerran kävellessäni kotiin, joten en oikein kunnolla pystynyt keskittymään, mutta siis aivan täydellinen tarina taas kerran!
    Juliet on niin ihana nuo ripset awwww :3
    KELJU♥
    plussaa musiikista, aivan täydellinen valinta tähän♥

    VastaaPoista
  20. Apua alan kohta itkemään, musiikki sopii tähän osaan liian täydellisesti ;__;
    Osaat tehdä niin käsittämättömän kauniita tarinoita.

    VastaaPoista
  21. Hui kamala kuinka suloista! ;--;;; Kelvin ja Juliet ovat liian suloisia! ♥
    Musiikki sopi aivan täydellisesti tähän tarinaan!

    VastaaPoista
  22. Kelviniä ja Julietia alkoi käydä sääliks :c
    Mut ihana ja niiiin upeesti toteutettu tarina! ♡

    VastaaPoista
  23. Ihana tarina! Juliet ja Kelvin on kiva pari! <3 Jatkoa pian :-)

    VastaaPoista
  24. Äääws ihan huikee tarina taas kerran, jatka pian ;-; ♥

    VastaaPoista
  25. Love love!!! Rakastan hirveesti näitä kt!! Jatkoa piannnn

    VastaaPoista
  26. Awww.. Tää oli jotian niin kaunista!! <3 En malta odottaa seuraavaa osaa ;)

    VastaaPoista
  27. Ihan sairaan hyvä kt taas kerran!♥ oikeesti voi kelvinii ja julietii!♥ Pian jatkoo!! Oi oikeestiiii aina ku nään et sä postaat niin oon vaan silleen: "ANNIKA POSTAS!!!!!!!!!!!" ja jos oon koneel ni hyppään siin tuolis ilmaa ja kun tuun kattoon postaustas ni jos kone on yhtään hias ni sit mä tyyliin kuolen tänne ku ei jaksa oottaa... Jatkoa jatkoaaaa!♥♥♥♥ Ootan sun postauksii yhtä paljo ku jotai super kivaa juhlaa♥

    VastaaPoista
  28. aaw tää on jotain niin hellyyttävää. <3 kelvin ja julperi ovat vaan liian ihania en kestä. joko seuraava osa tulee?
    -Tim

    VastaaPoista
  29. Kelvin ja Juliet on yhdessä niin sulosia että.. että en osaa sanoa mitään. Ihana picfic joka tapauksessa! En tahdo että Kelvin kuolee yyh ;o; Toivottavasti se selviää jotenkin jollain ihmeellisellä ja upeella keinolla (joita sun blogissa on ollut ihanan paljon n_n) koska Kelvin on vaan niin söpö. Julietkin on ihana ja upea ja sillä on vaan niin ihana luonne ja "rooli" tarinassa :3 Odotan innolla jatkoa! c:

    VastaaPoista
  30. Vaikka tämä onkin monta kertaa jo mainittu kommenteissa, Juliet ja Kelvin ovat aivan järkyttävän söpö pari :D ♥
    Rakastan näitä tarinoita joissa joku nukeistasi kertoo menneisyyteensä liittyvän tarinan, näitä on todella mukava lukea ~

    VastaaPoista
  31. Ääää ihana osa♡
    Paljastui paljon Kelvinistä...
    Annika, mistä saat inspikset näihin?!
    Ja, Annikaaa, tuu Linnanmäelle 27.5. koska mä tuun ;)
    Oon laittanut noin aiemminkin mutten muista mihin postaukseen :D

    VastaaPoista
  32. ÄÄHÄHÄHÄÄÄÄÄ miksimiksimiksi Kelvin jaJuliet on niin söpöjä wähwähwäh ;_____;

    Ennn taida kestää ei Kelvin saa kuolla täon julmaa julleparka ;-;
    Jjajajajajja äkkiä jatkoa en malta oottaa mitätapahtuu 8))))

    JJa tuo alotuskuva WUAHH täydellisyyskuolema hyvästi kuolen nyt

    VastaaPoista
  33. Ne on liian söpö pari :c Kelvin on niin herranen aika komia että njam jnam jnammm ;) Kelvin ei saa kuolla ja tiiän ettei se kuole!
    Mutta eikö Travon ja Kelvin vois tehä jotenki yhteistyötä kun Juliethan kuolee jokatapauksessa...? Ejj ei kukaan sais kuolla mutkun Ama on mulle täwkein :"3 Ja Traxu ofc ku se on mun bæ♥ Joo ihan täydellinen KT taas kerran ja Love me like You do sopii tosi hyvin tähän tarinaan!
    Kiitos taas ja hyvää äitienpäivää joka on huomenna! :"D ♡♡♡

    VastaaPoista
  34. Eiks nii et nyt noi liittoutuu spfien ja niitten kaa ja sitten ne ryöstää vastslääkkeen ja kelvin saa elää 8))

    VastaaPoista
  35. :OOOOOOO *sanaton* Annika. Sä teit sen taas. MKOÖNÖ:LOBJVHVNJNKKVCS miten sä osaat!? Nyt oikeesti jatka jatka jatka jatka!!!! Mä oikeesti melkein rupesin itkee tän kuvatarinan aikana, miten joku voikin olla nooin hyvä?! O____O NYT OIKEESTI JATKA JO MÄ HALUUN TIETÄÄ MITÄ SEURAAVAKS TAPAHTUU eiksnii et lopulta Kelvin eikä Sofie kuole ja Melody ja Amanda herää henkii? eiksnii??? ;u; Kelvin ja Juliet on ollu aina mun lempparit su nukeista ja yhessä ne on niin sannoinkuvailemattoman lutusii et mä voisin tosta vaa tipahtaa tuolilta eikä sattuis pätkän vertaa ku vaa aattelin niitä! AWWWWW OIKEESTI JATKA JO!!!! :D

    VastaaPoista
  36. Jeee Kelvin :33 <3333 JA JULIEETT <333 Kelvin ei saa kuolla :'ccc EIEIEIEIEIEIEI SAAAA!!! Hyvä Juliet olen samaa mieltä kanssasi c': <3 JOOKO ÄLÄ ANNA KELVININ KUOLLA tai minä tuun sinne ja öö... En tiiä ;DD Noi kuvat oli tosi ihania :.'c Celeste on ilkeä... JA TRAVON. S-se ei vaaa voi tappaa Sofieta ;-;Haluun kyllä että Amanda herää henkiin mutta. . . MILLÄ HINNALLA!?!?!?!?!??! OIKEASTI!! >:*CC JA Melodyki sillai "Menehty" :c Kaikki kuolee . . . ;c Ei saa olla I L K E Ä ! ! ! ! !! ! ! ! :C

    VastaaPoista
  37. Siis camoon.... Aivan täydellisen ihana tarina ;_; Juliet ja Kelvin sopivat täydellisesti yhteen♥ Siis Awww♡ Mut Kelvin... Ei,ei ja vielä kerran EI SAA KUOLLA ;_;
    ps. Täydellinen tarina♥

    VastaaPoista
  38. saanhan itkee? Koska on pakko! en ymmärrä kuin tääkin voi olla niin jäätävän ihana

    VastaaPoista
  39. Surullista Kelvin ei saa kuolla ::>_<::
    Ihana tarina

    VastaaPoista
  40. Uaaghh varokaa fangirl tulee! Lopussa täällä oli hyvin vahva shippaus-aura, johtunee kai, että shippaan Keljua.. Liian hyvä tarina jatka pian en jaksa odottaa x3

    http://imflyingwithmydollstotheotherworld.blogspot.fi

    VastaaPoista
  41. Ihana tarina!
    Mä tykkään just tälläsista jossa o Näitä menneisyyksiä
    En ehi kirjottaa kilometriä tätä kommentia mut må tästä häivyn tuhlaamasta sun aikaa~

    VastaaPoista
  42. Tää on ihana ♡.♡ en kestäää! mulla on kuumetta ja yskä ja vähän huono olo... tuntuu että täö paransi mun oloa! Kiitos Annikan owo

    VastaaPoista
  43. Sulta aina tulee näitä ihania tarinoita! Voisit koittaa kirjoittaa näistä sun tarinoista vaikka kirjoja. Kaikki ostais niitä! jopa minä joka olen lukenut vain 4 kirjaa näiden 13 vuoden aikana kunnolla.

    VastaaPoista
  44. // Postauksen avauskuva on ihana, Amandan peruukki sointuu kauniisti kuvassa näkyviin kukkiin. > u < ~

    Aivan upea kuvatarina, taas kerran! ♥

    Kelvin, Kelvin -- tämä herrahan vaikuttaa jakso jaksolta vain monimutkaisemmalta ja jollain tavalla.. syvemmältä (?) persoonalta: tätä ei selvästikään tule tuomita vain kovan ulkokuoren perusteella! Menneisyyteen sijoittuvat ja hahmojen taustoja kuvaavat tarinat ovat aina mielenkiintoista luettavaa, ne avaavat kertomaasi tarinaan aivan uusia näkökulmia. ^^ Odotan mielenkiinnolla mitä seuraavassa jaksossa mahtaa tapahtua, postaathan taas kun ehdit! ♥

    VastaaPoista
  45. Siis vau! ♥~ Aivan jäätävän ihan postaus taas, Annika!
    Sulla ei huonon laatusia kuvia olekaan, joten postauksiasi on aina valtavan kiva katsella ja lukea. En vaan voi käsittää, miten osaat kuvata noin ihania kuvia, ja vielä tarinoida noi upeasti! Varmaan jotain magical Annika-kykyjä taas... Millä muuten kuvaat sun postauksiin noi kuvat? Muistaisin (toki tässä tapauksessa on mahdollista, että muistan väärin), että olet kertonut sen joskus, mutta ei nyt muistu mieleen... Olisko ollu joku Canon Eos mikäliejärkkäi? Tai sitten taas sekotan nukkeilijat.
    No koitenkin... Kuvien laatu on niin taivaallinen, että sun tasoa on lähes mahdotonta ylittää! ^^ Siis niin kauniita ja hyvin 'kohdistettuja' (mikä se sana nyt on...) kuvia ja niistä pursuaa niin elävän oloinen tunnelma. Myös valoitus on onnistunut todella ihanasti joka kuvassa! ^^

    Ja mitä kuvatarinaan tulee... Nohh... Annika... Olet tehnyt niin monta rikosta, että joutaisit vankilaan! Soo soo soo! Syytöksenä on liian ihana ja täydellinen kuvatarina, sekä täydellinen juoni. Ne ovat vakavimmat syytökset jotka voidaan nukkeilijalle antaa! Eikusiis ihana tarina ja juoni on niin toimiva ja jännittävä! ♥~ Kevin ei saa kuolla, joten keksin salaliitto-teorian:
    Kelvin saa tietää, että Trawsku on se uusi 'tehtävän alainen'. Sitten Kelvin pyytää (kertomatta Jullelle) Travonilta apua, ja sit ne murhaa yhdessä Sofkun ja Kelvin pelastuu! Sitten tulee suutuspäissään oleva Dexter joka alkaa jahtaamaan Jullea ja siinä välissä Amanda on pelastunut (samoin Melody) ja ne karkaa Travonin, Kelvinin ja Jullen kanssa jonnekkin. Sitten mukaan tulee Lili, joka uusilla parantajan taidoillaan herättää Sofkun henkiin ja kaikki elää onnellisena elämänsä loppuun asti! ~

    Joo ei kovin hehkee juoni, mut ainoo järkevä jonka itse pähkinäaivoillani keksin nwn Eli sitten elämä voittaa ja kaikki säästyy hengessä ja Annika saa hermoromahduksen. Eiks nii? No, toivottavasti jatkat samaa rataa, niin saan tietää menikö pöhkö teoriani edes lähes oikein ^^ Tuskin kyllä meni, mut ei se mitään...

    Onkohan kommenteilla joku pituus raja? Toivottavasti ei, sillä muuten tää jää pahasti kesken. 8)) Mistä muuten ostat nukkes? Niinku esim. Pullip Style, Plasticpop yms. yms. No ei kai sillä väliä oo. Livia on vaan "hiukan" utelias XD
    Ootko muuten miettiny pitäväs valokuvaus kurssin? *vinkvink* Sille olis ainakin täälläpäin tarvetta vähän liiaksikin! ~ Tai edes 'näin bloggaat upeasti' -kurssi olisi tuiki tarpeellinen joka voisi maksaa semmoisen..
    Hmm... 1000 € / tunti nwn Nää mun ideat on kyl niin "hulvattoman upeita" ettei mitään rajaa!

    Toi aloituskuva tai mikä lie on niin ihana, että melkeen kuulin, mutta en ihan, sillä olen jo oppinut kestämään Annikan yli-upeita kuvia ja silleen... Sen takia vaan vietän unettomia öitä miettien, miltä tuntuisi omistaa sun nuket! ~ Koko tän blogin ulkoasu on niin ihana kaikkine bannereineen, että jäin tuijottelemaan tätä blogia niin kauan, että akku loppu ¤ u ¤ ←ton on tarkotus näyttää tuijottavalta

    Odotan niin innolla uutta postausta ja varsinkin uutta osaa Picficille! ♥ u ♥ Ja myös 1000, siis TUHANNEN lukijan juhlista odottelen innolla! Mitähän siihen tulee..?

    nukkelandia.blogspot.fi

    VastaaPoista
  46. Vau, taas jälleen niin ihana kuvatarina. ♥♥♥

    VastaaPoista
  47. Kelvin... Se ei saa kuolla :'( Ja Julie on kans on niiin nätti :3 Nää kuvatarinat on niin hyviä! Jatka niin pian tätä tarinaa koska oon niin koukussa =D
    -Alina

    VastaaPoista
  48. Jos Kelvin kuolee niin nään varmaan painajaisia=( Tämä on jo muutenkin tarpeeksi raakaa ja jos vielä Kelvin kuolee niin... Miten sä osaat kuvata näin? Mun omat nuket ei pysy edes pystyssä): Julle on tosi nätti
    Pullip Naneteksi. Mun maulla ei saa Pullip Nanetesta nättiä millään.

    VastaaPoista
  49. Olen aina myöhässä mutta mitäpä nyt kun mulla on hyvin tässä aamulla aikaa niin tuun sulle tällaisen pienen kommentin sitten kirjoittaa hehe~ 8-)

    Heti kun pistin ton musiikin päälle niin kuvatarinan tunnelma jotenkin muuttui; Mulle tuli jotenkin kauhea sääli Kelviniä kohtaan. Vaikka tää sanoo itsekin että on hirviö niin kyllä mun sydän suli kun luin tätä tarinaa, en koskaan olisi ajatellut että Kelvin on oikeasti vaan pieni pelinappula ja joku muu oikeasti kontrolloi ja vaikuttaa Kelvinin elämässä noinkin paljon :-( Musiikista kuitenkin paljon plussaa, mä en olisi koskaan ite tajunnut käyttää jotakin tollasta biisiä (siis i mean toihan on tosi suosittu tai ainakin mun sisko kuuntele tota..) niin kuvatarinassa musiikkina ja vielä tollasena kauniina versiona ! 8D sait mut tykkäämään tosta versiosta, niin kaunis, HEI sähän voisit vaikka opetella soittamaan ton pianolla hehehe

    Äää en halua nyt varsinkaan että Kelvin kuolee (;﹏;) Juliet ja Kelvin on vaan niin suloinen pari, tässä kuvatarinassa varsinkin näiden kahden suhde jotenkin lujittui musta. Juliet on vaan niin suloinen kun se on kiukkuinen, mutta kaikkein suloisinta oli toi kun nää kaksi halasi - silloin mun sydän suli. Julle oikeasti tykkää Kelvinistä ihan liikaa ja Kelvin Julietista WHYYYY ei kuolemakaan saa näitä kahta koskaan erottaa !! vaikka toisaalta sitten en halua että Sofiekaan kuolee....MIKSIII miksi sä oot tollanen nero joka keksii tällasia koukuttavan nerokkaita tarinoita jotka on kuin jotain huumetta mulle asafölkj <3 rakastaaaann

    (kommentin asiallisuus muuttui hetkessä köh voisin tehdä oikeasti tästä lyhyen ja ytimekkään joten let's try)

    Rakastuin myös tohon sun kuvauspaikkaasi; yksinkertainen paikka, mutta sä osasit juuri noilla oikeilla kuvakulmilla tehdä tosta paikasta tosi kauniin (kuitenkin toi on teidän takapiha, tunnusta 8) !!) Noi kaikki bokehit tossa taustalla sekä lähi- että kaukokuvat oli jotain niin henkeäsalpaavia, oot kyllä paras valokuvaaja joka osaa käyttää bokeheita ja muita tällaisia luonnon ööö...elementtejä (?) hyödyksi kuvatarinoissa kuin muissakin kuvissa ! <3 Varsinkin mun mieleen jäi toi kuva missä Kelvin kysyy Julietilta että voisiko se tulla alas; toi bokeheiden väri, tarkennus ja kaikki AAA oikeasti. miten. ? ಠಿ ˑ̫ ಠಿ

    Jos kuvia muutenkin pitää kehua niin kuvien sävy oli ihanan keväinen, tuli mieleen tosi paljon kesä <3 aurinko tuli noissa kuvissa ihanasti esiin kuten myös varjotkin (eli osaat hyödyntää niitä luonnon elementtejä !!) Mutta kaiken kaikkiaan upeaa työtä.

    Julietin asu oli muuten I H A N A ♥ toi Merlin stocktakki pukee Jullea tosi hyvin, luo ihanaa sävyä tän neidin silmien kanssa. Tossa kolmasvikassa kuvassa muuten kiinnitin huomion siihen että Jullen ripset on ihanat, niin tuuheat ja tyttömäiset damn Kelvin siinä on sulla kyllä tyttö ( ՞ਊ ՞)☞ Mutta jään kuitenkin innolla odottamaan jatkoa tälle tarinalle.

    Tuo eka kuva Amandasta on muuten myös ihana - Amanda näyttää ihan kukalta hehe <3 mutta anteeksi tällainen super myöhäinen kommentti, yritän seuraavalla kerralla kommentoida ajoissa !! mutta hyvää päivän/aamun/illan/yön jatkoa JA ME NÄHDÄÄN PIAN <3 ; ^ ;

    VastaaPoista
  50. Ihana osa! Jatka pian <3

    VastaaPoista
  51. Pakko kysyä koska utelias. Monen eri nuken stock vaatteet sulla on? Siis omien nukkejen lisäksi. Kun oon nähny täällä mm Merlin, Steampunk Gyron stock kamoja 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. En oo Annika, mut mun ymmärtääkseni se lainaa stockeja kavereitaan tai jotain 8D

      Poista
  52. Jatkoo oot paras:)))

    VastaaPoista
  53. Rakastan sun nukkeja :3 ja miten osaat laittaa siima ja ja oot paraaaas nukkejumalatar.

    VastaaPoista
  54. Mulla on kysymys, että mistä oot saanu celesten peruukin ku se on niin pitkä niin mistä?????

    VastaaPoista
  55. Miten sie onnistut tekemään täydellisiä kuvatarinoita? Olet liian hyvä >.< Sinun kaikki nukettimetkin on liian ihania~ Juliet & Kelvin on rakkautta♡ pls jatkoa. Sinun pitäis kirjottaa kirjoja näistä kt:istä koska niissä on ihan älyttömän hyvä juoni ja hyvät hahmot ja kaikki on täydellistä♡♡♡

    sparklingdolls.blogspot.fi

    VastaaPoista

Lähetä kommentti