Tausta

sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Love makes us blind
Heiipsun!

Palasin viime tiistaina Kyprokselta takaisin, ja tervetuliaislahjaksi sain Suomelta oikein mukavan sateisen sään pariksi päiväksi. 8) Sen takia tarinan jatkaminen on siis venynyt hieman, pahoittelen! >.<

Onneksi matka itsessään oli kuitenkin tosi rento ja lämmin. :3
En ottanut nukkeja tai kameraa mukaan, eli kuvia ei ole tällä kertaa saatavilla. Laskinkin vikana matkapäivänä, että olin ottanut puhelimellanikin yhteensä vain kokonaiset neljä kuvaa koko reissulta. (Ja niistäkin lähes kaikki oli otettu hotellin kissoista..keh)

No mutta, nyt olisi vuorossa kuvatarinan toiseksi viimeinen osa. Mua alkaa jo itseänikin jännittää, miten tän blogin kanssa sujuu kuvatarinan päätyttyä. No, se selviää sitten aikanaan!picfic: Rakkaus tekee sokeaksi, viha sokeammaksi [osa 1/2]Celeste: Nouse.
Kelvin: *yskii keuhkonsa tyhjiksi*

Celeste: Kuulitko, mitä sanoin? Nouse. Kelvin: *pakottautuu nousemaan jalkojensa varaan*

Celeste: Meillä ei ole koko päivää aikaa odottaa. 
Kelvin: *tuijottaa tyttöä kylmästi*

Celeste: Tällä kertaa he saavat olla osallisia minun show'ssani.~      ~      ~Sofie: *lysähtää maahan istumaan* Äh, ei tästä tule kerrassaan mitään.
Sofie: Olit oikeassa. Celesten etsiminen on pelkkää ajanhukkaa. Jos hän kerran kykeni karkaamaan häkistäänkin, tuskin meillä on mitään mahdollisuuksia saada häntä enää uudestaan kiinni.
Dexter: *laskeutuu polvilleen tytön viereen* Hei, älähän nyt lannistu tyttöseni! Me kaksi olemme voittamattomia yhtä pitkäkutrista noitaa vastaan. Etkö muka ole samaa mieltä?
Sofie: Voittamattomia? Hah. *synkkä naurahdus* Tähän mennessä olemme pelkästään hävinneet hänelle koko ajan.  
Sofie: Dexter, hän on aivan kuin Kelvin; koko ajan yhden askeleen meitä edellä. 

Dexter: No, siinä tapauksessa meidän täytyy ennakoida hänen seuraava askeleensa. 
Dexter: Sitä paitsi meillä on myös Lili ja Travon puolellamme. Emmeköhän me neljä keksi loppujen lopuksi keinon kiriä hänen edelleen. Kuten jo sanoinkin, hän on vain yksi pitkäkutrinen noita, jolla on hullunkuriset silmät.

Sofie: *naurahtaa hiljaa* Dexter, olet hölmö.
Sofie: *kääntää päätään hieman* Olenko se vain minä, vai kuuluuko tuolta mäen päältä jotain ääniä?

Dexter: Ääniä? Tarkoitatko tuota ininää?
Dexter: Luulin sitä hyttyseksi.

Sofie: *vilkaisee mäen huipulle* Ei se taida olla hyttynen..
Sofie: *nousee ylös jupisten* Juliet. 

Dexter: Hei, minne sinä kuvittelit meneväsi? *korottaa ääntään* Hänen luokseenko? Sinä se sitten jaksat tavoitella itsemurhaa!
Sofie: Sinähän itse juuri sanoit Dexter-rakas, että me kaksi olemme voittamattomia. Kai me siis yhdelle Julietille pärjäämme?

Dexter: *mutisee* Hitto, aina minä puhun itseni pussiin.
Juliet: *pitelee päätään kyynelehtien*
Sofie & Dexter: *lähestyvät tyttöä varovasti*
Sofie: Umm.. *hieroo kiusaantuneena käsiään* Juliet?
Juliet: Hm? *räväyttää silmänsä auki*
Juliet: Ai, te kaksi. *katsoo välinpitämättömänä muualle* Jos tulitte tänne tappamaan tai kiristämään minua, siitä vain. Sen kun teette mitä lystäätte.
Sofie: Emme me ketään ole tappamassa. *ottaa askeleen lähemmäs* Minä vain haluaisin tietää, miksi sinä nyyhkit täällä yksinäsi.  
Juliet: Ja mistähän lähtien minun huoleni ovat sinua kiinnostaneet?

Sofie: Hei, sinä olit meistä kahdesta se, joka aloitti tämän sodan aikoinaan. Minä olisin valmis lopettamaan sen koska vain, ettäs tiedät.
Juliet: *murahtaa* Hyvä on. Jos välttämättä tahdot tietää, niin Celeste tuli tänne tunti sitten ja vei Kelvinin mennessään. Hän uhkasi minua pysymään täällä Kelvinin hengen uhalla. *korottaa ääntään vihaisena* Siksi minä en tunne oloani kovin onnelliseksi tällä hetkellä.
Sofie: *hämmästyneenä* Kelvinin? Miksi hän veisi Kelvinin?

Juliet No ehkä siksi, että he ovat olleet pahimpia vihamiehiä koko elämänsä! Celeste pakotti Kelvinin  aikoinaan tappamaan sinut - hänen takiaan Kelvin on seurannut sinua murha-aikeissa kuin hai laivaa!Juliet: *ääni on vähällä sortua* Ja nyt se saakelin noita otti hänet mukaansa, vaikka Kelvin on täysin toimettomassa kunnossa eikä pärjäisi häntä vastaan mitenkään. 
Juliet: Eikä minulla ole hajuakaan, mitä hän aikoo tehdä Kelvinille!
Sofie: Pakotti..hänet tappamaan minut? *lasittunut katse* Ei..ei se voi olla..
Sofie: Sitäkö Kelvin siis tarkoitti silloin metsässä syksyllä? Silloin kun hän epäröi minun tappamistani.

"Sinä siis edelleen uskot, että minun perimmäinen syyni tappaa sinut on se, että olisin maailman viimeinen silmämestari?"Juliet: *lysähtää hysteerisenä maahan* Mitä minä teen? Mitä minä hitto vie teen? Olen niin ... niin heikko tässä sodassa. En voi tehdä mitään pelastaakseni Kelviniä Celesteltä ja hänen typerältä show'ltaan! 
Sofie: *seisoo jähmettyneenä paikallaan* Show'lta..?

Dexter: Mitä sinä mietit, Sofie?Sofie: *kävelee lähemmäs Julietia* Show'lta..
Sofie: *istuutuu tytön taakse hämmentyneenä* Juliet, hei? Mitä sinä tarkoitit puhuessasi Celestestä ja hänen show'staan?

Juliet: *nyyhkyttää vastaamatta*
Sofie: *ravistaa tyttöä* Juliet, tämä on tärkeää! Vastaa minulle.
Juliet: *avaa silmänsä ärtyneenä* En minä tiedä! Se noita vain sattui puhumaan jostain show'sta hakiessaan Kelvinin! Hän sanoi tarvitsevansa Kelviniä siihen...ja niitä teidän ystäviänne...äh, en minä tiedä mitä hän sillä tarkoitti!

Sofie: Meidän ystäviämme?Sofie: *henkäisee* ..Niinpä...niinpä tietysti. Hän siis aikoo päästä Kelvinistä eroon Travonin ja Lilin avulla.

Dexter: Mitä sinä tarkoitat? Sofie?Sofie: *kääntyy Dexteriin päin* Celeste ei saanut Travonia tappamaan minua, koska olen hänen ystävänsä. Mutta entä jos hän tekee saman tarjouksen Kelvinin hengestä? Entä jos hän lupaa palauttavansa Melodyn ja Amandan elävien kirjoihin palkkioksi Kelvinin taposta?

Dexter: ...Ei hitto. Eivät Travon ja Lili sitä tekisi.. Hehän näkivät jo viimeksi, ettei Celeste aio pitää lupauksiaan. Eihän hän ollut aikeissakaan palauttaa Amandaa ennalleen!
Sofie: *katsahtaa Julietiin* Enpä tiedä, Dexter. Rakkaus voi tehdä heidät sokeaksi.. Sitä paitsi Kelvinin tappaminen tuskin olisi heille suurikaan ongelma, varsinkaan jos siitä luvattaisiin palkkio.

Juliet: Ei! He eivät saa tappaa Kelviniä! 
Juliet: Meidän...meidän täytyy tehdä jotain!

Sofie: Niin me teemmekin.Sofie: Nyt meidän täytyy juosta - ja kovaa.


~      ~      ~ Lili: *rikkoo hiljaisuuden karulla äänellä* Vaikuttaa siltä, ettemme pääse ollenkaan yhteisymmärrykseen. Vai mitä?

Travon: Mm, niin. En kyllä hetkeäkään uskonut, että saisimme tehtyä ratkaisua.
*huokaisevat turhautuneina*

Celeste: Minä voisin ehkä auttaa~Travon: *kääntyy hätkähtäen äänen suuntaan* Celeste? *typertyneenä* Mitä hittoa sinä täällä teet?

Lili: Sinunhan piti olla pihan reunalla kahlittuna.
Celeste: Voi teitä, kuvittelitte siis tosiaan minun kököttävän toimettomana teidän pikku tyrmässänne? *naurahtaa* Minun pitäisi kai olla suorastaan loukkaantunut siitä, miten paljon te aliarvioitte noitia. 

Travon: Mitä sinä haluat?
Celeste: Haluan tarjota teille apuani tämän kakaran avulla. *kiskaisee Kelvinin esille selkänsä takaa*  Te tunnettekin jo varmasti toisenne.
Kelvin: *tuijottaa Liliä ja Travonia ilmeettömästi*
Lili: *puuskahtaa tyrmistyneenä* Miksi ihmeessä sinä toit Kelvinin tänne? Ja miten sinä ylipäätään tunnet hänet?
Celeste: Hm, meillä on pitkä yhteinen historia Kelvinin kanssa. Mutta siitä voin kertoa yksityiskohtia myöhemminkin.
Celeste: *potkaisee Kelviniltä jalat alta*
Kelvin: *lysähtää maahan*

Celeste: Kelvin on myrkytetty.
Hän kuolee kahden viikon sisällä suonissaan virtaavaan kieronkukkamyrkkyyn, eikä sille voi enää mitään.Celeste: Minun mielestäni on kuitenkin tuhlausta antaa hänen lähteä niin...hiljaisesti, jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Hänhän on ollut teidän vihalistanne kärjessä jo pitkään, joten olisi sääli antaa hänen kuolla ilman kostoanne.
Celeste: Siispä annan teille oivan tarjouksen, joka samalla ratkaisee pulmanne:

Se kumpi teistä tappaa Kelvinin, saa haamuystävänsä takaisin elävien kirjoihin.
Lili: M-mitä?

Celeste: Kuulitte oikein. Ja tällä kertaa voin vannoa, etten valehtele.Celeste: Se joka tappaa tuon niljakkeen, saa viettää loppuelämänsä onnellisena läheisensä kanssa. Tuo poika on nyt avain onneenne.
Celeste: *myrkyllinen hymy* No, mitä sanotte? Suostutteko osallistumaan show'hun, jonka olen teille järjestänyt?
Travon: *mulkaisee Liliä*

"Eiköhän se onnistu."56 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. Ei pikku Kelvin saa kuolla ;____; mutta juu,ihana tarina taas kerran ❤

  worldoftinydolls.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelviin! Ei mun pikku raksu mussukkaiseni! Älä kuole älä älä älä!!!!! Senkin Celeste! Saat vielä maksaa korkojen kera kunhan Sexy ja Softis tulee!

   Poista
 3. Yh en ollukkkaa eka ;____;

  VastaaPoista
 4. Eeeeeei Kelvinnhh ei se saa kuolla ;A; ihana tarina ja ootan jatkoa innolla! ;u;

  www.nukkejakermavaahdolla.blogspot.fi

  VastaaPoista
 5. Oumaigaadoumaigaad... Huhhuh, eieiei.... Taidan pitää pikku tauon ja antaa hengityksen tasaantua...

  M-mitä ihmettä? Ei näin voi käydä. Celeste, sinä suloinen typerys miten saatat? Ehei, nyt tässä on jotain kummaa... En yksinkertaisesti jaksa odottaa jatkoa. Ei oikeasti mitä voi enää tapahtua? Tää tarina veti mut ihan sanattomaksi! Tuo viimeinen kuva on kiva (hah, rimmas kivasti) oot tosi hyvä muokkaamaan kuvia♥

  Amanda-neitonen on todella suloinen, ja jotenkin myös levottoman näköinen tuossa aloituskuvassa! Haluisin kysyä mistä saat nämä upeat ideat, ne on henkeä salpaavia xx

  VastaaPoista
 6. EIIIIIEIIIIEIIIIEIIIIEIIIIEIIIIIIIII, KELVIIIINN!! </3 ÄÄÄÄÄÄÄH!!!! Ei se saa kuolla! :'"""c
  ;; __ ;;~~~
  Travon ja Lili älkää tappako pikku söpö Kelvin pikkuista! ❤❤
  Voiiii!! Dexter, Sofie, Juliet.. ‼‼ AAAPUWAAAA!!! ;; ︵ ;;‘‘
  ~
  ANNIKA, TAAS KERRAN TIETENKIN, HYVIN KUVATTU TARINA!! Aivan yyybeerrhhh! Hyvä! Oumai, tokaks vipa osa ja alkaa jo mennä liian jännäksi! O n O''"
  Alkukuva taas ihana, itsellänikin on ollut kauan mielessä tuollainen "Marionetti" kuvausidea. C:
  Mutta onnistuit tuossa ideassa TÄYDELLISESTI! ♥ Awwww!! Kelvin oli siis nuklumassa, kunnes Celeste vei hänet. ^3^~ (?) ❤❤❤❤❤❤❤ ..dexterrr, ei julle oo hyttynen.. 0 y 0~

  Oliko Kyproksella kivaa? Ei haittaa ollenkaan sieltä kuvien puuttuminen. :33
  Ihanaa kun kuvasit meille tämän osan! ♥❤♥❤♥

  ~Siniapila~

  VastaaPoista
 7. Aaah... Taas aivan järkyttävän hyvä osa tätä ihanaa tarinaa ♥.♥ Miten Kelvinille käy?? Miten saat tän kaiken ratkastuu yhessä osassa? OuO Ääh, Melody on ihana mut niin Amandakin. Jollain ihmetavalla saat kuitenkin Melodyn ja Amandan henkiin, mä tiedön sen 8)

  VastaaPoista
 8. Apua!
  Eiii Kelvin pikkunen kuole... :c
  Travon ja Lili tulkaa järkiinne!!! Sofie, Dexter ja Julle juoskaa nopeesti!!!

  Ihana tuo aloitus kuva Amandasta! Se on niin tunnelmallinen ja suloinen <3

  Äkkiä jatkoo!!! :33

  VastaaPoista
 9. Apua!
  Eiii Kelvin pikkunen kuole... :c
  Travon ja Lili tulkaa järkiinne!!! Sofie, Dexter ja Julle juoskaa nopeesti!!!

  Ihana tuo aloitus kuva Amandasta! Se on niin tunnelmallinen ja suloinen <3

  Äkkiä jatkoo!!! :33

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koska muuten Melodyn ja Celesten "kurkkaus menneisyyteen" tulee? :3
   Ootan niitä innolla! ^^

   Oliko Kyproksella kivaa? >u<

   Poista
 10. Oh, taas sitä taattua huikeeta laatua.♥ Mitä tohon nyt vois enää sanoa, seuraavaa osaa ootan, jännityksellä tottakai.
  Ja kyllä mä uskon tän blogin tulevaisuuteen yhtä loistokkaana tarinan loppumisenkin jälkeen, niin upeita ja omaperäisiä nuo "tavallisetkin" kuvasi ovat, niin kuin nyt tuokin marionetti -henkinen kuva, oh my..♥

  > dandelion-doll.blogspot.fi

  VastaaPoista
 11. Tervetuloa takaisin sateiseen Suomeen! Ihana nähdä että olet taas postannut ♥

  Aloituskuva huokuu täydellisyyttä, en ehkä taaskaan kestä. Amanda on uuden faceupinsa ja peruukkinsa myötä tullut ehdottomaksi suosikikseni nukeistasi ja tuon luonteen myötä toivonkin Amandan tulevan takaisin. Vaikka tyttöhän sopisi minunkin nukkeperheeseeni hyvin köhköh. Saa nähdä kumminkin miten käy, sun juonenkäänteet tuntien odotan seuraavaa osaa jännityksellä!

  VastaaPoista
 12. I hope Lili wins, i loooove Melody ;----; Great story, the photos and Your ideas are a m a z i n g!!!

  VastaaPoista
 13. Tervetuloa takaisin, Annika :3
  Aloituskuva Amandasta on ihana!!
  Tää tarina on mahtava! Jatkoa pian!!
  Eiii Kelvin rakas ei saa kuolla :'3
  Celksu on varmaan suunnitellut jotain.. kröhöm... valheita... ainii, ja toivon, että käyttäsit Celksu- nimeä Celestellä edes kerran kuvatarinassa ^^
  Mut jatkoo!
  Ps. Sun blogi on ihana sun nuket on ihania, sä oot ihana, tän blogin tyyli on ihana, nukkejesi menneisyydet on ihania, sun nukkejen luonteet on ihania, yksinkertaisempaa... KAIKKI TÄÄLLÄ ON IHANAA!! ♡~

  VastaaPoista
 14. Nyyh... Älä tapa mua... Tää oli niin surullinen. Ja sä et halua laskua bussin tulvimisesta. Koska mä itken...

  VastaaPoista
 15. Tervetuloa takaisin! Ihanaa lukea taas postauksiasi :3
  Ihana aloituskuva ja mahtava osa! Surullinen ja jännittävä ♥
  Odotan innolla seuraavaa osaa

  VastaaPoista
 16. Oii, jälleen ihana tarina! <3 Mitäköhän se kiero Celeste jälleen suunnittelee?? Kunpa vaan sekä Amanda että Melody saataisiin pelastettua...

  VastaaPoista
 17. Oh my god! Miten mä tuun pärjäämään ilman vikaa osaa?! ;_; Mahtava tarina ;__; !! Mä muuten veikkaan, että ehkä Softis käyttää sitten lopussa sen silmämestarin kykyjä jotenkin parantamaan Kelvinin? ^^

  VastaaPoista
 18. Ouuu mikä toiseksi viimeinen osa:3 Ja tervetuloa takaisin Suomeen:)
  Ihania kuvia♥

  lifewithmyhappydolls.blogspot.fi

  VastaaPoista
 19. Ihana postaus. Noilla on nopeustappokisa! Aarggh!!! Miten mä kestän seuraavaan viikkoon ilman uutta postausta?!? D: Juliet murtuu...


  ...tuleeko siitä hyvis!?! Silloin ei oo enää pahiksii! (((((((((: Juoskaa Softis ja Dexu!!!  Ihana osa mä en pysty kommentissa sanoo kuinka IHANA tää osa on.

  VastaaPoista
 20. Loistava kuvatarina taas kerran :3 Sä sitten osaat! : ) odotan innolla seuraavaa postausta :)

  VastaaPoista
 21. Kelvin ja Juliet hautaan, Melody eläväksi ja Celeste tapetaan myös!! <3 Näin he voivat elää onnellisesti :3 Ihana kt, ja älä lopeta kuvatarinaa! ;A; mä en voi elää ilman sitä ;__; </3

  leilannuket.blogspot.fi

  VastaaPoista
 22. Tää oli ihana osa taas jälleen!♥ odotan innolla seuraavaa postausta nwn

  Miks mulle tuli tosta lopusta mieleen sellanen että kun Lili taikoo ton aseen esiin nopeesti eikä travonilla ei oo enään mitään mahdollisuuksia tappaa Kelviniä niinniin sitten Travon hyppäis siihen Lilin eteen et Lili ampuis Travonin ja sit Travon pääsis viettää elämää haamuna Amandan kanssa.

  Hieno selitys eikö?

  Toisaalta en haluu että kukaan kuolee. D;

  VastaaPoista
 23. Travon voitavoitavoitavoita Amskuliinisen on päästävä elävienkirjoihin! ❤ Ja Lilleroinen voisit olla kiltimpi Travveloiselle >:I Amanda on kuitenkin Travonin elämä. Kyllä mä Melodynkin eläväksi haluan mutta mutta.....mutta? Kumpa Sofie ja Kelvin yhdistäis voimat ja muuttais sillä molemmat ihmisiksi kröhöm siis nukeiksi...hehe. Ja Dexter ei Juli oo hyttynen •~• Ja Celsteroinen oot ilkeä!....mut tosi ihanajanättijasöpö! Ja Annika voitko tehdä joskus miten kuvaan postauksen ^▽^ UPEA TARINA! Odotan seuraavaa ㅠ.ㅠ

  VastaaPoista
 24. Melody ois kiva saada eläväks kun se on ollu niin vähän tarinassa :( :) oon oottanu tätä postausta niiiiiiiin kauan :)))))

  VastaaPoista
 25. Voiih olen ymmärtänyt Kelvinin aivan väärin ;__; Aivan mahtava osa taas, tämä selvitti paljon asioita taas kerran ♥️ En olisi ikinä uskonut, että tuo pieni vuorosana aikaisemmassa tarinassasi tarkoittikin niin paljon *_* Kelvin ei siis halunnut todella tappaa Sofieta..? Mutta entäs nyt, jos Lili ja Travon menevätkin tuohon "lankaan" ja jompikumpi tappaakin Kelvinin :oo apua!!

  Ääh en voi kuin ihmetellä sun kykyjä tehdä upeita tarinoita ♥️ Jatkoa niiiin pian kuin mahdollista, jookos :3 vaikka se viimeinen osa onkin, uskon että se on taas täynnä paljon asiaa ja loppuhuipennus tulee olemaan sun tarinasi tuntien loistava! ♥️ Eli siis sanon vielä kerran, jatkoa mahdollisimman nopeaan, eihän noin jännään kohtaan saisi edes tarinaa jättää OwO ;3

  VastaaPoista
 26. Apua ihana osa jälleen♡♡, seuraavaa jo odotellessa♡

  VastaaPoista
 27. En tiedä mitä sanoa... KUKAAN normaali ihminen ei kestä tätä jännitystä siihen saakka kun seuraavan kerran postaat!

  VastaaPoista
 28. Tää tarina oli aivan..D;♥♥ En kestä, miten tää oi loppua?); Ihan mahtavaa! Ja toi alkukuvakin on niin kekseliäs♥ Oot Pelle Peloton nwn T: Hobitti♥

  VastaaPoista
 29. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 30. Byhyy ;-; Ei saa tappaa Kelvinrakastapapanaanyyhyhyy ;______;
  Celeste on ilkeäpökkö xc Jos nyt vaikkapa Softer pelastaa koko maailman Jullen kaa ;:)
  >>:c jos Kelvin kuolee niin mööhh

  Toisaalta haluaisin että postaisit, mutta toisaalta taas en ku kuvatarina loppuisi X)
  Tämä oli niin ihanaa luettavaa mwm ♥♥

  VastaaPoista
 31. Tervetuloa suomeen Annika!

  Tosi kiva postasit, vaikkakin kuvatarinan merkeissä sillä kuvatarina loppuu pian ja ainakin minä jään kaipaamaan sitä.

  Täytä blogin pitäminen ilman kuvatarinaa jaksaa innostaa, koska sulla on aivan ihania postauksia.

  Sun postauksia on kiva lukea ja ne piristävät synkkääkin päivää mukavasti.

  Siinä olet oikeassa että viime päivinä täällä suomessa on ollut huonoja ja sateisia päiviä.

  Pidäthän hauskaa matkalla?

  Sun nuket on aivan ihania :'3


  Ääh... kelvin ei saa kuolla!

  VastaaPoista
 32. Eihän kommentit voi vaikuttaa Annika sinun päätökseesi niin, että kuoleeko Kelvin vai ei, mutta nyt näiden kommenttien perusteella tekee mieli toivoa että vaikuttaisivat :')

  Kelvin on minun lempinukkesi nukeistasi, ehdottomasti. Toivon nyt todella paljon että herranen ei kuolisi, mutta enhän minä voi vaikuttaa ennalta suunniteltuun tarinaan 8DD

  Toisaalta, eihän se nukke minnekkään sinulta katoa, saan nähdä Kelvukkaa jatkossakin♥

  ..Sofkun helmipanta on tosi suloinen, tahtoo~♥

  Jännäksi kyllä käy tämä tarina.

  -Pussiahma-

  VastaaPoista
 33. Mä kuolen! Ihana kt! Mä siis kommentoin ensimmäistä kertaa, ja oon siis näin sekaisin? No aivan sama! Ihuna se on silti <3

  VastaaPoista
 34. Ajattelin, että kommentoisin aamulla, jotta saisin aivoni selkeytettyä, MUTTA EI, EN VOI VASTUSTAA KIUSAUSTANI KOMMENTOIDA JO NYT. Ihan ekana sanon, että tämä tarina on ehdottomasti paras kuvatarina, mitä olen koskaan lukenut, ja tämä osa vain vahvistaa sitä ajatusta. HNNHH olen ihan täpinöissäni täällä ;_; <3

  Okei, jotta tähän kommenttiin saataisiin yhtään mitään tolkkua, aloitan kommentoimalla tuota täydellistä aloituskuvaa. Tarvitseeko edes mainita, miten paljon rakastan sitä? ;v; Olen hulluna marionettiteemoihin, ja tuo on ehdottomasti parhaiten toteutettu marionetti(nukke)kuva, jonka olen nähnyt. Mustavalkoisuus vaan korostaa kuvan tunnelmaa entisestään, se on jotenkin upean dramaattinen. Wow.

  Ja mitä... toisiksi viimeinen osa? No, voin sanoa jo nyt, että tulen vaatimaan paljon toipumisaikaa tämän loputtua, en vaan totu ajatukseen, että tämä tarina loppuu jo nyt. ;_; (rip saran elämäntehtävä aika näiden tarinoiden palvominen ja niiden kommentointi) En vaan mitenkään malta odottaa päätösosaa, varsinkaan, kun tämä osa oli vaan kertakaikkisen täydellinen.

  Kelvin taitaa edelleenkin kuulua suosikkihahmoihini, joten olin luonnollisesti äärimmäisen iloinen, kun huomasin, että poikaa nähdään taas tässä osassa. No, se ilo ei kestänyt kauaa, kuten varmaan arvata saattaa... Tästä pääsemmekin siihen, että olet uskomattoman hyvä luomaan juonenkäänteitä ja mielenkiintoisia hahmoja (en toki ole tätä jo maininnut). Aluksi annat kaiken viitata siihen, että Kelvin on koko tarinan niinsanottu pääpahis, mutta sitten pikkuhiljaa alkaakin selvitä, ettei Kelvin olekaan se kaikkein pahin lenkki. (Tosin minä olen kyllä aina löytänyt tuosta pojasta herkkiäkin puolia ;-; <3 Ehkä tämä johtuu addiktiostani Kelvinin kaltaisiin hahmoihin, jaa-a.) Celeste itsessään on tähän asti kuvattu kierona pikku noitaneitinä (mitä hän takuulla onkin, ellet vedä jotakin ässää taas hihasta ja paljasta meille herkempää puolta Celestestä), mutta eikös hänelläkin ole mestari, jolta hän vastaanottaa käskyjä? Hmm, liittyyköhän hänkin tähän vielä jotenkin, vai mitenköhän käy? En voi kuin arvailla.

  Pidän siitä, että tässä tarinassa ei varsinaisesti ole hyvää ja pahaa puolta. Tai no, tavallaan onkin, mutta itse olen aina ajatellut, että kaikissa on jotakin hyvää sekä pahaa, kukaan ei voi olla täysin vain jompaakumpaa. Vaikka yleisen käsityksen mukaan Travonin, Lilin, Sofien ja Dexterin muodostama puoli olisikin hyvä, hekin kuitenkin ovat valmiita tappamaan muita omien etujensa eteen, kuten Kelvin ja Julietkin varmasti tekisivät. Minusta tästä kuvastuu hyvin se, millainen ihmisluonne pohjimmiltaan on. Kuten tämän tarinan nimikin sanoo, rakkaus tosiaan on sokea, ja mitäpä me emme rakastamiemme ihmisten vuoksi tekisi? Minusta on ihanaa, että käytät tällaisia teemoja tarinoissasi, ja vieläpä ihanan koskettavilla tavoilla. <3 Tässä tarinassa kaikki on vaan niin loppuun asti mietittyä ja onnistunutta.

  Minua kyllä ihan tosissaan jännittää, miten tässä tarinassa tulee käymään. Tämä osa varsinkin sai minut odottamaan jatkoa entistäkin suuremmalla innolla. Olen myötäelänyt tätä niin kauan kuin jaksan muistaa, ja - aivan kuten hyvissä kirjasarjoissakin - kaikki hahmot tuntuvat niin tutuilta ja rakkailta. En raaskisi millään luopua yhdestäkään, vaikka minulla onkin tunne, että ruumiitta tästä ei päästä. (Ei sillä, death scenet ovat aina mahtavia, niin väärältä kuin tämä kuulostaakin.)

  Joka tapauksessa haluan kiittää sua tästä toisiksi viimeisestä osasta, joka sai minut (sikäli se on enää ylipäätään edes mahdollista) rakastamaan tätä tarinaa ja mielikuvitustasi entisestään. Innolla odotan viimeistä tarinan loppuhuipennusta ja mahdollisia annikamaisia, ovelia mutta nerokkaita juonenkäänteitä 8) ♥ Hyvää työtä <3

  VastaaPoista
 35. Ihana nähdä taas Julietia ja Kelviniä kuvatarinassa. ^^ Tää oli taas super mielenkiintonen ja niiin hyvin totetutettu picfic, kuten kaikki! Kaikki kuvakulmat ja repliikit on aina just sellaset mitkä herättää mielenkiinnon ja haluis vaan lukea näitä lisää ja lisää. ♥
  Ja toi alotuskuva on niin upea. c: Niinku instassaki sanoin, tykkään hirveesti siitä miten Amanda tekee synkästä kuvasta kauniin ja unenomaisen! Amanda on vaan niin sulonen. :3
  En malta oottaa seuraavaa kuvatarinaa. Kelviniä käy kyllä vähän sääliks ja Julietia kans. :c Ne on mun mielestä niin sulosia pikku pahiksia yhessä! nwn

  VastaaPoista
 36. Oikeesti... Ei kelviniä saa tappaa!!!😭😭 En jaksa kirjottaa tästä mitään romaania, mutta sanonpa vain että UPEA toi alotuskuva ja en kestä näitä juonenkäänteitä APUA en jaksa oottaa viimestä osaa😻

  VastaaPoista
 37. Viime tarinan lopussa aattelin, ettei kyllä tuota jännemmäksi voi käydä... mutta kyllä näköjään voi! Ihanan jännä tarina ja kuvat on todella todella hyviä, Amanda on aivan ihana tuossa alkukuvassa! Ei kyllä millään jaksais odottaa seuraavaa osaa :D

  VastaaPoista
 38. Kelviiinnn D;; älä kuole pikkuinen :((

  VastaaPoista
 39. Eii, menee liian jännäksi, en jaksa odottaa, postaa pian, jookos kookos! ><
  Jotenkin en haluais hoputtaa sua laittamaan vikaa kuvatarinaa, kun eihän niitä tule enään sitten lisää.(ehkä) Mutta liian kärsimätön kun olen niin laita pian!

  Julle on niin raasu ; . ; Ei saa tehdä tällaista julmuutta, ei saa. Ja älä tapa Kelviniä tai älkää tappako Kelviniä, mä itken kirjaimellisesti, jos niin tapahtuu. (Siis en shippaa mitään xD)

  Celeste on ilkee! Jonkun pitäis hoidella se päiviltä, maailma olisi paljon parempi paikka elää. Yhdistäkää voimanne ja hankkiutukaa Celestestä eroon, kiitos aamen.

  Lili ja Travon. Älkää. Tappako. Ketään. Paitsi Celesten saa tappaa, muita ei. Jospa Sofie ja muut ehtis pysäyttää sen shown..

  En keksi enään mitään järkevää kommentoitavaa, joten hei hei ja ensipostaukseen!

  http://minpudolls.blogspot.fi

  VastaaPoista
 40. Ihana osa��
  Jatka pian! Mielellään tätä tarinaa����❤️

  VastaaPoista
 41. Uijui, Julle rassukka ;_; Keviniäkin käy sääliksi kun ei pysty puolustautumaan yhtään. Keviiiin ;_____________; en siis tosiaankaan shippaa jullea ja keviniä en.. Mut mut mä haluun Melodyn elävien kirjoihin ku se on semmone rakkauslapsonen ♥ Mulle käy ain tällee ku koetan kirjottaa tänne järkevästi, auta Annika Keviniä!

  VastaaPoista
 42. Tuo alun marionetti kuva on vain yksinkertaisesti ihan mielettömän ihana ;3; Jotenkin tunnen myötätuntoa Kelviniä kohtaan.. ;----; Kivaa kun Kelvin ja Julietkin olivat tällä kertaa mukana. ^^ (juliethyttynen on kyllä todella suloinen > w <) Ihana kuvatarinan osa taas! Joka kohdassa jännitys vain kasvoi ja kasvoi. En keksi tällä herkellä mitään rakentavaa kommentoitavaa, joten tyydyn vain toistamaan itseäni, ihana kuvatarina! ♥

  VastaaPoista
 43. OIOIOI RAKAS ANNIKA ONNISTUIT JÄLLEEN! Joo eli pääti nyt vihdoin ja viimein aloittaa kommentoinnin kuvatarinoihisi. Enkä koskaan lopeta tämän blogin lukemista! Ps: SOFIE JA DEXTER RULAAA:33333

  VastaaPoista
 44. Hhhhh okei joo, alotan tän kommentin perinteiseltä anteeksipyynnöltäni, kun en ole kommentoinut sulle aikoihin ;--; Mutta siis oon istunut tässä niin kauan etten kauhean pitkää stooria jaksa alkaa vääntämään, mutta anywayss~~
  Elikkä siis, tuo alkukuva on aivan ihana, jäin katselemaan sitä ties kuinka pitkäksi aikaa :D Amanda on vain niin kaunis, tuo neidin meikki on kyllä upea! Jaja sitten itse tarinaan, jäin vain tuijottamaan jokaista kuvaa, ne kaikki olivat taas vaihteeksi aivan upeita! Travonin "uudet" silmät ovat ihanat, ja ne sopivat metsäiseen taustaan upeasti, pojalla on muuten aivan ihanat vaatteet! Sofien peruukkia ja supersöpöä pantaakin jäin katselemaan, nekin sopivat tytölle älyttömän hyvin x3 Sitten tuo oli varsin mukavaa vaihtelua, kun Juliet oli kerrankin vähän vähemmän murhanhimoinen kaikille lähelle tuleville, ja tuo mekko sopii tyttöselle todella hyvin, sitä on vaikea kuvitella muiden päälle :::D Ja vielä en ole hehkuttanut Liliä tarpeeksi, ehdottomasti yksi suosikkinukkejani! >w< Pidän neidin silmistä tosi paljon, mattoja ja harmaita chippejä harvemmin näkee, mutta CWR:n tummiin ja ihaniin huuliin ne sopivat täydellisesti, niin kuin tuo kontrastia tuova vaalea peruukkikin~ Jäljellä on vielä Dexter ja Celeste (+ Melody mutta sitä ei tässä tarinassa näkynyt :D), joista kummastakin pidän kauheasti, pitkät porkkanaperuukit ja maagiset silmät ovat suora tie meikäläisen sydämeen, Celeste on lievästi ilmaistuna upea, täydellinen, kaunis ja uniikki, täydellinen pikkunoita ja kaikkea mahdollista x) Dexter on ehdottomasti nukeistasi hauskoin, naureskelen poitsun jutuille aina aivan liikaa :DDD Tuo vanha peruukki sopii kyllä sille todella hyvin, ja nuo punaiset silmät eivät edes näytä mitenkään silmiinpistäviltä (joskin se, että malli on Sebastian saattaa vaikuttaa asiaan :DD)~
  Öää apua, unohdin Kelvinin tyystin! Tykkään pojan kokonaisuudesta aivan liikaa, ja nuo maiharit sekä reisitaskuhousut ovat jotain aivan sanoinkuvaamattoman ihanaa! <3 Ja tarinan juonihan on siis vähintään 800 000 000/5, en ikinä arvaa, mitä tulee tapahtumaan, ja tämä muuttuu aina vain jännittävämmäksi ja jännittävämmäksi x) Mutta joo, eiköhän tämä melkein lyhyt kommentti ollut tässä, pahoittelen typoja ja epäaktiivisuuttani kommentoimisen suhteen, mutta aee, aivan upeaa jälkeä taas, Annika! ;w;

  VastaaPoista
 45. Niin ihanaaa nopeesti jatkoa en jaksa odottaa!! En kestä miten osaat näin hyvin siis mä toivon että Amanda heräis eloon koska
  Amanda on niin ihanaaa!(:D) Ja toivottavasti Travon ja Lili ei ammu toisiaan ;__; Ja ei Kelvin saa kuolla;_______; Mut must alkaa tuntuu et sul on ollu pienestä pitäen taikavoimia joilla oot pystyny olee näin hyvä kuvaaja♥♥♥ 5/5!! hehheh ei tässä muuta ollukkaan varmaan... Mutta ihana tarina oli taas!♥♥

  VastaaPoista
 46. annika oletko ostanut uuden nuken...... haluan tietää ^3^ ja ihana tarina en kestä jos lopetat kuvatarinan!!!
  <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se :D Sillä on nyt Poison Girl custom nukke, nimeltään Kira. Toivottavasti me saadaan tietää lisää neidosta seuraavassa postauksessa! ^^

   Poista